lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Jubilejný desiaty rok fungovania pojazdnej zubnej ambulancie Dentibus

  Spracoval(a) : Kristína Farkašová
Dátum : 21.8.2006
späť
Späť

Poslať
 

Už po desiaty krát sa tento rok vydala na cesty po Českej aj Slovenskej Republike pojazdná zubná ambulancia Signal Dentibus. Tak, ako každoročne, je aj tento rok cieľom tohto projektu šíriť osvetu v oblasti orálneho zdravia a uskutočňovať  bezplatné vyšetrenie detského chrupu.
 
Pre deti a rodičov je pripravený bohatý program – preventívne prehliadky, prednášky zubných lekárov, ako aj bohaté informačné materiály týkajúce sa správnej starostlivosti o zuby a darčeky pre deti. Pred prázdninami už tradične navštívila posádka pojazdnej zubnej ambulancie Signal Dentibus tri zoologické záhrady v SR. Po prázdninách bude opäť pokračovať v ZOO v Bratislave a navyše sa zúčastni na veľtrhu „Dentálne dni“. Tohtoročnú sezónu uzavrie Signal Dentibus na Slovensku v sobotu 30. septembra.  O poslednej zastávke mobilnej zubnej ambulancie v tomto roku rozhodne široká verejnosť v ankete, ktorá bola vyhlásená na webových stránkach značky Signal www.signal.sk a ktorá trvá až do 20. septembra.
 
Projekt Signal Dentibus sa od svojho začiatku v roku 1996 zameriava predovšetkým na deti. Každý vyšetrený pacient dostane záznam o stave chrupu pre svojho zubného lekára a taktiež malý darček. Za desaťročie svojho pôsobenia navštívila pojazdná zubná ambulancia zoologické záhrady, školy, SOS dedinky, ústavy sociálnej starostlivosti a ďalšie miesta v ČR, aj v SR. Na Slovensku vyšetrila vyše 10 tisíc pacientov. Všetky ročníky projektu hodnotila Slovenská komora zubných lekárov veľmi pozitívne a v roku 2000 mu udelila Pečať SKZL. Tou sa môže pýšiť aj tento ročník projektu Signal Dentibus.

Revolúcia v čistení zubov – nová kefka Signal AIR Precision

Jedinečná technológia a skvelý dizajn, to je januárová novinka v rodine zubných kefiek Signal.  Nový prírastok s názvom Signal AIR Precision má štetinky zasadené do vzduchového vankúša, takže sa môžu pri čistení pohybovať nezávisle od seba a prispôsobovať sa zubom aj ďasnám. Vďaka tomu sú dokonale vyčistené zuby aj medzizubné priestory, a to bez nebezpečenstva poškodenia ďasien.  Kefka Signal AIR Precision je vhodná pre každého a bola vyvinutá tak, aby ju bolo možné používať so všetkými typmi zubných pást.

Štetiny kefky Signal AIR Precision sú zasadené do pevných polypropylénových otvorov na pružnom gumovom podklade. Vďaka vzduchovému vankúšu, ktorý je pod ním, sa zväzky štetín pri čistení môžu pohybovať nezávisle od seba, a tým umožňujú presnejšie čistenie. Vzduchový vankúš taktiež zabezpečuje lepší prístup štetín do medzizubných priestorov.
 
Ergonomická rukoväť kefky má trikrát zahnutý krk, podobne ako zubárske nástroje, a tak umožňuje vyššiu presnosť pri čistení a lepší prístup najmä k zadným zubom. Držanie rukoväti spríjemňuje taktiež kombináciu dvoch materiálov, z ktorých bola vyrobená. Spotrebitelia už dávno nehodnotia len mechanické vlastnosti zubných kefiek, ale stále viac sa zameriavajú aj na ich atraktívny vzhľad. Odporúčaná maloobchodná cena : 115 SK


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!