lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Utorok, 19. Marec, , Dnes oslavuje Jozef
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
VICHY

  Spracoval(a) : Zuzana Konečná
Dátum : 25.2.2005
späť
Späť

Poslať
 

Laboratóriá VICHY uvádzajú v marci 2005 inovované prípravky radu DERCOS spájajúce dve unikátne molekuly proti vypadávaniu vlasov: Aminexil® a novú molekulu SP94TM.

Aminexil®
Aminexil® je molekula chránená medzinárodným patentom, ktorá vznikla na základe dlhoročného výskumu laboratórií L´Oréal Recherche. Aminexil® zabraňuje tuhnutiu kolagénového puzdra vlasového folikulu a uchováva ho vláčne a pružné. Tuhnutie kolagénového puzdra vlasového folikulu je hlavnou príčinou vypadávania vlasov.
Účinnosť Aminexilu bola overená klinickou štúdiou, v ktorej boli sledovaní muži s androgénnou alopéciou. Po 6 týždňoch aplikácie došlo k nárastu vlasov v anagénnej (rastovej) fáze o 8 %. V ďalšom sledovaní bolo preukázané, že Aminexil® tlmí aj sezónne výkyvy vo vypadávaní vlasov.

SP94TM
Ide o novú exkluzívnu látku chránenú dvomi medzinárodnými patentmi. Látka vznikla spojením dvoch zložiek glukózy, základného zdroja energie pre rast všetkých organizmov – teda aj rast vlasov, a vitamínu F, ktorý funguje ako prekurzor pre syntézu vlasového vlákna.
Účinnosť SP94TM bola demonštrovaná laboratórne pomocou rádioznačenia karbónom 14. Bolo preukázané, že látka preniká do vlasového folikulu, cibuľky aj stvolu. Pomocou chromatografie bolo doložené, že SP94TM sa vo vnútri vlasu premieňa na lipidy, resp. základné stavebné zložky vlasu a vlasového folikulu – ceramidy. SP94TM posilňuje vlas tým, že zvyšuje jeho odolnosť voči vonkajším vplyvom a poskytuje energiu aj látky nevyhnutné na obnovu a vzhľad vlasu.

Kúry pre mužov a kúry pre ženy
Príčiny vypadávania vlasov sú rovnaké ako u mužov, tak u žien. Vlasová pokožka a požiadavky na kozmeticitu prípravkov sa u žien a mužov líšia. Preto sú kúry proti vypadávaniu vlasov uvedené v dvoch variantoch – variant pre ženy a variant pre mužov.
Odporúčaná cena oboch balení obsahujúcich 12 ampúl je 1 340 SK.

Nové praktické a bezpečné balenie
Ďalším benefitom uvádzania novinky je nové praktické a bezpečné balenie. Dávka na jednorázovú aplikáciu je balená v novej ampule s praktickým aplikátorom na presnú aplikáciu. Kvôli svojej výnimočnej vlastnosti bola nová ampula Laboratóriami VICHY patentovaná.

Rozšírenie radu šampónov a kondicionérov DERCOS
Popri uvedeniu kúr proti vypadávaniu vlasov DERCOS Laboratóriá VICHY dopĺňajú svoju ponuku vlasových prípravkov o nový rad šampónov a kondicionérov.
Kompletný rad vlasových prípravkov bude obsahovať: posilňujúci šampón, šampóny proti lupinám a svrbeniu, šampón a kondicionér na suché a poškodené vlasy, šampóny na citlivú vlasovú pokožku a šampón na mastné vlasy.
Odporúčaná cena 200 ml šampónu je 360 SK a 150 ml kondicionéru 440 SK.

* * *

O značke VICHY
História značky siaha až do roku 1931, kedy jej zakladatelia dermatológ Haller a kozmetológ Guerin sami na sebe poznali účinky termálnych vôd vo francúzskych kúpeľoch Vichy. Boli prekvapení rýchlosťou, s akou sa hojili rany, a rozhodli sa vytvoriť rad kozmetických prípravkov s vodou z týchto prameňov. To bol okamih zrodu značky VICHY a jej prípravkov, ktoré sa rýchlo preslávili ako "Tajomstvo z Vichy".
Prípravky z Vichy boli ako originálne, tak aj účinné: prvýkrát sa prispôsobovali typu pleti žien (mastná, suchá). Toto delenie sa ukázalo natoľko podstatné, že ho v súčasnosti preberajú všetky veľké kozmetické značky. Dermatologicky účinné látky, termálna voda, zásady bezpečnosti podobné ako vo farmakologickom priemysle – sú zásady súčasnej dermokozmetiky, ktoré boli dodržiavané už vtedy.
Od svojho založenia v roku 1931 majú Laboratóriá VICHY svoj cieľ: snažiť sa porozumieť pokožke, ktorá je životne dôležitým orgánom. Preto stále spolupracujú s vedeckými a lekárskymi organizáciami.
Laboratóriá VICHY vytvorili ucelený rad prípravkov starostlivosti s termálnou vodou z Vichy, kombinovanou s aktívnymi látkami vyvinutými farmakologickým výskumom. Prípravky z radu VICHY umožňujú korekciu a prevenciu nedokonalostí pokožky v každom fyziologickom období: hydratácia, výživa, starnutie, ochrana pred slnkom, pomarančová koža, vypadávanie vlasov. Laboratóriá VICHY dbajú na dobrú toleranciu svojich prípravkov a na originalitu ich textúry.
Laboratóriá VICHY sú v súčasnosti prvé medzi svetovými dermokozmetickými značkami a jednou z desiatich najväčších značiek skupiny L´Oréal. Prípravky VICHY sa používajú v 55 krajinách sveta a predstavujú zdravotnú kozmetiku, ktorá je dostupná širokej verejnosti. Laboratóriá VICHY sú jednotkou v oblasti starostlivosti o pleť v európskych lekárňach.

 


Diskusia k článku:

ahoj som v amerike a som velmi spojokna so znackou vichy len problem je vtom ze tu neny o znacke vichy ani pocut ako by som si mohla objedant a kde odpiste mi
Neregistrovaný - erika, 25.2.2005 18:01, erika_vojskova(`na`)yahoo.com
www.vichy.com Na stranke je store locator taktiez pre U.S.A
Neregistrovaný - , 28.2.2005 11:15
www.vichy.com Na stranke je store locator taktiez pre U.S.A
Neregistrovaný - , 28.2.2005 11:23
Maju to aj v novej internetovej lekarni www.magister.sk
Neregistrovaný - , 1.3.2005 00:12
tak vichy nemusím, sú strašne drahý ! nehorázne
Neregistrovaný - , 22.3.2005 11:41
A ja zasa používam niečo prírodné, čo podporuje tvorbu vlastného kolagénu, normalizuje funkcie potných a mazových žliaz a výsledkom je NORMÁLNA pokožka. Je to biovitálny a transdermálny kolagén. Svetová novinka a revolúcia v kozmetike a dermatológii. Viac na: www.collagenpoint.com
Neregistrovaný - MrCollagen, 9.8.2005 15:30, hariom(`na`)collagenpoint.com
Mne Dercos nepomohol, vybrala som 24 ampuliek, efekt bol nulový. Vyhodené peniaze!
Neregistrovaný - jana, 11.6.2008 19:41
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!