lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Utorok, 19. Marec, , Dnes oslavuje Jozef
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
NOVINKA: CORNY LINEA S BIELOU ČOKOLÁDOU!

  Spracoval(a) : Eva Šoucová
Dátum : 11.4.2007
späť
Späť

Poslať
 

Spoločnosť HERO uvádza na trh novú príchuť cereálnych tyčiniek Corny Linea – Corny Linea s bielou čokoládou. Nová Corny Linea s bielou čokoládou je určená všetkým, ktorí milujú chuť bielej čokolády a zároveň myslia na svoju štíhlu líniu, zdravie a dobrú kondíciu. Cereálna tyčinka Corny Linea s bielou čokoládou je bez pridaného cukru a výborne chutí. Telo tak dostane veľa energie a Vy sa nemusíte obávať zbytočnej nadváhy.

Tyčinky Corny Linea svojim vysokým obsahom vlákniny s prebiotickým efektom prispievajú k prevencii karcinómu hrubého čreva a radu ďalších civilizačných chorôb. Corny Linea sú svojou nízkou energetickou hodnotou vhodným doplnkom každodennej zdravej výživy, ale aj redukčných diét.

Všetky cereálne tyčinky Corny Linea sú vďaka vyváženému zloženiu zdrojom rovnomerne sa uvoľňujúcej energie. Popri jednoduchých sacharidoch obsahujú približne rovnako veľký podiel komplexných sacharidov, ktoré telo spracováva postupne. Človek je zásobený energiou dlhšie a pocit hladu je časovo oddialený. Tento pomalý a postupný proces trávenia namáha telo podstatne menej ako rýchle trávenie.

Chuť a kvalita müsli tyčinek závisí na výrobnom postupe a použitých surovinách. Corny sa vyrábajú z vysoko hodnotnej zmesi surovín - hlavne obilia, ovocia, medu a orechov. Sú bohatým zdrojom živín, vitamínov, minerálnych látok a stopových prvkov.

Nové cereálne tyčinky Corny Linea sú bez pridaného cukru a tým pádom majú nízky počet kalórií. Na jednu tyčinku sú kalorické hodnoty skutočne minimálne: Corny Linea s bielou čokoládou 25g – 74 kcal, Corny Linea čokoládová 25g – 82 kcal, Corny Linea višňovo-jogurtová 25g – 82 kcal, Corny Linea oriešková 25g – 88 kcal. Doporučená cena výrobku na Slovensku je 10,90 Sk. 

Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!