lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Lirene - telo v skvelej forme!

  Spracoval(a) : Miriam Kruhlová
Dátum : 17.4.2008
späť
Späť

Poslať
 

Spoločnosť Lirene vyvinula produktovú sadu proti celulitíde proticelulitídový program 4 kroky. Najlepšie efekty redukcie celulitídy je možné dosiahnuť aplikáciou kúry skladajúcej sa zo 4 výrobkov, ktoré tvoria sériu.

 

Step 1 - anticelulitídový sprchový gél

 

OBSAHUJE KOMPLEX, KTORÝ ODSTRAŇUJE ODUMRETÉ BUNKY POKOŽKY. MED A PŠENIČNÉ PROTEÍNY.

Má jemné olupujúce vlastnosti, podporujúce redukciu celulitídy. Unikátna formula gélu, založená na mede a pšeničných proteínoch spôsobuje, že gél pôsobí zmäkčujúco
a vyhladzujúco.

  • Salicylan sodný jemne odstraňuje odumreté bunky pokožky, vďaka čomu sa pokožka stáva príjemná na dotyk.
  • Energizujúca kompozícia vôní obsahujúca naturálny éterický olej, pôsobí proti stresu.

Gél je neodlučiteľnou súčasťou anticelulitídovej kúry, skladajúcej sa zo štyroch prípravkov.

Aplikovať 1-2 krát denne.

 

Step 2 - anticelulitídový čistiaci peeling-masáž

 

ANTICELULÍTIDOVÝ PEELING- MASÁŽ OBSAHUJE KOMPLEX POSILŇUJÚCI POKOŽKU A DROBNÉ OLUPUJÚCO-VYHLADZUJÚCE ČASTICE.

Čistiaci peeling intenzívne podporuje redukciu celulitídy. Je založený na komplexe posilňujúcom pokožku a drobných hrubozrných olupujúco - vyhladzujúcich časticiach. Odstraňuje odumreté bunky pokožky, čistí póry, vyhladzuje a zmäkčuje pokožku. Masáž pomocou peelingu zlepšuje prekrvenie pokožky, čím udržiava jej pevnosť a elasticitu. Energizujúca kompozícia vôní z naturálneho éterického oleja pôsobí proti stresu.

Používať na navlhčenú pokožku, masírovať tak dlho, až sa vytvorí pena. Dôkladne opláchnuť.
Používať 1-3 krát týždenne.

 

Step 3 - aktívny gél - anticelulitídový krém

 

AKTÍVNY GÉL- ANTICELULITÍDOVÝ KRÉM S VÝŤAŽKOM ZO ZELENEJ KÁVY, YERBA MATÉ, KOFEÍNU, TEOFILÍNU

Inovačný gél - krém redukujúci celulitídu vďaka aktívnemu komplexu pôsobiacemu dvomi smermi – jeden urýchľuje odstraňovanie tuku
(lipolýzu), a druhý zabraňuje jeho hromadeniu sa v pokožke.

  • Kofeín a teofilín urýchľujú lipolýzu.
  • Výťažok zo zelenej kávy a yerba maté blokujú receptory vstrebávania
    tuku, vďaka čomu tuk nepreniká do vnútra adipocytov, ale je rozkladaný
    v dôsledku lipolýzy.

Gél zabraňuje hromadeniu tuku, čím tvorí ideálny doplnok aktívneho pôsobenia séra urýchľujúceho jeho spaľovanie. Odporúčané zvlášť pre denné použitie.

 

Step 4- aktívne sérum

 

AKTÍVNE SÉRUM ANTICELULITÍDOVÉ OBSAHUJE L-KARNITÍN, KOFEÍN, CENTELIA ASIATICA, ESKULÍN

Aktívne sérum redukujúce celulitídu, vyvinuté na základe inovačného komplexu látok uzavretých vo sférach – lipozómoch druhej generácie.

  • Eskulín zlepšuje cirkuláciu krvi a urýchľuje proces látkovej výmeny v tele.
  • Výťažok z rastliny Centelia asiatica zlepšuje štruktúru pokožky a redukuje viditeľnosť "pomarančovej kože".
  • L-karnitín prenáša voľné mastné kyseliny, ktoré vznikli rozpadom triglyceridov do miest, kde sú spaľované a kofeín stimuluje proces lipolýzy.

Dôležitým faktorom je kompozícia vôní z prírodných éterických olejov, zmierňujúca nervové napätie a stres, ktoré sú významnou príčinou vzniku celulitídových zmien. Sérum je doporučované zvlášť na noc v spojení s krátkou masážou.


Diskusia k článku:

BÁSEŇ Veľryby a slonice Od potu premočené mysliac si, že práve vyšli z kúpelne. Smrad podpazušia a nižších poschodí láka hmyz kopulovať priamo na ich mastných telách. Klamú vzduch moschusom. ...červenolíce ako bábušky v ruských skazkách... Flegmatická lenivosť núti ich byť ľahostajnými k sebe samým. Všetky tie veľryby a slonice, ktoré som poznal skončili už dávno na smetisku dejín...
Neregistrovaný - kundrattoff, 17.4.2008 23:07, kundrattoff(`na`)gmail.com
Sedel som na lavičke v mestskom parku a upíjal nudu zo zelenej fľaši. Do práce som už nechodil. Fajčil som len príležitostne. Odkedy zasa zdraželi cigarety, ľudia to ťahajú až po filter. Sledoval som dlhonohú bežkyňu. Prsia sa jej hojdali v tom správnom rytme. Ako dva strapce. Odrazu stála krok za mnou. Potešil som sa. Naťahovala svoje telo, predkláňala sa, dráždila ma. ,,Načo beháte, slečna. Máte celkom slušnú postavu!“ ,,Prečo si ma všímate?! Som už mladá pani, žiadna slečna!“ ,,Nechcel som vás uraziť.“ ,,Mňa taký človek ako vy nemôže uraziť!“ stále sa predkláňala. ,,Vy ma poznáte?“ ,,Vás?! Prečo by som vás mala poznať!?“ vzpriamila sa a ruky vystierala k nebu. ,,Kundrattoff! Volám sa Kundrattoff!“ Predstavil som sa a naťahoval k nej trasúcu sa ruku. ,,Vaše meno mi nič nevraví!“ opäť sa predklonila. ,,Raz som získal v jednej literárnej súťaži čestné uznanie!“ pochválil som sa. ,,Ja nesledujem literárne súťaže! Mala by som?!“ ,,Všímam si ženy, píšem o nich, chcel by som podporiť ich práva!“ ,,To ma zaujíma!“ sadla si ku mne na mokrú lavičky. ,,Mali by ste písať o tom, aby si muži vyskúšali aspoň jeden deň zo života ženy!“ ,,Ja si ženy ctím! Písanie je môj život“ ,,Viete aké je to pre mňa ponižujúce, keď musím mať svoju šulinku stále vyholenú! Môj manžel si to ani neuvedomuje, no ja sama mu napomáham pestovať jeho pedofilné sklony!“ ,,Pozrite aj na nás mužov! Musíme sa každý deň holiť aby sme vám nedoškriabali tvár, a tiež to nie je nič príjemné!“ ,,Vy muži mate aj tak viac výhod. Skúste močiť posediačky! Vám to stačí vytiahnuť a môžete pri tom kráčať ďalej!“ Táto debata neviedla nikam. Ju možno bavila, ja som už v zelenej fľaši stratil inšpiráciu. ,,Neprispeli by ste mi na pero a papier? Chcem to čím skôr dopísať a poslať esej do ďalšej literárnej súťaže.“ Dala mi dvadsať korún. ,,Viac nemám! Som naľahko!“ ,,Ešte by som potreboval na známku a obálku.“ rozmýšľal som nahlas. Predklonila sa a z ponožky vytiahla stovku. ,,Ďakujem! Ďakujem vám!“ ,,Neďakujte mi! Aj tak to dáte na víno!“ ,,Nie, ja nie som z tých!“ Ešte chvíľu som rozmýšľal a hľadal pod lavičkou nejaký čerstvý ohorok. Dlhonohá bežkyňa sa stratila v najbližšej zákrute. V nákupnom centre som si kúpil víno a chcel ísť do parku ďalej hľadať stratenú inšpiráciu. Pri pokladni ma zastavila strážna služba. Odviedla ma dozadu. ,,Kundrattoff, Kundrattoff! Na toto som vám ráno dala tých stodvadsať korún?“ ,,Písanie je môj život!“ povedal som so slzami v očiach, keď som z vrecká vyťahoval pero, papier a obálku.
Neregistrovaný - kundrattoff, 20.4.2008 13:39, kundrattoff(`na`)gmail.com
Tak toto bol inyy ulet chlapec moj.
Neregistrovaný - Heureka, 22.4.2008 16:34
Po precitani tootho clanku sa mi ziada napisat Dakujem Vam pan Jamriska.To co robite pre mladych ludi si vyzaduje velkehu osobnost a myslim, ze vela ludi nevie akou velkou osobnostou vo folklornom svete ste. Vase zanietenie a cit pre zladenie nametu, scenickeho spracovania a podania na javisku, hudobnej ale aj vytvarnej stranky je ojedinely. Marina ma svoju tvar prave vdaka Vam!V dnesnom obdobi sa poroznost upriamuje na tych co vedia svoje prace komercne predat a robia tak aj za cenu potacania umeleckych hodnot a principu umeleckej tvorby ludoveho tanca a nedocenuju sa skutocni umelci medzi ktorych bez pochyby patrite!
Neregistrovaný - PVuNRmtniheCxplqONT, 29.2.2012 04:02, sherman(`na`)cnwisda.com
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!