DERMACOL ŠTÚDIO SA STARÁ TIEŽ O MUŽOV
Autor(ka) : Kristína Farkašová
Dátum a čas : 17.5.2004 00:00
Kategória : Krása
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Pestovaný vzhľad už dávno nie je len privilégium žien. Muži potrebujú komplexnú starostlivosť o svoj vzhľad rovnako ako ich krásne polovičky – ženy. Kozmetický rad Career určený pre mužov – v sebe spája súčasný dynamický životný štýl s najnovšími trendmi starostlivosti o svoj vzhľad. Jemná a príťažlivá parfumácia kozmetiky Career robí mužov neodolateľnými a poskytuje príjemný pocit čistoty a elegancie po celý deň.

Pestovaný vzhľad už dávno nie je len privilégium žien. Muži potrebujú komplexnú starostlivosť o svoj vzhľad  rovnako ako ich krásne polovičky – ženy. Kozmetický rad Career určený pre mužov – v sebe spája súčasný dynamický životný štýl s najnovšími trendmi starostlivosti o svoj vzhľad. Jemná a príťažlivá parfumácia kozmetiky Career robí mužov neodolateľnými a poskytuje príjemný pocit čistoty a elegancie po celý deň.
 
Career – odporúčanie pre úspešných mužov

Pre mužov s normálnou pokožkou odporúčame rad Career Classic, ktorý je označený červeným logom. Je určený pre mužov, ktorí ocenia pravú citrusovo-drevnatú vôňu. Rad Career Sensitive označený zeleným logom je vhodný pre mužov s citlivou pleťou, ktorých pokožka neznáša obsah alkoholu. Jednotlivé prípravky kozmetiky Career obsahujú účinné látky, ktoré pleť chránia, upokojujú a prispievajú k jej hydratácii. Výťažky z ovsa navyše znižujú nebezpečie jej podráždenia. Výrobky z radu Career Sensitive neobsahujú alkohol.

Pena na holenie Career je obohatená o účinné látky – alantoín, panthenol a výťažok z Aloe Vera. Svojím zložením pleť chráni a bráni podráždeniu pokožky pri holení. Obsahuje tiež látky, ktoré zlepšujú stabilitu peny a predlžujú jej pôsobenie na fúzy. Tým umožňujú hladšie oholenie.

Prípravky po holení Career - balzam, gél a voda, obsahujú príjemný parfum a chladivý mentol. Navyše sú v nich prítomné látky, ktoré pleť po holení upokoja, prispejú k jej regenerácii a súčasne ju hydratujú. Prípravky sa rýchlo vstrebávajú a nezanechávajú pleť mastnú. Neobsahujú konzervačné látky.

Dezodorant v spreji účinne zabraňuje vzniku nepríjemného telesného pachu. Vďaka neodolateľnej citrusovo-korenistej vôni bezprostredne navodzuje pocit čistoty a elegancie. Telový dezodorant v atraktívnom sklenenom obale s mechanickým rozprašovačom zahalí muža do elegantnej vône. Svojím efektívnym dezodoračným účinkom zabráni vzniku nepríjemného pachu pri potení.

Sprchový gél sa vďaka svojím jemným umývacím schopnostiam dokonale stará o pokožku celého tela. Hydratačné a zvláčňujúce prísady spolu s modernou vôňou zanechávajú pokožku po kúpeli príjemne sviežu, jemne prevoňanú a navyše zabraňujú nadmernému vysušovaniu. 

Sprchovací gél a šampón 2v1 zabezpečia dokonalú starostlivosť o pokožku celého tela aj vlasov. Praktické balenie a možnosť rýchleho použitia ocenia všetci dynamickí muži. Výťažok z morských rias bohatý na aminokyseliny vytvára na pokožke ochranný zvlhčujúci film, ktorý zabraňuje nadmernému vysušeniu. D-panthenol podporuje hydratáciu vlasov, zvyšuje ich lesk, ohybnosť a odolnosť proti vplyvom vonkajšieho prostredia. Moderná, citrusovo-korenistá vôňa zanecháva pokožku po kúpeli príjemne sviežu a nabitú energiou.



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.