PORADŇA |
Dnes pribudlo: 0 tém, a 0 reakcií. Včera pribudlo: 0 tém, a 0 reakcií. |
|
|
Utorok, 06. Máj,
,
Dnes oslavuje Hermína |
|
KATALÓG |
Informácie Pridať firmu |
Móda, módne odevy, bielizeň |
Obuv, kabelky |
Módne doplnky, klenotníctva |
Kozmetika, parfuméria |
Skrášľovacie salóny, služby, pobyty |
Zdravie, výživa |
Chudé bravčové s plnenými šampiňónmi
|
|
Spracoval(a) : Kristína Farkašová
Dátum : 10.6.2002 |
 Späť |
|
 Poslať |
|
|
12 veľkých šampiňónov, 1 lyžička a 1 lyžica masla, ¼ l suchého bieleho vína, soľ, 1 cibuľa, 50g šunky, 50g strúhaného syra, 750g bravčových medailónov, trocha šalvie, ½ lyžičky mletého bieleho korenia, 1 lyžica maslovej masti
Huby očistíme a oddelíme nožičky. Klobúky asi 15 minút podusíme na lyžičke masla, vína a troške soli. Nakrájame nožičky z húb, očistenú cibuľu a šunku. Huby a cibuľu podusíme na lyžici masla. Premiešame so šunkou, syrom a dochutíme. Touto zmesou naplníme klobúky a poukladáme ich do zapekacej misy. Podlejeme troškou vína a vložíme do rúry. Mäso ponatierame šalviou, korením a soľou a na maslovej masti ho zo všetkých strán opečieme dohneda. Podlejeme vínom do výšky 0,5 cm a prikryté za občasného otáčania asi 20 minút dusíme.
Diskusia k článku:
|
|
|