lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Sobota, 20. Apríl, , Dnes oslavuje Marcel
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Recept na dnes: Morka po španielsky

  Spracoval(a) : Kristína Farkašová
Dátum : 27.2.2001
späť
Späť

Poslať
 

1 morka (cca 3kg), 1 L mäsového vývaru, 150g údenej slaniny, 750g olív, 250g drobných cibuliek, 100g masla, aspik, mleté čierne korenie, soľ.

Očistenú morku osolíme , okoreníme a takto pripravenú na pečenie, uložíme na pekáč, podlejeme mäsovým vývarom a pečieme. Asi po hodine pečenia morku vyberieme, šťavu precedíme a tuk pozbierame. Morku preložíme do inej nádoby, pridáme sparené olivy, drobné cibuľky, maslo, niekoľko plátkov opečenej slaniny, mleté čierne korenie a dopečieme. Nakoniec ju polejeme roztopeným aspikom a necháme stuhnúť.

Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!