lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Andreu Verešovú obliehajú americkí producenti, ale trójskou Helenou nebude

  Spracoval(a) : Natália Krížová
Dátum : 9.4.2003
späť
Späť

Poslať
 

Andreu Verešovú obliehajú americkí producenti, ale trójskou Helenou nebude

Pre slovenskú modelku Andreu Verešovú sa v poslednom čase roztrhlo  vrece s  filmovými ponukami. Zelenooká brunetka očarila českých i amerických producentov a hollywoodski tvorcovia ju pozvali na casting veľkofilmu Trójska Helena.  V prípade  úspechu by si zahrala hneď titulnú úlohu po boku hollywoodskej hviezdy Brada Pitta. Dvadstaťtriročná Andrea, kvôli ktorej producenti pricestovali až do Prahy,  postúpila  do tretieho výberového kola. "Film by sa však nakrúcal asi rok, bolo by to  niečo na spôsob  trilógie Pán prsteňov. Z časového hľadiska je to však  pre mňa nemysliteľné,  mám školu, mnoho cestujem a mám veľa ďalších aktivít, ktoré by som nestihla. A okrem toho nemám ani žiadne herecké skúsenosti," vysvetlila Andrea dôvody, pre ktoré nakoniec z jej účinkovania vo filme zišlo. Producenti jej však ponúkli, tentoraz už pod inou režisérskou taktovkou, ďalšiu úlohu v pripravovanom britskom projekte, ktorý by podľa  Andreiných  slov bol menej časovo náročný. Všetko je však zatiaľ vo  hviezdach a Verešová čaká na  odpoveď. "Je to veľká šanca a výzva naučiť sa niečo nové. Nikdy som doteraz s filmom  skúsenosti nemala," povedala Andrea. Študentka Právnickej fakulty Karlovej  univerzity  v Prahe by mala filmovať po boku Martina Dejdara v  pripravovanej českej  celovečernej  snímke Šaman. "Musím dočítať scenár. Je to prijateľná, finančne zaujímavá ponuka. Film by  sa mal nakrúcať v zime, prijmem to však len vtedy, ak sa mi nevyskytne niečo zaujímavejšie v oblasti modelingu," necháva zatiaľ Andrea všetko otvorené.    


Marcela Laiferová prezrádza ako "žiť svoj sen"

Práve v týchto dňoch sa na pultoch kníhkupectiev objavila kniha speváčky a lekárky Marcely Laiferovej. Volá sa Žiť svoj sen a autorka v jednej z jej kapitol prináša i pohľad do svojho  súkromia.  "Je to taká psychologická kniha. Prekáža mi totiž, že ľudia sú smutní a  nevedia  si uvedomiť to jednoduché šťastie, ktoré je všade okolo nás," prezradila Laiferová, ktorej už na prvý pohľad životná energia nechýba. V knihe podľa vlastných slov teda píše o šťastí,  vzťahoch, diétach a zdravom spôsobe života. "O tom je tá kniha, žiť svoje sen,  pretože je  dostihnuteľný v každých podmienkach," tvrdí autorka s tým, že čitatelia sa v publikácii dozvedia i to, o čom sama snívala ako malé dievčatko. Kniha je podľa jej slov  určená  predovšetkým ženám.  Jej životná energia a s tým spojený zdravý vzhľad vraj spočívajú v  pravidelných očistných kúrach. "Robím ich dvakrát do roka, na jar a na jeseň.  Nechcem  však o tom konkrétne hovoriť, pretože si myslím, že to nepatrí  na verejnosť,"  dodala s úsmevom speváčka, ktorá zároveň vydáva i nové cédečko. Pod názvom Výber I. znovu ožije 25 jej starších skladieb.

Bolek Polívka vymenil sadru na nohe za paličku

Sadru na nohe vymenil obľúbený český herec Bolek Polívka už len za "paličku".  Presvedčili  sa o tom nedávno diváci v bratislavskom Štúdiu L+S, kde sa valašský kráľ predstavil so  svojimi hosťami v improvizovanom predstavení, ktorého názov "So zlomenou nohou"  už,  našťastie, nebol aktuálny. Predvianočné zranenie, ktoré mu spôsobilo veľmi komplikovanú zlomeninu členka a pretrhnutie šliach, však uzdravujúci sa komik len tak neobišiel a konečne  ukončil fámy o tom, ako sa mu to stalo. O jeho nešťastnom páde totiž kolovali  viaceré  verzie. Prvú, takzvanú manažérsku, rozširoval riaditeľ jeho divadla Petr Bílek. Podľa nej sa Polívka zamotal do vodidiel svojich troch psov pri pravidelnej prechádzke. Verziu druhú,  romantickú, pustil do sveta sám zranený Polívka, ktorý si vymyslel nešťastné  stretnutie  so susedom pri jazde na koni.  V skutočnosti vraj za to mohla takzvaná "Slivovitz and Ice", teda slivovica na ľade. "Slivovica vo mne, ľad podo mnou a spadol som tak nešťastne,  že som si nohu prisadol," spresnil Polívka, ktorého zdravotný stav sa po zložitej operácii,  pobyte na vozíčku i niekoľkotýždňovom súžití so sadrou na nohe viditeľne dostáva do normálu. "Palicu nosím preto, aby som vzbudzoval ľútosť," nezaprel sa súčasný kráľ  českých komikov. Napriek ešte pretrvávajúcemu zdravotnému hendikepu zabával so  svojimi hosťami Milanom Lasicom, Jiřím Pechom a Zdenkom Junákom  vyše dve  hodiny divákov v Štúdiu L+S.      

Ingola si prvýkrát vyskúšala úlohu moderátorky

Úlohu "tri v jednom" si zahrala speváčka Ingola, ktorá sa pri otváraní  prvého  pánskeho  imidžového štúdia v Bratislave ocitla v pozícii moderátorky, krstnej mamy a speváčky. Rolu moderátorky si mimochodom vyskúšala prvýkrát. "Doteraz ešte nikomu nenapadlo  osloviť ma v tejto súvislosti. Musím povedať, že som si to vždy chcela skúsiť,  ale nikdy  som moderátorom nezávidela, pretože to vôbec nie je jednoduché," konštatovala speváčka, ktorá svoju premiéru absolvovala s miernou trémou, no nakoniec ju, aj keď  s menšími zaváhaniami nováčika, zvládla. "Som dosť konzervatívny  typ a nerada  ´leziem´ do niečoho nového, aj keď je to pre mňa určitá výzva," dodala Ingola, ktorá sa z každého "prvýkrát" veľmi teší. "Úžasný zážitok bol, keď som išla prvýkrát do školy a  napríklad aj to, keď som prvýkrát ochutnala dary mora. Bolo  to vo vlaku v  írskom  Dubline, keď sme s Tublatankou cestovali na Eurovíziu. Musela som sa  prinútiť, lebo  tam nebolo nič iné na zasýtenie. Odvtedy som s morskými príšerkami dobrá kamarátka," hovorí s úsmevom.  V salóne, ktorého patrónkou sa Ingola stala, si páni prídu naozaj  na svoje. K dispozícii majú všetky "vymoženosti", ktoré sú samozrejmosťou pre  väčšinu  príslušníčiek nežného pohlavia. Poradia im v starostlivosti o pleť, vlasy i oblasti módy. „V súčasnosti sú ´in´ nie príliš vystrihané, ani nie veľmi dlhé účesy. V móde nastupujú  prúžky a káro. Najväčším faux pas pre pánov je, keď chodia špinaví  a pokrčení.  To už  sa našťastie príliš často nevidí, no nevhodne a nevkusne vyzerá mastná, lesknúca sa pleť," poradila pánom majiteľka salóna a profesionálna vizážistka.

 
Monika Hilmerová sa v Amerike "nakazila" pozitivizmom

Tri týždne preplnené zážitkami strávila v USA herečka Monika Hilmerová, ktorá s kolegami z Radošinského  naivného divadla absolvovala v zámorí divadelné turné pre slovenských krajanov. Aj keď to nebol jej prvý pobyt v Amerike, poprvýkrát navštívila mekku všetkých  filmárov - Los Angeles. "Priatelia ma upozorňovali, že Hollywood v skutočnosti  vyzerá  trochu inak než iné americké veľkomestá. Bola som však prekvapená, že je to jedno obrovské mestečko," spomína mladá herečka, ktorá sa v Hollywoode stretla aj s americkým hercom  Rudolfom Martinom, svojím filmovým partnerom z pripravovaného slovensko-amerického  projektu Pokrvné vzťahy. Práve medziľudské vzťahy ju v Amerike  veľmi  upútali a bola prekvapená spôsobom komunikácie medzi ľuďmi, ich ústretovosťou, slušnosťou a milotou.  "Ani raz som sa tam nestretla s neprívetivým prístupom, práve naopak. Čašníci,  predavačky  a aj ľudia priamo na ulici boli vždy veľmi ochotní a pozitívne naladení. Uvedomila som si ten obrovský rozdiel oproti naladeniu mnohých ľudí u nás doma. Viem, že to priamo súvisí s  podmienkami, v akých tu žijeme, ale negatívny prístup vytvára a ešte viac  podporuje  ďalší negativizmus," konštatuje americkým pozitivizmom nakazená herečka. Napriek  nadšeniu z ľudí i atmosféry v Kalifornii však Monika zatiaľ nepoškuľuje  po hereckých  skusoch za oceánom. Napokon, s kolegami z Radošinského naivného  divadla  si aspoň  trochu privoňali aj k slávnym Oscarom. "Boli sme tam práve počas príprav na odovzdávanie  Oscarov.  Na chodníku bol už rozložený červený koberec, takže sme sa po ňom prešli  a hrali  sme sa na hviezdy," zasmiala sa Hilmerová, momentálne už opäť v plnom pracovnom  vyťažení. Na Malej scéne SND má tesne pred  premiérou hry Krcheň nesmrteľný,  ktorú  odohrá už ako čerstvá interná členka našej prvej divadelnej scény.       


Misha má na konte ďalšie ocenenie - Zlatú platňu

Držiteľka niekoľkých ocenení - speváčka Misha - sa môže pochváliť ďalším. Za predaj svojho úspešného albumu Colors In My Life, ktorý uviedla na trh koncom minulého roka, získala  Zlatú platňu. Misha si ocenenie prevzala počas nedávneho nakrúcania hudobnej relácie Deka  hity live. Na jej koncertné vystúpenie si však fanúšikovia budú musieť nejaký  čas počkať.  Speváčka, ktorá odmieta spievať z playbacku, má totiž naordinované dvojmesačné hlasové prázdniny a hlasový pokoj. "V zime som spievala veľa akcií vonku, na mraze a teraz sa to  podpísalo na mojich hlasivkách. O nič zvláštne nejde, stáva sa to aj iným  interpretom.  Nič  ma  nepresvedčí, aby som v súčasnosti vystupovala. Hlasivky  mám iba jedny,"  hovorí  Misha,  ktorá chce v nasledujúcich dňoch vypnúť z každodenného rytmu a odísť na vidiek.  "Na čas odchádzam z Bratislavy, vypnem mobilný telefón a budem oddychovať.  Nie preto,  že by som sa cítila nejakou veľkou hviezdou, ale chcem pre hlasivky urobiť  všetko,"  dodáva Misha. V nasledujúcich dňoch ju teda čaká veľa zaslúženého spánku a pokoja. So svojimi priateľmi a fanúšikmi však chce zostať v kontakte a snaží sa s nimi  komunikovať e-mailom.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!