lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
V zime sa zahrejte kvalitným kožuchom

  Spracoval(a) : Lenka
Dátum : 11.10.2011
späť
Späť

Poslať
 

Nápadité, klasické i luxusné – také sú trendy v kožušinách na tento rok. Vždy záleží na žene, ktorý model ju osloví. „V porovnaní s prechodnými koženými bundičkami sa v prípade kožuchov a kožušinových búnd trochu uberá na farebnosti. Kým jesenné trendy hovoria o jasných farbách, v prípade kožuchov sú v móde striedmejšie farby, prípadne zvieracie vzory. Nápaditosť sa však premieta do materiálov a spracovania.

 

Tohtoročné modely rozhodne nie sú nudné,“ hovorí majiteľka predajne kože a kožušín ASPENDOS exclusive leather Tereza Krchová. Práve špeciálna úprava môže na prvý pohľad prekvapiť. Kožušinové bundy, ktoré sú kombináciou jahňacej kože a kožušinového goliera, vďaka metalickému vzhľadu pripomínajú lesklú látku. Ide však o špeciálnu úpravu – najnovší hit v spracovaní kože a kožušín. Vďaka nemu a zaujímavému strihu tak kožuch pôsobí mladistvo a športovo. Zahreje však rovnako.

 

Dobre pôsobia i klasické strihy, ktoré vďaka detailom vyzerajú elegantne i luxusne. Na svoje si prídu aj ženy, ktoré rady nosia paletá, pretože sú v móde aj túto sezónu. Z materiálov sa veľmi dobre uplatňuje velúr v kombinácii s kožušinovými goliermi – napríklad z mývala. Krásne modely vznikajú aj spojením jemnej jahňacej kože a líšky či barana. Luxusný vzhľad zabezpečí norkový kožuch. V ponuke predajne nájdete kratšie i dlhšie verzie. „Krásne pôsobí kratší kožuch z rupovanej teda pretrhanej norky v kombinácii s líškou, ale i paleto. Klasikou však ostáva dlhý norkový kožuch, ktorý podľa môjho názoru nevyjde z módy nikdy,“ zdôrazňuje Tereza Krchová.

 

V tohtoročnej ponuke si na svoje prídu aj muži. Pánske kožuchy, rovnako ako tie dámske, tiež prešli vývojom a prispôsobujú sa nielen trendom ale aj potrebám mužov. Tí uprednostňujú bundy v zemitých farbách. „Dôraz sa kladie na detail. Či už je to štepovanie, lemovanie alebo výraznejší golier. Vznikajú tak zaujímavé kombinácie. Veľmi pekne vyzerá napríklad spojenie velúr a golier z vlka. Muži však celkovo uprednostňujú športovú módu, preto im vychádzame v ústrety výberom modelov,“ hovorí majiteľka predajne ASPENDOS exclusive leather a zároveň dodáva, že v predajni si určite každý vyberie. Vďaka možnosti kúpy na splátky a to aj bez navýšenia sa tak kožuch stáva dostupným luxusom, ktorý si môže dovoliť každý.

 

 

Poznámka: Všetky kožušiny predávané v predajni ASPENDOS exclusive leather spĺňajú kritériá CITES (Convention on International Trade in Endangered Species of Wild Fauna and Flora) – dohovoru o medzinárodnom obchode s ohrozenými druhmi voľne žijúcich živočíchov a rastlín.


Diskusia k článku:

Big help, big help. And superlative news of cousre.
Neregistrovaný - EcoUTZQmsGwIBy, 8.11.2011 11:28, urpy2(`na`)v.hf
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!