lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Utorok, 19. Marec, , Dnes oslavuje Jozef
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Od zdravia ku kráse

  Spracoval(a) : Zuzana Konečná
Dátum : 15.11.2004
späť
Späť

Poslať
 

V priebehu uplynulých rokov Zepter International úspešne rozvinul svoje aktivity v oblasti kozmetického priemyslu. Odborníci pracujúci v laboratóriách spoločnosti vo Švajčiarsku používajú pri  príprave výrobkov najnovšie technológie v biotechnológii. Kozmetika  je založená na prírodnej báze a využívajú sa čerstvé rastlinné výťažky a ďalšie účinné látky, ktoré dokonale ošetrujú pokožku. Kozmetické výrobky pokožku hydratujú, majú spevňujúce účinky, zabraňujú predčasnému starnutiu pokožky a napomáhajú regenerácii buniek, takže pleť je opäť svieža a žiarivá. Rastliny, ktoré sa používajú do týchto prípravkov, sa pestujú vo švajčiarskych Alpách v blízkosti  Valais, v prírodnom prostredí bez akéhokoľvek znečistenia v nadmorskej výške od 1100 do 1600 metrov. V tejto oblasti sa nepoužívajú chemické hnojivá, pesticídy ani herbicídy.  Rastliny sa spravidla zberajú ráno a do dvoch hodín sú spracované. Aktívne zložky rastlinných výťažkov si tak uchovávajú svoje pôvodné kvalitatívne aj kvantitatívne vlastnosti.
Spoločnosť Zepter pre uspokojenie potrieb svojich spotrebiteľov vyvinula šesť kozmetických radov, takže každý si dokáže vybrať prípravky, ktoré potrebuje.


1. LA DANZA

Rad exkluzívnej kozmetiky poskytuje pokožke kvalitnú starostlivosť.  V prípravkoch tohto radu sú skombinované prírodné a vzácne zložky, ktoré vytvárajú dokonalú harmóniu a poskytujú pokožke všetko, čo potrebuje. Výrobky sú založené na báze účinných aktívnych zložiek, ktoré zabraňujú predčasnému starnutiu pleti a  pomáhajú pokožke zachovať si svieži a  mladistvý  vzhľad. Rad starostlivosti o pleť La Danza v súlade s novými  požiadavkami ponúka náročným spotrebiteľkám  produkty s vedecky preukázanou účinnosťou získané z prírody.

Rad La Danza ponúka:

 1.1 Prípravky na čistenie pleti
o Vitamin Rich Cleanser (čistiace vitamínové mlieko) - má vynikajúce čistiace vlastnosti, obsahuje navyše mikrokapsule prírodného vitamínu E, ktorý pôsobí ako „likvidátor“ voľných radikálov spôsobujúcich starnutie pokožky. Stimuluje tvorbu kolagénu  v epiderme, prírodné rastlinné kyseliny z ibišteka pomáhajú zlepšiť štruktúru pleti.
o Rich Fruit Refresher (osviežujúce ovocné tonikum) -  prípravok na báze ovocných kyselín, ktoré zlepšujú štruktúru pleti a dodávajú jej dostatok vlhkosti. Výťažok z rastliny Kigelia africana zvyšuje pružnosť a pevnosť pokožky.
o Bamboo Exfoliating Gel (bambusový peelingový gél) – výťažky z bieleho bambusu, ktoré gél obsahuje, pomáhajú odstraňovať odumreté bunky z povrchu pleti. Gél oživuje napätie pokožky a dodáva jej prirodzený vzhľad.
o Double Action Fruit Mask (ovocná maska s dvojakým účinkom) – pomáha riešiť problémy zrelej pleti, obsahuje účinný vitamínový koktail. Vďaka inovačnému hydratačnému účinku má na povrch pokožky hydratačný a upokojujúci efekt a hĺbkovo posilňuje pružnosť a napätie pokožky.

1.2  Prípravky na regeneráciu pleti:
o Essential Anti Aeing Complex  (základný protivráskový komplex) - vhodný na ošetrovanie pleti s prvými príznakmi starnutia. Obsahuje optimálny pomer medzi  prírodnými esenciálnymi mastnými kyselinami, sterolmi a ceramidmi, ktoré dodávajú pokožke pružnosť a vláčnosť.
o Essential Protecting Complex (základný ochranný komplex) – základ tvorí komplex mikrokapsúl prírodného vitamínu C, ktorý redukuje účinky predčasného starnutia. Posilňuje hydrolipidový film a zabezpečuje odolnosť pokožky proti negatívnym  vplyvom vonkajšieho prostredia.
o Absolute Tensor (absolútny spevňovač) – obsahuje rastlinné proteíny, ktoré majú pozitívny účinok na spevnenie tkaniva, hydratáciu a regeneráciu buniek, spomaľuje proces starnutia. Vhodný pri revitalizácii pokožky pri únave, strese a iných negatívnych vplyvoch.
o Soft Touch Eye Care (jemný očný krém) – účinný očný krém obohatený kapsulami vitamínu E. Dostatočne hydratuje a súčasne upokojuje jemnú pokožku okolo očí.

 1.3 Parfum 
o Eau de Toilette (toaletná voda) - elegantná kvetinová vôňa zmiešaná s citrusovými a ovocnými zložkami. Drevité a balzamové zložky dodávajú vôni hĺbku .
o Eau de Parfum (parfumová voda) – koncentrovanejšia forma prekrásnej ženskej vône, ktorá dopĺňa osobnosť ženy a prebúdza jej tajomnosť. 


2. SWISSOLOGICAL SKINCARE

Swissological Skincare, rad starostlivosti o pleť, je založený na aktívnych a vysokokvalitných prírodných zložkách, ktoré obsahuje rastlina ECHINACEA. Čerstvý výťažok z rastliny echinacea má vzácne vlastnosti: regeneračný účinok na tkanivá, urýchľuje hojenie a čistenie, a má protizápalové účinky. Výťažok z echinacei stimuluje aktivitu buniek, hydratuje a upokojuje pleť, a zároveň posilňuje jej prirodzený obranný mechanizmus. Tento rad ponúka prípravky, z ktorých si môžete vybrať a kombinovať podľa vášho osobného receptu na krásu.

Rad Swissological Skincare ponúka prípravky na:

2.1 Regeneráciu
o Hydro-lifting Cream (hydro-liftingový krém) - denný i nočný krém proti starnutiu je výživný, zvlhčujúci a posilňujúci, vhodný pre všetky typy pleti. Ľahko sa vstrebáva, obsahuje vysokú koncentráciu bylinných extraktov, natrium PCA, glykoproteínov, vitamínov a presne stanovené množstvo prírodných olejov, ktoré majú liftingový účinok na jemné vrásky.
o Hydro-lifting serum (hydro-liftingové sérum) - vysoko hydratačné sérum založené na čerstvom rastlinnom výťažku z echinacei. Poskytuje dvojitý účinok pre vyčerpanú a unavenú pleť: v krátkom čase výrazne zlepší pevnosť a pružnosť pleti a pri dlhodobom používaní pomáha redukovať jemné vrásky.

 2.2 Čistenie a tonizáciu
o Cleasing Milk (čistiace mlieko) -  otvára dvere kráse, pretože čistí hĺbkovo, ale veľmi jemne a odstraňuje z pokožky mastnotu, prach, nečistoty z vonkajšieho prostredia a líčenie. V ponuke je vo dvoch variantoch pre normálnu a mastnú pokožku a pre suchú a citlivú pokožku.
o Cleasing Tonic (čistiace tonikum) - odstraňuje všetky jemné zvyšky nečistôt z vašej tváre využitím čerstvého rastlinného výťažku z echinacei na podnietenie, osvieženie a podporu prirodzeného obranného mechanizmu pleti.
o Make-up Remover Lotion (pleťová voda na odlíčenie) - osviežuje a upokojuje čistenú pleť a predchádza jej vysušeniu. Odstraňuje všetky zvyšky make-upu.
o Eye Make-up Remover Oil (odličovací olej na oči)-  založený na báze minerálnych olejov rieši problém odstraňovania líčenia z oblasti očí. Nedráždi pokožku, ale vďaka známemu účinku vitamínu E ju ochraňuje v boji proti starnutiu.
o Clay Mask (ílová maska) - hĺbkovo čistí, absorbuje prebytočné tuky a všetky druhy nečistôt uložených na povrchu i vo vnútri pokožky, pôsobením jemných rastlinných extraktov obnovuje farbu pokožky. Stimuluje a osviežuje epidermu a udržiava prirodzené hydratačné vlastnosti v rovnováhe.
o Purifying Facial Scrub Gel (čistiaci peelingový gél) - obsahuje mikročastice, ktoré dôkladne odstraňujú odumreté bunky a nadbytok kožného mazu, zároveň zanechávajú zdravý a žiarivý vzhľad pokožky. Je obohatený o vitamíny A, B a E.

 2.3 Hydratáciu a ochranu
o Day Cream (denný krém) - prírodné rastlinné oleje sa využívajú na ochranu a zvýšenie pružnosti pokožky. Kombinácia UVA  a UVB  filtrov poskytuje ochranu pred škodlivými UV lúčmi a tvorbou voľných radikálov.
o Night Cream (nočný krém) - očná sila Swisological pracuje počas vášho spánku. Čerstvý rastlinný výťažok z echinacei podporuje činnosť buniek a jojoba a skvalán zlepšujú zvlhčujúci a zvláčňujúci účinok produktu.
o  Eye Cream (očný krém) - zvlhčuje pokožku a chráni pred tvorbou vrások, vyhladzuje už existujúce vrásky a uvoľňuje citlivé svalové tkanivá. Upokojujúce bylinkové prísady spolu s vitamínmi chránia pred podráždením a extrémnou citlivosťou oblasti očí.
o Multiregenerating Cream (multiregeneračný krém) - poskytuje pokožke podporu v špeciálnych situáciách – keď je vystavená pôsobeniu stresu, mimoriadnej únave. Krém vracia pokožke energiu a vitalitu, hydratuje ju vďaka obsahu bylinkových olejov, ktoré sa podobajú prirodzeným lipidom pokožky, chráni ju pred UV žiarením a predčasným starnutím.

 2.4 Starostlivosť o telo a vlasy
o Shower Gel (sprchovací gél) - upokojujúci a osviežujúci sprchovací gél je mimoriadne jemný, pH neutrálny a neobsahuje mydlo. Harmančekový extrakt a vitamín B5 s jemnými účinkami dotvárajú tento fantastický krémový penový gél s aromatickou vôňou.
o Liquid Soap (tekuté mydlo) - provitamín B5 a čerstvé rastlinné výťažky z echinacei chránia pokožku. Tekuté mydlo má jedinečnú schopnosť zachovať ochranný film na povrchu rúk.
o Body Milk (telové mlieko) - koncentrované, ľahko sa vstrebáva a prírodný zvlhčujúci faktor (NMF) reguluje hydratačné vlastnosti epidermy. Vitamín E známy svojimi oxidačnými vlastnosťami obohacuje mlieko o široké spektrum špeciálnych účinkov, ktoré pomáhajú v boji proti starnutiu.
o Deodorant Spray for Ladies (dezodorant sprej pre ženy) - má dlhodobé účinky, ktoré pôsobia po celý deň, je jemný k pokožke a parfumovaný kvetinovou vôňou, ktorá zdôrazňuje ženskosť. S jemnosťou prírodného dezodorantu cítite istotu a sviežosť pri vašich denných činnostiach.
o Hand Lotion (balzam na ruky) - balzam na ruky neobsahuje oleje, na povrchu pokožky tvorí ochranný, zvlhčujúci film. Aloe vera, pantenol a echinacea vyrovnávajú a zlepšujú prirodzený obranný mechanizmus hydrolipidovej ochrannej vrstvy pokožky.
o Hand Cream (krém na ruky) - poskytuje neviditeľný nemastný ochranný film, ktorý chráni pred vodou, vetrom a vysušením. Redukuje ľahké sčervenanie kože a čerstvý rastlinný výťažok z echinacei posilňuje prirodzený ochranný mechanizmus pokožky.
o Shampoo (šampón) - pre všetky typy vlasov, je veľmi jemný a dokonale čistí pokožku hlavy. Prírodné aminokyseliny posilňujú vlasové korienky a zvyšujú pružnosť vlasov.

2.5 Parfumy
o  Oral Room pre ženu - vôňa, ktorá oslobodzuje všetky zmysly a túžby. Esencia, ktorá odhaľuje zvodnú a vzrušujúcu povahu ženy.
o  Oral Room pre muža – vôňa, ktorá preniká do najintímnejšej zmyselnosti muža. Inšpiruje jemnú, ale rozhodnú osobnosť.

 3. SWISSOLOGICAL MAKE-UP

Krásu ženy s dokonale ošetrenou pokožkou zvýrazní dekoratívna kozmetika Swissological Make-up. Ako sa na jeseň nalíčiť a ktoré farby sú trendy?  Odpoveď môžete nájsť v širokej ponuke dekoratívnej kozmetiky, ktorá dokáže prežiariť vašu tvár  a podčiarknuť krásu vašich očí či pier. Používanie  produktov tohto radu dokáže zlepšiť náladu a každá upravená a nalíčená žena sa cíti sebaisto a spokojne.

Rad Swissological Make-up ponúka produkty:

 3.1 Podklad pod líčenie, vďaka ktorému má pleť zamatový a žiarivý vzhľad:
o Tekutý make-up – je východiskom pre dokonalé nalíčenie, obsahuje zvlhčujúce a ochranné zložky
o Tuhý make-up – prináša konečný efekt hebkej a zamatovej pleti, ľahko sa aplikuje. Pre všetky typy pleti.
o Kompaktný korektor – vhodný prostriedok na zamaskovanie kruhov pod očami a malých nedostatkov pleti.
o Sypký púder – žiarivá verzia Shick &Shine sa používa na zvýraznenie dekoltu a ramien, matná verzia je nevyhnutným doplnkom tuhého make-upu.
o Kompaktný púder – slúži na obnovenie make-upu počas dňa, preto nesmie chýbať v žiadnej dámskej kabelke.
o Bronzový púder – dodá pokožke zlatistý odtieň opálenia.
o Farba na líca – vďaka nej získa tvár zdravý svieži vzhľad. Dokonale priľne na pokožku a vydrží počas celého dňa.

 3.2 Prípravky na líčenie očí
o Tieň na oči - inšpirovať sa môžete  širokou paletou farebných odtieňov vhodných na každodenné líčenie. Ich kombináciou však možno vytvoriť aj perfektné večerné líčenie na rôzne príležitosti.
o Ceruzka na oči – zvýrazní tvar oka, je dostatočne mäkká, takže je šetrná k jemnej pokožke okolo očí a  možno ju použiť aj na tieňovanie.
o Profesionálna očná linka – jednoducho sa aplikuje, ideálne zvýrazní líniu rias a vytvorí dokonalú kontúru oka.
o Riasenka – dodáva riasam väčší objem zhusťuje ich  a vďaka špeciálnym zložkám ich dokonale ošetruje.

 3.3 Prípravky na pery
o Rúž na pery – mäkký a príjemný rúž, ktorý zvýrazní krásu pier a má výnimočne dlhú trvácnosť. Perám dodáva vyživujúce látky, takže sú jemné a hebké.
o Ceruzka na pery – dokreslí a zvýrazní kontúry pier, dokáže zakryť malé nedostatky a dlho vydrží neporušená.
o Lesk na pery – farebné lesky dodajú perám zvodnú žiarivosť a lesk, takže žiaria ako orientálny šperk. V ponuke je aj transparentný tekutý lesk, vďaka ktorému vyzerajú pery prirodzene.

 3.4 Prípravky na nechty
o Podkladový lak – lesklý,  transparentný, rýchloschnúci lak, ktorý sa aplikuje buď ako podkladová vrstva pod farebný lak, alebo ako posledná ochranná vrstva.
o Lak na nechty – v módnych farebných odtieňoch, obsahuje antialergénne látky.


Diskusia k článku:

doors.txt;3;6
Neregistrovaný - YXBOAVKFlfARel, 19.2.2012 01:55,
doors.txt;3;6
Neregistrovaný - VEztjbibG, 19.2.2012 03:23,
doors.txt;3;6
Neregistrovaný - RTsxHwjtQWEDnOQnWMP, 19.2.2012 04:53,
doors.txt;3;6
Neregistrovaný - ImQoTlXrZZYHK, 19.2.2012 06:25,
doors.txt;3;6
Neregistrovaný - OLycuBIcspds, 19.2.2012 07:55,
doors.txt;3;6
Neregistrovaný - CTFgwXTvkBxqSfLB, 19.2.2012 15:56,
doors.txt;3;6
Neregistrovaný - KUqpEtictZqeaxF, 19.2.2012 17:28,
doors.txt;1;3
Neregistrovaný - WfwfyqTJrjEOhERrS, 4.5.2012 11:26,
doors.txt;1;3
Neregistrovaný - AiFxJYjOjvyHCvk, 4.5.2012 14:24,
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!