lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Sobota, 20. Apríl, , Dnes oslavuje Marcel
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Zuzana Belohorcová sa zase vydá pracovne do Čiech

  Spracoval(a) : Jana Konečná
Dátum : 20.8.2004
späť
Späť

Poslať
 

V poslednej dobe sa sypú nové správy o Zuzane Belohorcovej. Odkedy skončila s moderovaním erotickej relácie v TV Nova, pracovala v bratislavskej čokoládovni. To však bola iba chvíľková záležitosť. Momentálne využila príležitosť a pracovne sa vydá späť do Čiech.

Rad českých rozhlasových moderátorov od konca augusta rozšíri Zuzana , ktorá momentálne dovolenkuje na Kanárskych ostrovoch.

Dvojhodinovú lifestylovú šou Zuzanight bude od 30. augusta vysielať na vlnách českého rádia Evropa 2. "Je to pravda, už podpísala zmluvu," potvrdil TASR informáciu dnešného vydania českého denníka Blesk zdroj blízky Belohorcovej, ktorý si neželá byť menovaný. "Zuzana podpísala ročnú zmluvu a stala sa tak najdrahšou moderátorkou v histórii česko-slovenského rozhlasového éteru," tvrdí s tým, že Belohorcová bude vysielať každý pracovný večer od 20 do 22 hodiny.

Zuzana, ktorá pred časom prišla o lukratívne miesto moderátorky erotického Peříčka v TV Nova, pre Blesk uviedla, že rozhlasové moderovanie je pre ňu niečo úplne nové a znamená pre ňu výzvu. "Bude to program o spoločnosti, móde, láske, vzťahoch, ale aj športe a budem si pozývať rôznych hostí," priblížila svoj nový džob. Na Kanárskych ostrovoch si  Belohorcová užíva spolu so sestrami a čerpá nové sily na, ako sa pred časom vyjadrila, rušný september.

Copyright©2004 TASR


Diskusia k článku:

Vedela by mi niektorá poradiť, kde v Bratislave sa od septembra začnú precvičovať brušné tance. Počula som, že je to pre ženu dobré cvičenie.Ďakujem. Ivka
Neregistrovaný - Ivka, 23.8.2004 15:09, iveta.krizanova(`na`)lps,sk
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!