lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Sobota, 20. Apríl, , Dnes oslavuje Marcel
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Kúpeľňové štúdio STILLA

  Spracoval(a) : Ing. Katarína Husárová
Dátum : 11.5.2004
späť
Späť

Poslať
 

Kúpeľňové štúdio STILLA prichádza tento rok na trh so zaujímavou novinkou od španielskeho výrobcu SONIA - kolekciou sklených umývadiel ÁRTICA citlivo zakomponovaných do dokonale remeselne prevedených nábytkových zostáv z masívneho dreva alebo ako umelecký artefakt, v ktorom sa krištáľová krása skla snúbi v jednom celku s arktickou čistotou tvarov  v dokonale prevedenom samostatnom sklenom kuse aplikovanom v priestore kúpeľne na chrómových držiakoch.

Sklená hmota, z ktorej sú tvarované umývadlá, je zvučný krištáľ tej najvyššej kvality, prezentovaný v štyroch variantoch: prírodné sklo so štruktúrovaným povrchom, „ľadové“ sklo s hladkým povrchom, „snežné“ sklo v reznej hrane so zachovanou priesvitnosťou a jemne štruktúrované sklo vo farbe námorníckej modrej.

Sklené umývadlá sa vyrábajú v rozmanitých tvarových podobách: od tvaru inšpirovaného jednoduchou okrúhlou sklenou misou, cez rožný variant sklenej misy alebo čiastočne vsadenú sklenú misu do sklenej dosky či jednoliaty tvar zapusteného umývadla v sklenej doske až po dvojumývadlo v tvare šošovky lemované sklenou doskou.

Horúce novinky značky SONIA - keramické umývadlá subtílnych rozmerov a zjednodušených tvarov  (obdĺžnik, štvorec a kruh) sú skutočným hitom tejto sezóny a v celej Európe ich predaj zaznamenal veľký úspech.

Kúpeľňový nábytok, ktorý je súčasťou výrobného programu koncernu SONIA, je na slovenskom trhu ojedinelý nielen pokiaľ ide o tvarové riešenia jednotlivých sérií, ale aj vďaka použitým materiálom a precíznosti jeho opracovania, dokonalosťou povrchovej úpravy chrániacou nábytok pred vlhkým prostredím kúpeľní a detailom jednotlivých kusov, ktoré sú navrhnuté a vyhotovené s citom. Výrobca používa na svoj nábytok výhradne masív – stojky a rámy sú z rastlého masívu a police, čielka a vrchné dosky z viacvrstvenej lepenej preglejky. Výzor nábytku určuje jeho atmosféru dotvára morenie v troch odtieňoch - červenkastý buk, bielený dub a tmavohnedé wengé. Niekoľkovrsvový bezfarebný matný lak zabezpečuje dokonalú ochranu proti vode. Nábytok značky SONIA je zaujímavý jednoduchým, ale nezvyčajným tvarom svojich kolekcií, ich rozmanitosťou a vzájomnou kombinovateľnosťou. Táto rôznorodosť uspokojí každého – milovníka klasiky, moderny i vidieckej romantiky. Navyše, kolekcie od SONIA, to nie sú len umývadlá a nábytok, ale aj prekrásne zrkadlá, kúpeľňové svietidlá a tvarovo čisté kúpeľňové doplnky. SONIA ponúka do kúpeľní naozaj všetko, čo potrebujete k pocitu dokonalej harmónie a osvieženia.

Cenové relácie všetkých predstavených artiklov sú na slovenské pomery veľmi priaznivé, pretože za prijateľné a s konkurenciou porovnateľne nižšie ceny poskytujú skutočne tú najvyššiu kvalitu a eleganciu. Sortiment ÁRTICA od výrobcu SONIA môžete kúpiť v našom kúpeľňovom štúdiu STILLA za uvádzacie ceny so zľavou vo výške 12%. www.stilla.sk


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!