lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Utorok, 19. Marec, , Dnes oslavuje Jozef
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
PRÍPRAVY NA VI. PLES V OPERE VRCHOLIA

  Spracoval(a) : Jana Osuská
Dátum : 4.1.2006
späť
Späť

Poslať
 

V priestoroch Slovenského národného divadla v týchto dňoch vrcholia prípravy na VI. ples v opere. Britská diva Gabrielle slávnostným úderom na gong už 7. januára o 20:00 hod. otvorí bratislavskú plesovú a spoločenskú sezónu.

Viditeľnou premenou prejdú predovšetkým priestory samotného divadla. Jeho úprava potrvá celé tri dni a dve noci. „Aj tento rok prekryjeme hľadisko a orchestrisko tak, aby vznikol obrovský tanečný parket. V rámci dispozičného riešenia interiéru opäť vytvoríme pohyblivé pódium, ktoré priamo vpláva medzi hostí,“ uviedol architekt Miloš Pietor. Prekrytím kolonády na fasáde divadla vznikne dvakrát väčšia plocha vestibulu v porovnaní so štandardnou veľkosťou. Na výzdobu interiérov organizátori použijú viac ako 3 500 živých kvetov – orchideí, sterlícií, tulipánov, gerber a exotickej zelene. O pohodlie hostí sa bude starať vyše 120 kuchárov a čašníkov. Podávať sa budú špeciality ako čerstvé ustrice, grilované chobotničky, pečené prepelice a ďalšie gurmánske lahôdky.  Pripravených je 3 500 tanierov, 9 000 pohárov, 4 000 príborov. Tento rok sa na plese v opere budú podávať výlučne slovenské vína.

Hostiteľom plesu je už tradične spoločnosť Orange Slovensko. „Verím, že rovnako ako po minulé roky bude sobotňajší ples v opere výnimočnou a prestížnou udalosťou na vysokej spoločenskej úrovni a s noblesou a eleganciou otvorí bratislavskú plesovú sezónu,“ uviedol Pavol Lančarič, generálny riaditeľ spoločnosti Orange Slovensko. Takmer 600 prominentných hostí bude večerom sprevádzať Kamila Magálová. Režisérom plesu je choreograf Ján Ďurovčík. Počas večera sa predstavia zahraniční i slovenskí umelci – Jimmy Somerville, Janek Ledecký, Peter Nagy, Petra Janů, Lenka Filipová, Diabolské husle Berkyho Mrenicu, Orcherster Boom Band, Martin Malachovský, Miroslav Dvorský a Balet SND.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!