Kuracia roláda Admirál (pre 10 porcií)
 
Na prípravu potrebujeme:
·         1 kg Chladených kuracích pŕs značky HYZA
·         120 g Morčacej šunky ADMIRÁL zaúdenej značky HYZA
·         200 ml 33 % smotany na šľahanie
·         50 g papriky 
·         2 g kurkumy
·         soľ
·         čierne korenie
 
Postup:
1.      Chladené kuracie prsia značky HYZA umyjeme a osušíme. Obrežeme ich tak, aby nám zostalo iba čisté mäso. Odrezky odložíme bokom.
2.      Kuracie prsia rozrežeme na polovice a na fólii rozklepeme. Medzitým si necháme predhriať rúru na 175 °C.
3.      Rozklepané mäso si rozložíme na podložku, osolíme a posypeme rovnomerne čiernym korením. Na mäso poukladáme na plátky nakrájanú Morčaciu šunku ADMIRÁL značky HYZA.
4.      Odrezky z kuracích pŕs rozmixujeme v mixéri spolu so smotanou, kurkumou, soľou a korením.
5.      Vytvorenú zmes rovnomerne roztrieme na šunku uloženú na kuracích prsiach. 
6.      Na rozotrenú zmes poukladáme nakrájanú papriku a naplnené kuracie prsia pevne zatočíme do alobalu. 
7.      Pečieme v rozohriatej rúre pri 175 °C teplote 35 minút. 
8.      Po upečení roládu rozkrájame na plátky a servírujeme.
 
 
Veľkonočná rolka s bryndzovou penou (pre 10 porcií)
 
Na prípravu potrebujeme:
·         400 g Kuracej rolky údenej značky HYZA
·         280 g bryndze
·         300 ml 33 % smotany na šľahanie
·         šalát lolo rosso
·         šalát lolo biondo
·         soľ
·         olivový olej
 
Postup:
1.      Z Kuracej rolky údenej značky HYZA urobíme kornúty.
2.      Smotanu vyšľaháme dotuha a zľahka do nej zamiešane bryndzu. Šľahačkovo-bryndzovou zmesou naplníme cukrárenské vrecko a naplníme ňou pripravené kornúty z rolky.
3.      Šalát umyjeme a necháme odkvapkať. Natrháme ho na väčšie kúsky, osolíme a pokvapkáme kvalitným olivovým olejom. 
4.      Kornúty z Kuracej rolky údenej značky HYZA naplnené bryndzovou šľahačkou podávame so šalátom. 
 
 
Údená kuracia šunka pre šibačov (pre 10 porcií)
 
Na prípravu potrebujeme:
·         500 g Kuracej šunky DE LUXE údenej značky HYZA
·         150 g červenej papriky
·         100 g cukiny
·         100 g baklažánu
·         200 g mini-mozzarelly
·         soľ
·         čierne korenie
·         provensálske korenie
 
Postup:
1.      Zeleninu dôkladne umyjeme a osušíme. Nakrájame na menšie kúsky. 
2.      Nakrájanú zeleninu jemne posolíme, okoreníme čiernym korením a následne opečieme na panvičke (alebo na  kontaktnom grile). Na záver pridáme trochu provensálskeho korenia. 
3.      Na tanier rozložíme plátky Kuracej šunky DE LUXE údenej značky HYZA, doplníme zeleninou a mini-mozzarellou. 
 
 
Kuracie prsia plnené šunkou s jarnou zeleninkou (pre 4 porcie)
 
Na prípravu potrebujeme:
·         600 g Chladených kuracích pŕs značky HYZA
·         200 g Kuracej šunky DE LUXE údenej značky HYZA
·         soľ
·         čierne korenie
 
Na prípravu bazalkovej omáčky potrebujeme:
·         1 menšiu cibuľu 
·         1-2 strúčiky cesnaku (podľa chuti)
·         100 ml bieleho vína
·         kurací bujón z 1 kocky
·         200 ml 33 % smotany na šľahanie
·         50 g čerstvej bazalky
·         soľ
·         olej
 
Na prípravu restovanej zeleniny potrebujeme:
·         150 g cukiny
·         200 g mrkvy
·         50 g masla
 
 
Postup:
1.      Chladené kuracie prsia HYZA umyjeme a osušíme. Jemne osolíme a okoreníme čiernym korením. 
2.      Do stredu kuracích pŕs urobíme tenkým ostrým nožom zárez. Cez zárez plníme kuracie prsia Kuracou šunkou DE LUXE údenou značky HYZA, ktorú sme si nakrájali na 5 cm prúžky. 
3.      Na rozpálenom oleji prudko opečieme z oboch strán a na 15 minút dáme piecť do rúry predhriatej na 180 °C.
4.      Na prípravu omáčky si dozlatista orestujeme na panvici najemno nakrájanú cibuľku a cesnak. Zalejeme bielym vínom a smotanou, potom pridáme vývar, posypeme bazalkou a krátko povaríme. Uvarenú zmes rozmixujeme a precedíme. Opäť privedieme do varu a na miernom ohni varíme asi 4 minúty. Podľa chuti dosolíme. 
5.      Mrkvu a cukinu umyjeme a osušíme. Nakrájame na tenké pásiky, ktoré na masle zľahka orestujeme a jemne osolíme. 
6.      Mäso prelejeme bazalkovou omáčkou a servírujeme s restovanou zeleninou.