| PORADŇA |
Dnes pribudlo: 0 tém, a 0 reakcií. Včera pribudlo: 0 tém, a 0 reakcií. |
| |
|
|
Pondelok, 03. November,
,
Dnes oslavuje Hubert |
|
| KATALÓG |
Informácie Pridať firmu |
| Móda, módne odevy, bielizeň |
Obuv, kabelky |
Módne doplnky, klenotníctva |
Kozmetika, parfuméria |
Skrášľovacie salóny, služby, pobyty |
Zdravie, výživa |
|
Artičočka
|
| |
Spracoval(a) : Kristína Farkašová
Dátum : 6.5.2002 |
 Späť |
|
 Poslať |
|
|
Mladé cibuľky nakrájame a speníme v rozpálenom oleji. Pridáme prerastenú údenú slaninu, ktorú sme nakrájali na malé kúsky, opražíme a primiešame zelenú zelerovú vňať, strúhanku a zelený hrášok. Všetko osolíme, okoreníme, podlejeme troškou mäsového vývaru a domäkka udusíme. Artičoky vydlabeme lyžičkou, naplníme uduseným hráškom, podlejeme vývarom a udusíme domäkka. Podávame ako predjedlo.
Diskusia k článku:
|
|
|