Pracovný postup:
Očistené kuracie prsia nakrájame na kocky a napichneme na citrónovú trávu, ochutíme a opečieme na grile. Paradajky krátko sparíme, zbavíme kože a jadier a nakrájame na malé kocky, ktoré zamiešame s nasekanou petržlenovou vňaťou a kus-kusom, ktorý sme pripravili v parnom hrnci.
Vlašské orechy rozsekáme v ponornom mixéry multifunkčným nožom a zamiešame s kyslou smotanou. Dochutíme ochutíme limetkou, korením a soľou. Kurací špíz podávame preliaty orechovým dressingom so zeleninovým kus-kusom.
Suroviny 4 porcie :
400 g Kuracie prsia
4 ks Citrónová tráva
1 ks Paradajka
1 PL Petržlenová vňať čerstvá
200 g Kus-kus
200 g Kyslá pochúťková smotana
100 g Vlašské orechy
½ ks Limetka
• Soľ
• Biele korenie
mixeri...
Neregistrovaný - , 22.6.2009 22:48