PORADŇA |
Dnes pribudlo: 0 tém, a 0 reakcií. Včera pribudlo: 0 tém, a 0 reakcií. |
|
|
Streda, 02. Júl,
,
Dnes oslavuje Berta |
|
KATALÓG |
Informácie Pridať firmu |
Móda, módne odevy, bielizeň |
Obuv, kabelky |
Módne doplnky, klenotníctva |
Kozmetika, parfuméria |
Skrášľovacie salóny, služby, pobyty |
Zdravie, výživa |
Bačovské ražniči
|
|
Spracoval(a) : Natália Krížová
Dátum : 21.3.2002 |
 Späť |
|
 Poslať |
|
|
150 g vykosteného bravčového mäsa, 150 g jahňacieho filé, 1 červená cibuľa, 1 červená alebo žltá paprika, 8 menších šampiňónov, 80 g slaniny, tymian, olej, mleté čierne korenie, soľ.
Mäso očistíme a nakrájame na kocky. Cibuľu olúpeme, papriku a šampiňóny očistíme, slaninu nakrájame na rovnako veľké kúsky. Mäso, slaninu a zeleninu striedavo napichujeme na špajľu alebo ihlicu, osolíme, okoreníme a posypeme tymianom. Ražníky potom potrieme olejom a z každej strany grilujeme asi 2 a pol minúty. Podávame s hlávkovým šalátom a so zemiakmi pečenými v alobale so slaninkou a cibuľou.
Diskusia k článku:
|
|
|