lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Aký bude rok 2001 ?

  Spracoval(a) : Martina Jeníková
Dátum : 9.1.2001
späť
Späť

Poslať
 

Pohyb vesmíru fascinoval ľudí od nepamäti. A v každej dobe sa našli ľudia, ktorí sa mu snažili porozumieť a niečo z neho získať pre seba a pre ľudstvo. Napríklad prvé hodnoverné znázornenie zondiacu / zvieratníka / pochádza z tretieho tisícročia pred naším letopočtom a najstaršia astrologická tabuľka z ôsmeho storočia pred naším letopočtom.
V Babylone už v šiestom storočí pred naším letopočtom dokázali astrológovia vyrátať letný a zimný slnovrat, zatmenie Slnka a Mesiaca a celoročný pohyb voľne viditeľných hviezd. Taktiež delili rok na dvanásť znamení, ktoré nazývali zvieratníkom a každé znamenie spájali s jedným zo štyroch živlov /oheň, zem, vzduch, voda/ , ku každému znameniu pridali určitú časť ľudského tela.
Astrológia kedysi pomáhala pri liečbe. Dnes sa astromedicíne venuje v Čechách Emil Havelka / má lekáreň aj v Bratislave/ a na Slovensku nikto. Existuje tu však zopár astrológov, ktorý presne tak, ako pred tisíckami rokov, dokážu jednotlivým znameniam sprostredkovať pravdu z hviezd. Tvrdia, rovnako ako ich pradávni kolegovia, že hviezdy vravia pravdu, len im treba dokonale rozumieť.
Skúsme teda zistiť:

Aký bude rok 2001 ?

BARAN, živel oheň, vládnuca planéta Mars
Heslo: Trénujte diplomaciu 365 dní v roku – Tento rok bude v znamení lásky, intenzívneho prežívania krásy a estetiky a cestovania. To, najmä v druhej polovici roka. Ku koncu roka sa pridajú výrazné obchodné aktivity. Bude to však aj rok zbavovania sa zlých návykov./ Fajčenie, alkohol, drogy./ Bez úspechu v tejto oblasti, nečakajte výrazné úspechy ani v už spomenutých oblastiach. Tlstým Baranom, čo je skôr výnimka, sa tento rok podarí zredukovať váhu. Všeobecne si treba dávať pozor na zdravie, obzvlášť okolo leta, riešením je vyvážená strava s dôrazom na veľký prídel ovocia a viac pohybu. Tento rok je stvorený pre aktívny oddych. Najväčším problémom bude, ako vždy, ohnivá, výbušná povaha Baranov. Najväčšie riziko v tomto smere hrozí v období apríla, júna a novembra. Odporúčame vám tréning diplomacie po celý rok. Inak stratíte lásku, aj strechu nad hlavou. V láske to chce opatrnosť, rozvahu a takt. V prvom štvrťroku prechádza vaším znamením Venuša a dodáva vám viac, krásy, šarmu a fyzickej príťažlivosti. Nepremárnite tento čas! Od apríla bude prechádzať vaším znamením Merkúr, čo vám prinesie pravdepodobnosť zvýšených príjmov, úspechy v štúdiu a obchodnej činnosti, ostrovtip a spoločenskosť. Riziko úrazov, takých typických pre vaše znamenie, je tento rok znížené. Najväčšie je v čase od 9.septembra do 27. novembra. Zapíšte si už teraz tento termín do kalendára, aby ste sa mu mohli intenzívne vyhnúť. A čo priatelia? Tento rok upevníte staré vzťahy a založíte nové priateľstvá. Nemali by ste sa však zbytočne držať vzťahov, ktoré už neplnia svoju úlohu. „Stretávky“ zo súcitu, vás oberajú o drahocenný čas.
Ak by ste sa tento rok chceli stať rodičmi, je to fajn. Vaše deti vám urobia radosť. Budú milé a nadané.

Býk, živel zem, vládnuca planéta Venuša.
Heslo: Nepremárnite šance prílišnou pracovitosťou
– Oproti vlaňajšku sa vám už na začiatku roka bude ľahšie dýchať. Aj keď nie od prvých dní. Starosť, ktorú ťaháte z minulosti sa však v prvom štvrťroku vyrieši. Stabilizuje sa vaša finančná a materiálna situácia. Čakajú na Vás nové kontakty a nové aktivity. Od mája budete plní elánu a síl. Výrazne sa zlepšia vaše zdravotné problémy a budete zamilovaní až po uši. Bude to chcieť zmenu hneď od začiatku roka. Ak ste sami so sebou nespokojní, neváhajte a hneď v januári zmeňte svoj imidž a životný štýl, čo by mohlo prospieť aj vašej postavičke. Už v marci na vás čaká viac pracovných príležitostí. Budú lepšie a kvalitnejšie, ako tie, čo máte teraz. Preto sa dajte do poriadku, aby ste v novom prostredí nepremárnili prvé, dôležité dni. Doma bude začiatok roka dosť ťažký. Možné sú starosti s deťmi, so staršími príbuznými a s bytom. Napokon, všetko dobre dopadne. Pre tých čo si hľadajú životnú lásku, bude prvý pol rok ešte stále disharmonický, pokoj nastane až v období okolo vašich narodenín. Mesiace vhodné na uzatvorenie sobáša sú od septembra do decembra. V čase od 22.4. do 5.5. bude prechádzať vaším znamením Merkúr, čo zvýrazní vaše obchodné úspechy, úspechy v spoločnosti, na cestách a pri štúdiu. Čakajú na vás šance, ktoré nesmiete prepásť. Dobre si však prečítajte zmluvy, ktoré podpíšete, aby ste neprišli o nadobudnutý majetok súdnou cestou. Nezabudnite sa poistiť, pretože vám v období od 30.7. do 14.8. hrozí násilné odobratie majetku. Čo môže byť rovnako lúpež, požiar alebo exekútor. Záver roka vám môže priniesť úrazy na cestách a pri športe. Financie môžete získať aj surfovaním po internete. Pri reálnych cestách by ste nemali vyhľadávať exotické krajiny, radšej sa držte Európy. Tento rok budete musieť pre svoje verné priateľstvá priniesť pár obetí, ale vám to nerobí problémy. Dve rady na záver: Ak chcete byť úspešní, spolupracujte! Najmä s príbuznými a s priateľmi. Dva razy si overujte informácie.

Blíženci, živel vzduch, vládnuca planéta Merkúr
Heslo: Pomoc príde v pravý čas – Tento rok vám prináša dve výrazné šance. Môžete zveľadiť svoj majetok a obohatiť svoju dušu. Vaša nezávislá a slobodomyseľná povaha bude túžiť celý rok po silných zážitkoch ako v oblasti lásky, tak v oblasti kariéry. A hviezdy vám doprajú aj množstvo ciest. To však neznamená, že to bude rok ľahký. Naopak. Čaká na vás únava, riziko fyzických zranení, chronických ochorení, nedorozumení. V pravý čas však vždy príde pomoc a záchrana. V prvej polovici roka by sa vám malo dariť lepšie, druhá časť roka bude náročnejšia na zdolávanie problémov a kríz. Úplný záver roka, bude zasa dobrý, či už v oblasti profesie alebo citovej. Vaša finančná stránka sa v tomto roku podstatne zlepší. Máte šancu, stať sa materiálne nezávislými od svojho okolia. V čase od 6.5. do 12.7. vám bude váš vládca Merkúr, obzvlášť naklonený. Čakajú vás výhodné nákupy, cestovanie, obchodovanie a nadväzovanie zaujímavých kontaktov. Nepokazte situáciu svojským ostrovtipom. Nie všetci ľudia sú stavaní na tento humor.
Zlepšenie zdravotného stavu, najmä u mladých, závisí často od pravidelnej životosprávy, športu a obmedzení návykových látok. Vaše slabé pľúca a priedušky si zaslúžia striedmosť. Ani so športom to však nesmiete preháňať. Tento rok platí, všetkého s mierou. Ak sa chystáte na zahraničné pobyty, vyrazte už teraz. Druhá polovica roka je o niečo nepriaznivejšia. Tento rok môžete úspešne vstúpiť do politiky, ak to myslíte úprimne. Dariť sa vám bude vo všetkom, čo budete robiť dôkladne a vytrvalo. Obrovské možnosti vám otvára oblasť ezoteriky. Ak sa cez ňu dostanete k jóge, k modlitbe, k inému pohľadu na svet. Ak dokážete byť vždy nad vecou, tento rok výrazne zmení váš život k lepšiemu.

Rak, živel voda, vládnuca planéta Luna
Heslo: Šťastie je na vašej strane – Tento rok bude pre vás mimoriadne šťastný. Dúfam, že ste pripravení využiť všetky poskytnuté šance. Čaká vás nová práca a nová láska, alebo skvalitnenie dlhotrvajúceho vzťahu. Tento rok sa stane niečo, čo bude významným medzníkom vášho života. Sobáš, rozvod, pohreb, narodenie potomka, matur

Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!