lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Ako spáchať perfektnú neveru

  Spracoval(a) : Natália Krížová
Dátum : 14.3.2002
späť
Späť

Poslať
 

Niektorí ľudia považujú neveru za korenie, ktoré oživí zabehaný a monotónny  vzťah, pre iných znamená smrteľný hriech a vo svojom partnerstve ju kategoricky odmietajú a ďalší ju berú ako osud. Snažia sa síce o vernosť, ale niekedy je to..., jednoducho, silnejšie ako oni.  Ak patríte k prvej skupine, určite sa vám zíde zopár rád, aby ste si neverou nekomplikovali zbytočne život. Aj v nevere môže byť človek babrák, alebo profesionál.

Rozdiel je v tom, že „profík“ neprináša smútok. Ak sa zaraďujete do druhej alebo tretej skupiny, pokojne čítajte tiež, o nevere, aspoň teoreticky, by mal vedieť každý.


PRAVIDLO 1: Nikdy s najlepším priateľom
Nikdy nepodvádzajte s najlepším priateľom vášho muža. Ak nevera náhodou vyjde najavo, bude dôvera sklamaná hneď dvojnásobne a váš partner príde nielen o ilúzie, ale aj o lásku a priateľstvo súčasne. Rovnako nevkusné sú aj nevery s kolegami. Žiaľ, najlepší priateľ a kolegovia sú najľahšia  korisť, pretože sa vyskytujú vo vašej blízkosti pravidelne. Napriek tomu si zapamätajte: Keď už nevera, potom s človekom, o ktorého existencii váš partner vôbec netuší.
PRAVIDLO 2: Len nie sentimentalita!
Mnohým neverníkom / najmä neverniciam/ podrazila nohy vlastná sentimentalita. Lisované kvetinky v knihe, s obdivom skladované sušené kvety, lístky z divadla, program pomaľovaný srdiečkami, denníček, či ďalšie predmety, ktoré pripomínali pekné chvíle vo dvojici.
Tieto vecičky nikdy nenoste domov, nie to, aby ste si ich odkladali. Náhoda je blbec a partner čosi také, skôr či neskôr, nájde a potom budete mať obrovský problém s hľadaním prijateľného vysvetlenia. Najlepšími miestami na úschovu romantických spomienkových predmetov sú uzamknuté zásuvky stola na pracovisku alebo bankové sejfy, ale ja odporúčam pamäť a srdce.
PRAVIDLO 3:  Dobré alibi
Na stretnutia potrebujete vhodné alibi.  Inak vás začne partner veľmi rýchlo podozrievať a začne pátrať, kde pravidelne miznete na niekoľko hodín alebo dokonca nocí.  Dobrou možnosťou, ako sa vyhnúť podozreniu, je predlžovanie reálnych termínov: môžete byť napríklad na celodennom seminári, ktorý v skutočnosti trvá iba pol dňa. Výhodou je, že na svoj program budete mať dostatok ,,dôkazových materiálov“ – (podkladov zo seminára, prospektov atď.), môžete chodiť umývať mame okná / nezabudnite zaplatiť študentku, ktorá ich naozaj umyje/, môžete mať pravidelný babinec so spolužiačkami z tretej B...Odporúčam už na začiatku vzťahu rátať s neverou a niečo takéto si pravidelne pestovať. Profesionálne nevernice sú kvôli tomu ochotné presedieť istý čas aj v knižnici, len, aby partner pochopil stereotyp odchodov.
PRAVIDLO 4: Nie vo vlastnom byte!
Používať ako miesto nevery vlastný byt je krajne nebezpečné a nevkusné.  Veď, čo ak vášho partnera sužuje túžba po vás natoľko, že sa odrazu objaví  vo dverách a preruší vašu dôvernú činnosť s milencom? Poprípade príde domov preto, že mal  malú nevoľnosť, hádam nechcete, aby z toho dostal infarkt. Doma skutočne nemôžete mať pocit ľahkosti a dobrodružstva, tam iba nasadzujete parohy.
PRAVIDLO 5: Pozor, rúž a parfém!
Muži by si mali dávať veľký pozor, aby ich neprezradil slávny a obávaný odtlačok rúžu na golieri košele. Čudovali by ste sa, koľko nevier sa už prezradilo kvôli takejto banalite. No a cudzia vôňa, ktorou sú nasiaknuté vaše vlasy aj pokožka, sú rovnako nebezpečné pre ženy aj pre mužov. Riešením je kúpiť aj milencovi manželovu obľúbenú značku.
PRAVIDLO 6:  Zameťte všetky stopy
Po randesvouz si pozorne prezrite interiér svojho auta. Inak sa poriadne zapotíte pri vysvetľovaní, odkiaľ sa na poťahoch zobrali fľaky, vlasy, tabaková vôňa, ak je partner nefajčiar, cigarety v zásuvke atď. Najnedôveryhodnejšie pôsobí zubná kefka.
PRAVIDLO 7: Buďte dôveryhodné
Ak sa chcete kvôli rande s milencom poriadne ,,nahodiť“, musíte si najskôr vymyslieť vhodné alibi. Je vždy trápne, keď pri manželovi neveľmi dbáte o zovňajšok a zrazu sa nahodíte, lebo máte zraz so spolužiačkami. Keď chcete ohurovať v minisukni a v tričku s výstrihom, musí toto oblečenie patriť do vašej bežnej výbavy.
PRAVIDLO 8: Nezabúdajte na oči
Najčastejším varovným znamením pre partnera sú vaše rozjasané, lesklé  či zasnené oči, v ktorých sa ešte dlho, po príchode domov, odráža prežité dobrodružstvo. Najlepšie je prísť tak, aby ste rovno zaľahli a s manželom sa nestretli, alebo sa za dverami skonsolidovať, spomenúť si na babičkin pohreb a s týmto pocitom vojsť do bytu.

 


Diskusia k článku:

akosi mi unika vyznam celej tejto stranky,na jednej strane az s pocitom sentimentu tu pisete o vztahoch,na druhej ho radite potlacat ... a chyba tu este niekolko priznakov,tie si necham radsej pre seba :-)
Neregistrovaný - , 14.3.2002 08:53
To je v prdeli...vy si fakt myslíte,že sú chlapi takí blbí,že na nič neprídu?nechápem význam tohoto článku,je to návod na podvádzanie alebo návod na klamstvá?ako niekoho odrbať a nasadiť si hrošiu kožu a tváriť sa že je všekto v najlepšom poriadku?Trošku divné...
Neregistrovaný - Bellezza , 14.3.2002 09:12, bellezza(`na`)pobox.sk
Ale no, dievčatá, kde sa podel váš zmysel pre humor? K nevere prichádza aj v najlepších rodinách. A ak je to naozaj iba chvíľkový ošiaľ a nechceme zničiť stále partnerstvo, sú tieto rady celkom užitočné. Mnohokrát je pravda, že až vďaka milencovi si človek opäť začne viac vážiť a ľúbiť toho, koho má doma.
Neregistrovaný - Andy, 14.3.2002 09:22
andy sam tomu neveris co pises
Neregistrovaný - , 14.3.2002 09:44
Verim, pretože je to z vlastnej skúsenosti. Za neveru som sa potom hanbila. Môj jednorazový milenec bol priateľ, s ktorým sme to akosi prešvihli - a zistili, že to nie je ono. Priatelíme sa dodnes, ale vďaka tomu jedinému prešľapu som sa (myslím) stala lepšou manželkou. O niekoľko rokov neskôr ma podviedol manžel a všetko mi vytáral - a to veru bola parádna rana do tváre. Skrachovalo na tom naše trinásťročné manželstvo a preto som za plzákovské ,,zatĺkať, zatĺkať, zatĺkať".
Neregistrovaný - Andy, 14.3.2002 09:53
andy uchovat si manzelstvo je to naozaj prvotne na tomto svete a je jedno aky ma kto "kredit" ? ? ? uf
Neregistrovaný - , 14.3.2002 11:42
Tak sa pome podvádzať a utužovať manželstvá.:)Nepotrebujem milenca aby som si vedela vážiť to čo mám doma....ale když někdo neví co s roupama...
Neregistrovaný - Bellezza , 14.3.2002 12:37, bellezza(`na`)pobox.sk
Sľubujem, že v budúcom živote sa aj narodím ako stelesnená dokonalosť.
Neregistrovaný - Andy, 14.3.2002 13:40
skoda,ze len stelesnena
Neregistrovaný - , 14.3.2002 14:04
Andy, suhlasim s tebou. Nie vždy nám v živote všetko vychádza tak ako sme si to predstavovali. A keďže nie sme dokonalí, robíme aj nedokonalé veci, za ktoré sa možno hanbíme, ale už ich nevrátime. Ja obdivujem silných a dokonalých ľudí, ale ja taká nie som. Tak sa nezbláznim, a budem veriť, že si budúcich životoch vylepším svoju karmu až do úplnej dokonalosti.
Neregistrovaný - karotela, 14.3.2002 14:33
Dokonalý nie je nikto, ale máme predsa trošku rozumu a pred tým ako niečo urobíme,by sme si to mali aspoň chvíľu premyslieť.
Neregistrovaný - Bellezza , 14.3.2002 14:43, bellezza(`na`)pobox.sk
Bellezza, kruci, nebuď ako psí čumák. Vieš, čo je to vášeň? Alebo robíš naozaj úplne všetko - vrátane milovania - až po dôkladnom rozmyslení? To je predsa neľudské, bŕŕŕ. Keby boli všetci ľudia ako ty, neexistovalo by množstvo nádherných príbehov, kníh, filmov, život by bol omnoho chudobnejší.
Neregistrovaný - Saša, 14.3.2002 14:56
Nikdy som svojho partnera nepodviedla a ani som to nemala v úmysle, hoci keď bol partner, bola aj príležitosť. Ale nevera je tak prirodzená vec... Tento článok je pre tých, ktorí neveru plánujú alebo praktizujú a pre nich je to dobrý poradca. Ale nenazývala by som to návodom na neveru. A keď už sa to má stať, tak nech je to poriadne a bez zbytočného prelievania sĺz. Inak taký nezaujatý pohľad: ten "návod" je dobre vypracovaný (v praxi by určite vyšiel). Dúfam však, že sa podľa neho nebudem musieť v budúcnosti riadiť. Nechcela by som. Ale človek nikdy nevie. Človek mieni, pán Boh mení.
Neregistrovaný - Mon, 14.3.2002 14:57
sasa 15 rokov? ... vasnivo sa zalubit mozes to nie je problem u nikoho ... ale ved lutovat sa da,co uz ...
Neregistrovaný - , 14.3.2002 15:01
Len slaboduchý blb sa nevie ovládnuť. Bell má pravdu. Lin
Neregistrovaný - Linda W., 14.3.2002 20:15
Týmto článkom ste v mojich očiach veľmi hlboko klesli. Skúsení neverníci určite tieto všetky triky ovládajú a tým menej skúseným sú nanič. Čo ste tým vlastne chceli povedať???? Čo keby ste napísali, ako sa VYROVNAŤ s neverou partnera, ktorého ľúbime???? Alebo je to nad Vaše sily? nenosí sa to už v tomto svete? Vari chcete povedať, že v partnerskom vzťahu je nevera normálna a nenormálne je byť verným?
Neregistrovaný - , 15.3.2002 08:12
Saška,to musíme byť ako zvieratká,samozrejme že viem čo je vášeň.Prežívam ju s mojím partnerom deň čo deň,a som veľmi šťastná a spokojná.Prečo by som ho mala podviesť a ublížiť mu a sebe? To vážne sa dneska tak nosí,že preskočí iskra a baba sa vyspí s druhým,hlavne že o tom nikomu nepovie?Samozrejme keď sa ona s tým dokáže vyrovnať,je všetko v poriadku,tá musí mať ale žalúdok....
Neregistrovaný - Bellezza , 15.3.2002 08:41, bellezza(`na`)pobox.sk
Podla mna nevera sa moze prihodit kazdemu, niekedy je clovek skratka slaby, ale tento clanok je hnus, pretoze obhajuje a priam navadza na dopredu planovanu neveru. Ked sa v ramci nejakej oslavy prihodi vopred nechcena nevera...no co uz, zivot ide dalej, stalo sa. Ale uz na zaciatku vztahu mysliet na neveru a planovat si ju a podla toho si robit uz vopred program... to je dost nechutne. To je potom o com ten vztah s povodnym partnerom? Tento clanok je skutocne perla ducha.
Neregistrovaný - Sylvia, 15.3.2002 09:52, sopcakovas(`na`)logica.com
Cely clanok mi pripada ako ozajstny navod na neveru. Blahozelam..:o(
Neregistrovaný - tika, 15.3.2002 10:30
Ach ,Saska....mnozstvo nadhernych pribehov...Danielle Steel?Spadni na zem! Bellezza vie,o com rozprava.Vypni Beverly Hills.
Neregistrovaný - , 15.3.2002 21:46
Zabudla som sa podpisat.
Neregistrovaný - Jojo, 15.3.2002 21:46
tak ako vsade,silni a slabi ... ti silnejsi prekonavaju seba,slabi sa zahravaju s ostatnymi
Neregistrovaný - , 16.3.2002 13:02
To akoze navadzate? Nieco otrasne!
Neregistrovaný - Jana - autorka, 30.8.2005 01:20
všetky ste kurvy
Neregistrovaný - neznamy, 9.11.2011 11:42
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!