lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Sobota, 20. Apríl, , Dnes oslavuje Marcel
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
DERMACOL ŠTÚDIO SA STARÁ TIEŽ O MUŽOV

  Spracoval(a) : Kristína Farkašová
Dátum : 17.5.2004
späť
Späť

Poslať
 

Pestovaný vzhľad už dávno nie je len privilégium žien. Muži potrebujú komplexnú starostlivosť o svoj vzhľad  rovnako ako ich krásne polovičky – ženy. Kozmetický rad Career určený pre mužov – v sebe spája súčasný dynamický životný štýl s najnovšími trendmi starostlivosti o svoj vzhľad. Jemná a príťažlivá parfumácia kozmetiky Career robí mužov neodolateľnými a poskytuje príjemný pocit čistoty a elegancie po celý deň.
 
Career – odporúčanie pre úspešných mužov

Pre mužov s normálnou pokožkou odporúčame rad Career Classic, ktorý je označený červeným logom. Je určený pre mužov, ktorí ocenia pravú citrusovo-drevnatú vôňu. Rad Career Sensitive označený zeleným logom je vhodný pre mužov s citlivou pleťou, ktorých pokožka neznáša obsah alkoholu. Jednotlivé prípravky kozmetiky Career obsahujú účinné látky, ktoré pleť chránia, upokojujú a prispievajú k jej hydratácii. Výťažky z ovsa navyše znižujú nebezpečie jej podráždenia. Výrobky z radu Career Sensitive neobsahujú alkohol.

Pena na holenie Career je obohatená o účinné látky – alantoín, panthenol a výťažok z Aloe Vera. Svojím zložením pleť chráni a bráni podráždeniu pokožky pri holení. Obsahuje tiež látky, ktoré zlepšujú stabilitu peny a predlžujú jej pôsobenie na fúzy. Tým umožňujú hladšie oholenie.

Prípravky po holení Career - balzam, gél a voda, obsahujú príjemný parfum a chladivý mentol. Navyše sú v nich prítomné látky, ktoré pleť po holení upokoja, prispejú k jej regenerácii a súčasne ju hydratujú. Prípravky sa rýchlo vstrebávajú a nezanechávajú pleť mastnú. Neobsahujú konzervačné látky.

Dezodorant v spreji účinne zabraňuje vzniku nepríjemného telesného pachu. Vďaka neodolateľnej citrusovo-korenistej vôni bezprostredne navodzuje pocit čistoty a elegancie. Telový dezodorant v atraktívnom sklenenom obale s mechanickým rozprašovačom zahalí muža do elegantnej vône. Svojím efektívnym dezodoračným účinkom zabráni vzniku nepríjemného pachu pri potení.

Sprchový gél sa vďaka svojím jemným umývacím schopnostiam dokonale stará o pokožku celého tela. Hydratačné a zvláčňujúce prísady spolu s modernou vôňou zanechávajú pokožku po kúpeli príjemne sviežu, jemne prevoňanú a navyše zabraňujú nadmernému vysušovaniu. 

Sprchovací gél a šampón 2v1 zabezpečia dokonalú starostlivosť o pokožku celého tela aj vlasov. Praktické balenie a možnosť rýchleho použitia ocenia všetci dynamickí muži. Výťažok z morských rias bohatý na aminokyseliny vytvára na pokožke ochranný zvlhčujúci film, ktorý zabraňuje nadmernému vysušeniu. D-panthenol podporuje hydratáciu vlasov, zvyšuje ich lesk, ohybnosť a odolnosť proti vplyvom vonkajšieho prostredia. Moderná, citrusovo-korenistá vôňa zanecháva pokožku po kúpeli príjemne sviežu a nabitú energiou.


Diskusia k článku:

klasika, pre muzov, krem na holenie,voda po holeni, sprchac, a deo, ale ako sa maju muzi vyznat, ked chcu napr. pouzit pletovy krem? Ved ziaden pansky sa kupit neda, pretoze nie je, pouzivat damske ma vobec zmysel? nech si len pekne dermacol necha svoje reklamne clanky pre seba, lebo uz sa neviem dockat ako od svojej drahej polovicky dostanem do daru otrepany sprchac, alebo vodu po holeni. Dakujem, neprosim.
Neregistrovaný - rymi, 28.6.2004 18:49, rymi(`na`)post.sk
Skúsenosti s kozmetikou pre mužov v tomto smere nemám, ale na druhej strane na radu Dermacol pre ženy som počula len chválu...
Neregistrovaný - lucinka, 4.11.2004 20:54
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!