lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Sobota, 20. Apríl, , Dnes oslavuje Marcel
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Zoznámte sa s Canon SELPHY ES40 – kreatívnou tlačiarňou vysokej kvality, ktorá sa s vami rozpráva

  Spracoval(a) : Gabika
Dátum : 20.1.2010
späť
Späť

Poslať
 

SELPHY ES40, vlajková loď série kompaktných fotografických tlačiarní Canon SELPHY, ponúka tlač fotografií v kvalite fotolaboratória a jednoduchú obsluhu. Procesor DIGIC II s technológiou automatickej optimalizácie obrazu automaticky zisťuje a opravuje nedokonalosti obrazu upravuje jas tváre, farby, odstraňuje efekt červených očí a redukuje šum. A navyše, rýchlo tlačí vysokokvalitné fotografie.

Užitočná pomoc počas tlače hlasový sprievodca

Hlasový sprievodca vám pomôže prejsť krokmi procesu tlače. Pokyny typu „vyberte farbu“ alebo „nastavte oblasť tlače“ maximálne uľahčujú tvorbu jednotlivých výtlačkov. Hlasový sprievodca je k dispozícii aj pri riešení bežných problémov s tlačou napríklad informuje, že je potrebné vymeniť atramentovú kazetu alebo doplniť papier.       

Tlačiareň SELPHY ES40 je vybavená zreteľným 3,5-palcovým displejom s 230 tis. bodmi, kruhovým ovládačom Easy Scroll Wheel a veľkými praktickými tlačidlami na rýchle a jednoduché prezeranie fotografií pred tlačou.

Jednoduché používanie, skvelá zábava

Inštalácia tlačiarne SELPHY ES40 je veľmi jednoduchá, takže si môžete vyskúšať vlastnú kreativitu prakticky okamžite. Rýchle spustenie znamená, že tlačiťžete už približne 8 sekúnd po zapnutí tlačiarne. Dva vysokorýchlostné obrazové procesory umožňujú tlačiarni SELPHY ES40 vytlačiť fotografiu formátu P za 55 sekúnd a fotografiu formátu L už za 47 sekúnd to eliminuje nepríjemné čakanie.

Jednoduché funkcie umožňujú pochváliť sa svojou kreativitou

S tlačiarňou SELPHY ES40 môžete prejaviť kreativitu pri vlastných úpravách fotografií aj pri navrhovaní premyslených darčekov pre svoju rodinu a priateľov. V režime Kreatívna tlač nájdete 12 šablón pre farebné kalendáre s vlastnými fotografiami, razítka, bubliny a obrázky clip art, ktoré môžete pridať do fotografií svojich priateľov a príbuzných, a tiež umelecké rámiky k fotografiám. Snímky ďalej môžete kombinovať do šiestich rozložení strany, v ktorých sa dajú kreatívne predviesť vytlačené fotografie ako darček pre ostatných.               

Režim Kreatívna tlač tiež dokáže snímky rozšíriť o mnoho rafinovaných obrazových efektov. Výsledok si môžete pred tlačou prezrieť a rozhodnúť sa, či efekt použijete. Funkcia Jemná pleť vyrovnáva pleťové tóny, aby vaši priatelia na fotografiách vyzerali čo najlepšie. Filtre ako rozmazanie okrajov, zmäkčenie kresby a hviezdny záblesk pomôžu snímku jemne doladiť a dodať jej jedinečný vzhľad vysokej kvality.

Tlačiareň ES40 podporuje až 15 rôznych typov pamäťových kariet flash používaných v digitálnych fotoaparátoch. Príslušné sloty na karty sú kvôli lepšiemu prístupu umiestnené navrchu tlačiarne a k dispozícii je aj port PictBridge na priame pripojenie kompatibilných fotoaparátov. Tlačiareň SELPHY ES40 je dokonca kompatibilná aj s kartami microSD, ktoré sa bežne používajú v mobilných telefónoch, takže užívatelia si môžu jednoducho vytlačiť aj snímky vytvorené digitálnym fotoaparátom telefónu. Je tiež možné doplniť tlačiareň ES40 o voliteľný adaptér Bluetooth a potom tlačiť fotografie z mobilných telefónov bezdrôtovo.

V tlačiarni ES40 sa používajú kazety Easy Photo Pack kazety typu všetko-v-jednom obsahujúce atrament aj papier, t. j. všetko, čo je potrebné na vytlačenie skvelých fotografií. Ich použitie odstraňuje obvyklé problémy a neporiadok pri výmene atramentu. Každý vysokokvalitný výtlačok má po uložení do albumu životnosť až 100 rokov. Tlač na tlačiarni SELPHY ES40 je skvelým spôsobom, ako využiť svoju kreativitu a uchovať cenné rodinné spomienky pre budúce generácie.

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!