lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Jej veličenstvo Smrť - Perniš Jaroslav

  Spracoval(a) : IKAR
Dátum : 7.10.2005
späť
Späť

Poslať
 

Pokúsme sa vstúpiť do čias, keď sa odvíjali životné príbehy slávnych kráľov. Kráľov „z milosti Božej“, ktorí hrali na javisku dejín hlavné roly. Títo držitelia kráľovských korún stelesňovali vo svojich kráľovských majestátoch moc. Vzbudzovali strach, obdiv, ale aj závisť. Kto alebo čo spôsobilo, že odišli od rozohranej politickej partie? Prečo zomreli? Aká bola derniéra ich života? Na tieto a podobné otázky sa pokúsime nájsť odpoveď v tejto knihe.

Termín vydania: 3.10.2005, cena: 249 Sk - počet strán: 208, formát: 125x200, tvrdá väzba

Pokúsme sa vstúpiť do čias, keď sa odvíjali životné príbehy slávnych kráľov. Kráľov „z milosti Božej“, ktorí hrali na javisku dejín hlavné roly. Bez nich by žiadne predstavenie nebolo kompletné. Boli to ľudia z mäsa a kostí, ľudia, ktorí prežívali drobné starosti i radosti života… Títo držitelia kráľovských korún stelesňovali vo svojich kráľovských majestátoch moc. Obklopovali ich pochlebovači a lichotníci. Vzbudzovali strach, obdiv, ale aj závisť. Niektorí z nich stáli na tomto javisku dlhé desaťročia. Jedni ich velebili, iní zatracovali. Ale boli aj takí vládcovia, ktorí svoj výstup nestihli dokončiť, pretože niť ich života sa náhle, nečakane alebo násilne pretrhla. Napriek tomu všetci vystupujú z tieňov minulosti. Majú varovne zdvihnutý prst a prinášajú so sebou určitú dávku teatrálnosti. Poznáme len ich základné obrysy, ktoré zostávajú inštinktívne spojené s istými gestami a zredukované iba na niekoľko výnimočných činov. Kto alebo čo spôsobilo, že odišli od rozohranej politickej partie? Prečo zomreli? Aká bola derniéra ich života? Na tieto a podobné otázky sa pokúsime nájsť odpoveď v tejto knihe.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!