| PORADŇA |
Dnes pribudlo: 0 tém, a 0 reakcií. Včera pribudlo: 0 tém, a 0 reakcií. |
| |
|
|
Pondelok, 03. November,
,
Dnes oslavuje Hubert |
|
| KATALÓG |
Informácie Pridať firmu |
| Móda, módne odevy, bielizeň |
Obuv, kabelky |
Módne doplnky, klenotníctva |
Kozmetika, parfuméria |
Skrášľovacie salóny, služby, pobyty |
Zdravie, výživa |
|
Hráškovo – mäsový puding
|
| |
Spracoval(a) : Natália Krížová
Dátum : 2.5.2002 |
 Späť |
|
 Poslať |
|
|
200 g uvareného údeného mäsa, 200 g vylúpaného zeleného hrášku, 3 vajcia, 200 ml mlieka, 80 g hrubej múky, 60 g tuku, nadrobno nasekaná zelená petržlenová vňať.
Na menšej časti tuku udusíme hrášok takmer domäkka. Zvyšný tuk vymiešame so žĺtkami a soľou, pridáme udusený hrášok, uvarené a na kúsky nakrájané údené mäso a mlieko rozmiešané s múkou. Nakoniec primiešame tuhý sneh vyšľahaný z bielkov a zľahka premiešame. Dáme do vymastenej a vysypanej pudingovej formy, formu uzavrieme a varíme v pare alebo vo vodnom kúpeli asi 40 minút. Uvarený puding vyklopíme, nakrájame a posypeme petržlenovou vňaťou. Namiesto údeného mäsa môžeme pripraviť hráškový puding aj s pečeným hydinovým mäsom.
Diskusia k článku:
|
|
|