lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Evkina pochúťka

  Spracoval(a) : Kristína Farkašová
Dátum : 19.7.2002
späť
Späť

Poslať
 

600g bravčovej panenky, 50g hladkej múky, 4dcl vývaru, soľ, biele korenie, červené korenie, zelené korenie, čierne korenie, brusnice, 4 PL - sladká smotana na šľahanie

Bravčovú panenku naklepeme a osolíme. Čerstvo pomleté korenie vložíme do olivového oleja. Zmesou potrieme plátky  mäsa a necháme na chladnom mieste odpočívať. Potom opečieme po oboch stranách. Výpek poprášime múkou, zalejeme vývarom a smotanou, povaríme a dochutíme. Podávame s cestovinou.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!