lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Všetko dôležité, je jednoduché

  Spracoval(a) : Silvia Petrasova
Dátum : 8.6.2001
späť
Späť

Poslať
 

Žena je plodná najviac 12-krát 12 hodín do roka. To znamená, že k ovulácii dochádza raz za mesiac, väčšinou medzi 10. a 14. dňom menštruačného cyklu. Ženské vajíčko je schopné oplodnenia do 12 hodín po ovulácii. Toto krátke obdobie plodnosti sa teoreticky predlžuje o životnosť spermií v ženskom genitálnom trakte. Predpokladá sa, že spermie sú schopné oplodniť vajíčko 24 až 48 hodín po pohlavnom styku. Po ovulácii vajcovod zachytí vajíčko, ktoré sa tu za normálnych okolností stretne so spermiami. Spermie sa sem dostali nielen svojim aktívnym pohybom, na svoju cestu za vajíčkom potrebujú aj pomoc ženského organizmu. Táto pomoc je najúčinnejšia, nie však absolútne nevyhnutná pri ženskom orgazme. Splynutím vajíčka a spermie vzniká zygota, zárodok budúceho bábätka, jeho ďalším delením a vývojom vzniká embryo. Oplodnené vajíčko, teda vlastne už embryo sa potom transportuje vajcovodom do maternice, kde po uhniezdení nachádza vhodné podmienky pre svoj ďalší život a vývoj. Toľko zopakovanie školského učiva. Podľa inej teórie môže žena otehotnieť tiež približne 12-14 razy do roka v súčinnosti s fázou Mesiaca, podľa toho, v akom postavení bol Mesiac v okamihu jej zrodu. Možno existujú aj ďalšie vysvetlenia. Isté je, že ak nechceme mať dieťatko, mrzačíme sa chémiou, prerušovanou súložou, vkladaním teliesok, meraním teploty a to len preto, že na Slovensku nie je nikto prorokom.

Najskôr prenasledovanie, potom ľahostajnosť

Už zopár desaťročí existujú na svete Jonas International centrá. Ich zakladateľom je veľký malý človek zo slovenskej dedinky Maňa Dr. Eugen Jonáš. Minulý týždeň bola u neho delegácia z Japonska a z Austrálie a predtým z Indie. Vlády sveta sa snažia využiť vedomosti doktora Eugena Jonáša v prospech svojich žien. Možno je typické pre Slovensko, ale súčasne veľmi smutné, že o týždeň vyjde kniha o prirodzenej regulácii počatia metódou Dr.Jonáša v japončine a práve prebieha jednanie o tom, či ju niekto preloží aj do slovenčiny. Keď sa to aj podarí, kto vie, či sa nájde na Slovensku distribútor?

O čo ide?
V krátkosti, o výpočet. Podľa dátumu narodenia a presného určenia času vášho zrodu, sa dá presne vypočítať, v ktoré dni môžete počať. A nielen to! Dá sa vyrátať aj to, kedy počnete chlapca a kedy dievča. Že to znie ako z reklamy ? Možno, ale je to pravda, ktorá sa skúma v medzinárodných Jonas centrách už viac ako 40 rokov. Istota je 99%, čiže viac ako pri kondóme, tabletkách a telieskach. O špeciálny výpočet môžete požiadať na tzv. veľkej alebo malej prihláške, ktorú vám zašlú, ak zatelefonujete domov k Jonášovcom / O816 659 51 27 /. V podstate potrebujete len pár vecí: vedieť presný čas narodenia na štyri minúty, dátum posledného tehotenstva, ak ste už boli tehotná, dátum poslednej menštruácie. Ak ste ešte neboli tehotná, máte možnosť vybrať si, či chcete počať ako prvé dieťa chlapčeka alebo dievčatko. Keď prihlášku odovzdáte a zaplatíte 500 korún slovenských, dostanete výpočet, v ktorom budete mať napísané, ktoré sú vaše plodné dni a poučenie, ako sa vyznať vo farebnom značení, ktoré nevykazuje len vaše plodné alebo neplodné dni, ale aj dni, počas ktorých môžete počať iba chlapca alebo iba dievča. V prípade, že už máte dievča, dni v ktorých môžete opäť počať po dievčati dievča, alebo po dievčati chlapca a naopak. Možno to vyzerá zložito, ale je to veľmi jednoduché a najmä v prípade dedičných chorôb, ktoré sa prenášajú niekedy iba na jedno pohlavie, veľmi dôležité.
Jednou z kategórií je aj správny termín pre počatie životaschopného zdravého dieťaťa pre tie ženy, ktoré už mali komplikácie v tehotenstve, pri pôrode, alebo sa im nenarodilo zdravé dieťatko.
Ak by niekto potreboval zo zdravotných alebo iných dôvodov určiť, kedy sa má jeho dieťatko narodiť, môže dostať aj takýto výpočet, s tým, že sa dozvie, či sa jeho dieťatko narodí predpoludním, popoludní, v noci alebo cez deň. Tí, čo sa zaoberajú astrológiou vedia, aké dôležité sú tieto informácie pre neskoršiu životaschopnosť budúceho dieťatka. Zaujímavé je, že ak zmeníte bydlisko /svetadiel/, musíte požiadať o nový výpočet.
Ak neplánujete mať dieťatko, ale chcete sa chrániť pred neželaným tehotenstvom, potom stačí vyplniť tzv. malú prihlášku za 300 korún a dostanete dátumy svojich plodných a neplodných dní na celý rok.
Doktor Jonáš ešte upozorňuje, že jeho metóda sa nedá použiť v prípade umelého oplodnenia, ktoré sa podľa neho prieči Bohu a on svoju metódu zasvätil už v roku 1956 Panne Márii.

Reportáž o Dr.Eugenovi Jonášovi práve pripravujeme.

Diskusia k článku:

ttrrdd
Neregistrovaný - , 3.1.2011 16:18
Âŕń číňepĺcóţň këčĺíňckče áŕçű äaííűő?
Neregistrovaný - Tusyundinia, 18.12.2013 15:41, tsepakintsemnolus(`na`)gmail.com
Ěîćĺě ńîáđŕňü äë˙ Âŕń ęîíňŕęňű ňîëüęî Âŕřčő ďîňĺíöčŕëüíűő ęëčĺíňîâ íĺńęîëüęî äĺń˙ňęîâ ňűń˙÷ â ňĺ÷ĺíčĺ ńóňîę Skype: rwer.wqerq
Neregistrovaný - Tusyundinia, 25.12.2013 23:40, tserenschikovtseren(`na`)gmail.com
Ěîćĺě ńîáđŕňü äë˙ Âŕń ęîíňŕęňű ňîëüęî Âŕřčő ďîňĺíöčŕëüíűő ęëčĺíňîâ íĺńęîëüęî äĺń˙ňęîâ ňűń˙÷ â ňĺ÷ĺíčĺ ńóňîę Skype: prodawez389 ICQ: 6288862
Neregistrovaný - Chekspeette, 7.1.2014 01:00, tserenschikovtseren(`na`)gmail.com
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!