PORADŇA |
Dnes pribudlo: 0 tém, a 0 reakcií. Včera pribudlo: 0 tém, a 0 reakcií. |
|
|
Streda, 02. Júl,
,
Dnes oslavuje Berta |
|
KATALÓG |
Informácie Pridať firmu |
Móda, módne odevy, bielizeň |
Obuv, kabelky |
Módne doplnky, klenotníctva |
Kozmetika, parfuméria |
Skrášľovacie salóny, služby, pobyty |
Zdravie, výživa |
Párky babky Trajbalky
|
|
Spracoval(a) : Kristína Farkašová
Dátum : 3.5.2002 |
 Späť |
|
 Poslať |
|
|
350 g póru, 100 ml smotany, 30 g masti, mäsový vývar, 30 g hladkej múky, nastrúhaný muškátový oriešok, 2 lyžice nadrobno nasekanej zelenej petržlenovej vňate, mleté čierne korenie, soľ.
Očistený pór nakrájame na kolieska, opražíme v rozpálenej masti, osolíme, okoreníme a podlejeme mäsovým vývarom. Prikryjeme a dusíme domäkka. Mäkký pór rozmixujeme, ochutíme muškátovým orieškom, zahustíme nasucho opraženou múkou a povaríme. Nakoniec primiešame smotanu a petržlenovú vňať. Podávame s uvarenými párkami alebo volským okom.
Diskusia k článku:
|
|
|