PORADŇA |
Dnes pribudlo: 0 tém, a 0 reakcií. Včera pribudlo: 0 tém, a 0 reakcií. |
|
|
Piatok, 02. Máj,
,
Dnes oslavuje Žigmund |
|
KATALÓG |
Informácie Pridať firmu |
Móda, módne odevy, bielizeň |
Obuv, kabelky |
Módne doplnky, klenotníctva |
Kozmetika, parfuméria |
Skrášľovacie salóny, služby, pobyty |
Zdravie, výživa |
Mafiny
|
|
Spracoval(a) : Dušan
Dátum : 15.11.2010 |
 Späť |
|
 Poslať |
|
|
Jednoduché cesto vymiešam z 340 g hladkej múky, 1 lyžice kakaa, 1 a 1/2 lyžičky prášku do pečiva a štipky soli.
Zvlášť vyšľahám 2 vajcia, asi 120 g práškového cukru, 7 lyžíc oleja a 200 ml acidofilného mlieka.
Do tekutej zmesi opatrne vareškou vmiešam suché prísady a na záver ešte nasekanú čokoládu alebo čokokúsky (chocolate chips).
Do mafinového plechu s 12 jamkami rozdelím papierové košíčky a do nich rozdelím asi polovicu cesta, stačí do 2/3 každej jamky (lebo koláčiky pri pečení narastú).
Mafiny pečiem pri 180 °C asi 25 minút. Rovnako spracujem aj druhú časť cesta.

www.culinaria.sk
foto: Dušan Křistek
Diskusia k článku:
kedy sa uz prestanete gramikovat a date to v decilitroch Neregistrovaný - cukrarka a pekarka, 15.11.2010 10:29, cukr(`na`)gmail.com, Neskúšala si aj s ovocím? Neregistrovaný - Awe, 15.11.2010 12:52
|
|
|