lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Jogurtový bozk s „JOGI-BUSSI“

  Spracoval(a) : Monika Mičúchová
Dátum : 26.4.2007
späť
Späť

Poslať
 

Spoločnosť HARIBO pripravila všetkým fanúšikom želatínových pochúťok tip na šťavnaté a zdravé jarné maškrtenie. Želatínové cukríky „Jogi-Bussi“ s ovocnou príchuťou a našľahaným penovým cukrom obsahujú príjemnú jogurtovú náplň. Farebné cukrovinky v príchutiach jablka - hrušky, banánu, jahody a marhule sú nie len lahôdkou pre chuťové bunky. Vďaka zníženému obsahu tuku v kombinácii s telu prospešnou želatínou sú „Jogi-Bussi“ zdravou maškrtou nielen pre tých, ktorí si kontrolujú príjem cukrov a tukov.

„Cukríky „Jogi-Bussi“ sú svojim stvárnením originálnou cukrovinou, ktorá je vytvorená z niekoľkých vrstiev. Vrstva želatíny je spojená s našľahaným penovým cukrom vo farbách zelenej, žltej, ružovej a oranžovej. Jedinečnosť cukrovinky spočíva predovšetkým v jej obsahu – vnútro je naplnené jogurtovou náplňou, čím je dosiahnutá jemne vláčna a šťavnatá chuť. A tiež v tom, že jogurtový obsah je „viditeľný“ cez priehľadnú vrstvu želatíny“, hovorí Aleš Aldo Koláček, obchodný riaditeľ spoločnosti HARIBO SK.

Jogurtové a ovocné príchute jablka - hrušky, banánu, jahody a marhule spolu so želatínou a penovým cukrom tvoria rafinované spojenie chutí a vôní. Sladká ovocná aróma a tvar cukríkov pripomínajúcich kvety pripomína rozkvitajúcu jarnú náladu s prebúdzajúcou sa prírodou. HARIBO a „Jogi-Bussi“ prajú sladké jarné bozky! V bežnej obchodnej sieti sú v ponuke cukríky v 175g balení za priemernú MOC 49,- Sk.

Želatína je produkt prírodného pôvodu a je zdrojom bielkovín pre stavbu kolagénu. Kolagén sa vyskytuje vo všetkých typoch väzivových tkanív. Je prítomný v pokožke, kostiach, zuboch, v chrupavkách a v stenách krvných ciev. Nakoľko je však v našom jedálničku zdrojov málo zdrojom aminokyselín kolagénu, vyplatí sa hľadať ich ďalšie zdroje v rôznych potravinách a náš jedálniček tak nimi dopĺňať.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!