lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Ateliér Babylon prinesie v októbri divadelné zážitky a hudobné chuťovky

  Spracoval(a) : Gabika
Dátum : 11.10.2011
späť
Späť

Poslať
 

Vo „svojom“ divadle pripravil Maroš Kramár na október 2011 opäť bohatý program. Hudobní fajnšmekri sa môžu tešiť na spojenie Dana Bártu a jeho kapely Illustratosphere s Darou Rollins či na krst nového albumu Support Lesbiens.  Milovníci  divadla sa určite potešia bohatému výberu hier s výborným hereckým obsadením. Predstaví sa im nielen Rudolf Hrušinský, Jana Švandová,  Jana Krausová či Jitka Schneiderová, ale uvidia aj Anku Šiskovú, Naďu Konvalinkovú, Václava Vydru a mnohých ďalších!

Milovníci dobrej hudby si na svoje prídu  13. a  14. októbra - Dan Bárta s kapelou Illustratosphere pozvali na turné Daru Rollins.  Na koncerte zaznejú piesne nielen od Sexy Dancers, ale v duete aj piesne Illustratosphere, veci z repertoáru Dary Rolins či prevzatej skladby iných interpretov. Už teraz je jasné, že pôjde o skutočne veľkú hudobnú udalosť!

 

V stredu 19. októbra sa na doskách Ateliéru Babylon predstaví český multiinštrumentalista Vlasta Redl 20. októbra pokrstia svoje  dieťa, nový album Homobot, Support Lesbiens. Pre neznalých - Support Lesbiens je anglicky spievajúca česká kapela, ktorá sa vďaka svojim vynikajúcim piesňam stala skutočne obľúbenou a patrí k jedným z najhranejších u našich západných susedov. Bola ocenaná aj mnohými cenami, napr. Anděl za najlepší album roka či za kapelu roka.

 

Do Tureckej kaviarne sú pozvaní  22. októbra všetci milovníci humoru, ale aj jemného napätia. Inscenácia s názvom „Turecká kavárna“ vás zavedie priamo do jednej z parížskych kaviarní, kde sa odohrajú tri detektívne príbehy. Nebude však chýbať ani zábava, o ktorú sa postará herecké obsadenie na čele s Naďou Konvalinkovou a Václavom Vydrom.  

 

V nedeľu 23. októbra budú Josef Carda, Jana Švandová a Rudolf  Hrušinský orginálne riešiť manželský trojuholník. Komédia „Nebyla to páta, byla to deváta“  je skvelá nielen svojim námetom, ale  najmä majstrovskými dialógmi v podaní nezabudnuteľných hercov!

 

V septembri sa návštevníci Ateliéru Babylon dozvedeli „ Vše o mužích“, tento mesiac sa môžu pripraviť na „Vše o ženách“. 24. októbra sa javisku stretnú tri originálne herečky - Jitka Schneiderová, Anna Šišková ( v alternácii s Monikou  A. Fingerovou ) a Jana Krausová. Hoci budú, v rámci hereckého obsadenia, na javisku ženy len tri, prežijú si osudy až piatich. To znamená spolu pätnásť príbehov, pätnásť charakterov, ale len jedno spoločné - fakt, že sú ženami.

 

Predstavenie pre jedného herca „Caveman –  jaskynný muž“  zapĺňa do posledného miesta hľadisko mnohých divadiel v USA i v Kanade. Obhajoba jaskynného muža, ktorú napísal a na javisku sám uvádza Rob Becker, predstavuje humorné premýšľanie o rozdieloch medzi mužmi a ženami a o tom, ako tieto rozdiely vyvolávajú často nedorozumenie. V českej verzii hry sa predstavia v alternácii Honza Holík a Jakub Slach. Diváci sa túto „one man show“  v Ateliéri Babylon môžu tešiť 26. októbra!

 

Na záver tohto bohatého menu  má Ateliér Babylon pripravený  hudobný zákusok – koncert kapely Komajota, ktorá vystúpi v rámci svojho Elektro tour 30. októbra. Skupina zahrá v päťčlennej koncertnej zostave a niektoré skladby predstaví aj v špeciálnej elektronickej úprave. Na pódiu nebude chýbať syntetizátor, perkusie či elektronické bicie.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!