lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Moskva propaguje sexuálnu zdržanlivosť

  Spracoval(a) : Kristína Farkašová
Dátum : 20.10.2005
späť
Späť

Poslať
 

Nový projekt, ktorý spustili nedávno v Moskve pod vedením mestskej správy, odhalil, že v ruskej metropole sa už v podstate nesexuje. Ako píše ruská Pravda, v rámci špeciálneho antisexuálneho projektu bola Moskva vyzdobená (či skôr zohavená) veľkými pútačmi hlásajúcimi sexuálnu zdržanlivosť.
    
Na billboardoch sa objavil nezvyčajný výjav: vľavo mladá žena v pomerne frivolnom odeve, ktorý jej odhaľuje pupok, zatiaľ čo vpravo sa na ňu díva zženštilý muž. Slogan vedľa obrázku hovorí: "Skutočné city a oddanosť tomu, koho milujete, sú vašou ochranou proti AIDS! Žiadny bezpečný sex neexistuje!"
    
Ruská Pravda sa zamýšľa, či tento slogan znamená, že kondómy už nie sú účinné. "Kondómy nezaručujú absolútnu ochranu pred AIDS," vysvetľuje jeden z autorov nezvyčajného projektu. "Navyše ich reklama vytvára nekritický postoj k sexu. Mladí ľudia dnes začínajú so sexom už v štrnástich."
    
Moskovská samospráva sa teda na jar rozhodla minúť celý milión dolárov na program sexuálnej zdržanlivosti. Program vyvolal pobúrenie u verejných organizácií propagujúcich bezpečný sex. Ich protesty si však nikto veľmi nevšímal, odkedy sa v uliciach ruskej metropoly objavili tieto čudesné plagáty s ešte čudesnejšími sloganmi.
    
Mládež si však aj tento úmysel vysvetlila po svojom a na ruskom internete sa objavili odkazy vtipkujúce na adresu autorov projektu: Keďže žiadny bezpečný sex neexistuje, tak nemusíme používať ani kondómy.

Copyright©2005 TASR


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!