lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Ako si nájsť partnera?

  Spracoval(a) : Natália Krížová
Dátum : 2.10.2002
späť
Späť

Poslať
 

Asi je to trend modernej doby – stále viac dospelých ľudí, namiesto toho,  aby si zakladali rodiny, žije dlhodobo bez partnera. Niektorí sa tak rozhodli dobrovoľne,  pretože napr. venujú všetok čas a energiu práci a manželský alebo rodinný život jednoducho nepotrebujú.  Iní žijú osamote nedobrovoľne. Skrátka, napriek snahe sa im nedarí nájsť niekoho vhodného, s kým by chceli spojiť svoj život. Aké vlastne majú možnosti zoznámiť sa?

Nechať to na náhodu
Ide o najjednoduchšiu, ale aj o najmenej účinnú  taktiku. Pravdepodobnosť, že vás na ulici alebo v dopravnom prostriedku osloví ten/ alebo tá/, na ktorého čakáte celý život je minimálna. Samozrejme, stáva sa to, ale väčšinou iba v románoch, alebo v Hollywoode..

Odpoveď na inzerát
Pri čítaní inzertných rubrík novín alebo časopisov môžete pri troške šťastia objaviť aj taký inzerát, ktorý vás zaujme.  V tom prípade vám samozrejme nič nebráni v tom, aby ste naň odpovedali. Buďte ale opatrní a neprezrádzajte o sebe hneď dôverné údaje – najmä ženy by nemali mužom prezrádzať napr. adresu bydliska alebo zamestnávateľa, ale skôr iba telefónne číslo (najlepšie na mobil).

Podanie inzerátu
Podať si inzerát je asi lepšie, ako na nejaký odpovedať. Vyjde vás to síce  o čosi drahšie ako iba odpoveď, ale zase budete mať na výber väčšie množstvo ponúk. Text inzerátu formulujte stručne a výstižne, prehnane kvetnaté alebo ,,vtipné“ texty mužov odrádzajú. Nezabudnite uviesť všetko, čo považujete u budúceho partnera za dôležité – približný vek, vzdelanie, záujmy, prípadne aj vzhľad.

Zoznamovacie agentúry
Zveriť zoznamovanie do rúk profesionálov sa rozhodne oplatí. Ak si vyberiete renomovanú agentúru, ktorá sa pohybuje na ,,trhu nezadaných“, už dlhší čas, máte záruku, že jej pracovníci budú vedieť reálne zhodnotiť vaše šance a poradiť vám. Profesionáli vás zoznámia za cenu od niekoľkých stoviek až po niekoľko tisíciek.

Internet
Ak máte kladný vzťah k počítačom, máte možnosť využiť niektorú z internetových zoznamiek alebo hľadať príbuzné duše na chate. Oboje vás nebude stáť nič, ak samozrejme máte prístup k internetu. Ak ho nemáte, budete musieť investovať do občasných návštev internetových kaviarní. Tam si môžete  písať s neznámymi ľuďmi, diskutovať s nimi o rôznych  veciach a porovnávať svoje názory. Časom si s niektorými možno začnete vymieňať e-maily, porozumiete si a možno sa budete chcieť stretnúť aj osobne.

 


Diskusia k článku:

prist povedat a basta
Neregistrovaný - , 2.10.2002 15:56
.. no, predsa na LADY :-) <br> Su tu pekne/i, inteligentne/i, vtipne/i a keby nahodou mal niekto problem - poradime!
Neregistrovaný - ¤, 2.10.2002 16:13
ou, mam problem nenasla som a som rodinne zalozena
Neregistrovaný - , 14.1.2006 17:52
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!