Ako spáchať perfektnú neveru
Autor(ka) : Natália Krížová
Dátum a čas : 14.3.2002 00:00
Kategória : Dokonalá
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Niektorí ľudia považujú neveru za korenie, ktoré oživí zabehaný a monotónny vzťah, pre iných znamená smrteľný hriech a vo svojom partnerstve ju kategoricky odmietajú a ďalší ju berú ako osud. Snažia sa síce o vernosť, ale niekedy je to..., jednoducho, silnejšie ako oni. Ak patríte k prvej skupine, určite sa vám zíde zopár rád, aby ste si neverou nekomplikovali zbytočne život. Aj v nevere môže byť človek babrák, alebo profesionál.

Niektorí ľudia považujú neveru za korenie, ktoré oživí zabehaný a monotónny  vzťah, pre iných znamená smrteľný hriech a vo svojom partnerstve ju kategoricky odmietajú a ďalší ju berú ako osud. Snažia sa síce o vernosť, ale niekedy je to..., jednoducho, silnejšie ako oni.  Ak patríte k prvej skupine, určite sa vám zíde zopár rád, aby ste si neverou nekomplikovali zbytočne život. Aj v nevere môže byť človek babrák, alebo profesionál.

Rozdiel je v tom, že „profík“ neprináša smútok. Ak sa zaraďujete do druhej alebo tretej skupiny, pokojne čítajte tiež, o nevere, aspoň teoreticky, by mal vedieť každý.


PRAVIDLO 1: Nikdy s najlepším priateľom
Nikdy nepodvádzajte s najlepším priateľom vášho muža. Ak nevera náhodou vyjde najavo, bude dôvera sklamaná hneď dvojnásobne a váš partner príde nielen o ilúzie, ale aj o lásku a priateľstvo súčasne. Rovnako nevkusné sú aj nevery s kolegami. Žiaľ, najlepší priateľ a kolegovia sú najľahšia  korisť, pretože sa vyskytujú vo vašej blízkosti pravidelne. Napriek tomu si zapamätajte: Keď už nevera, potom s človekom, o ktorého existencii váš partner vôbec netuší.
PRAVIDLO 2: Len nie sentimentalita!
Mnohým neverníkom / najmä neverniciam/ podrazila nohy vlastná sentimentalita. Lisované kvetinky v knihe, s obdivom skladované sušené kvety, lístky z divadla, program pomaľovaný srdiečkami, denníček, či ďalšie predmety, ktoré pripomínali pekné chvíle vo dvojici.
Tieto vecičky nikdy nenoste domov, nie to, aby ste si ich odkladali. Náhoda je blbec a partner čosi také, skôr či neskôr, nájde a potom budete mať obrovský problém s hľadaním prijateľného vysvetlenia. Najlepšími miestami na úschovu romantických spomienkových predmetov sú uzamknuté zásuvky stola na pracovisku alebo bankové sejfy, ale ja odporúčam pamäť a srdce.
PRAVIDLO 3:  Dobré alibi
Na stretnutia potrebujete vhodné alibi.  Inak vás začne partner veľmi rýchlo podozrievať a začne pátrať, kde pravidelne miznete na niekoľko hodín alebo dokonca nocí.  Dobrou možnosťou, ako sa vyhnúť podozreniu, je predlžovanie reálnych termínov: môžete byť napríklad na celodennom seminári, ktorý v skutočnosti trvá iba pol dňa. Výhodou je, že na svoj program budete mať dostatok ,,dôkazových materiálov“ – (podkladov zo seminára, prospektov atď.), môžete chodiť umývať mame okná / nezabudnite zaplatiť študentku, ktorá ich naozaj umyje/, môžete mať pravidelný babinec so spolužiačkami z tretej B...Odporúčam už na začiatku vzťahu rátať s neverou a niečo takéto si pravidelne pestovať. Profesionálne nevernice sú kvôli tomu ochotné presedieť istý čas aj v knižnici, len, aby partner pochopil stereotyp odchodov.
PRAVIDLO 4: Nie vo vlastnom byte!
Používať ako miesto nevery vlastný byt je krajne nebezpečné a nevkusné.  Veď, čo ak vášho partnera sužuje túžba po vás natoľko, že sa odrazu objaví  vo dverách a preruší vašu dôvernú činnosť s milencom? Poprípade príde domov preto, že mal  malú nevoľnosť, hádam nechcete, aby z toho dostal infarkt. Doma skutočne nemôžete mať pocit ľahkosti a dobrodružstva, tam iba nasadzujete parohy.
PRAVIDLO 5: Pozor, rúž a parfém!
Muži by si mali dávať veľký pozor, aby ich neprezradil slávny a obávaný odtlačok rúžu na golieri košele. Čudovali by ste sa, koľko nevier sa už prezradilo kvôli takejto banalite. No a cudzia vôňa, ktorou sú nasiaknuté vaše vlasy aj pokožka, sú rovnako nebezpečné pre ženy aj pre mužov. Riešením je kúpiť aj milencovi manželovu obľúbenú značku.
PRAVIDLO 6:  Zameťte všetky stopy
Po randesvouz si pozorne prezrite interiér svojho auta. Inak sa poriadne zapotíte pri vysvetľovaní, odkiaľ sa na poťahoch zobrali fľaky, vlasy, tabaková vôňa, ak je partner nefajčiar, cigarety v zásuvke atď. Najnedôveryhodnejšie pôsobí zubná kefka.
PRAVIDLO 7: Buďte dôveryhodné
Ak sa chcete kvôli rande s milencom poriadne ,,nahodiť“, musíte si najskôr vymyslieť vhodné alibi. Je vždy trápne, keď pri manželovi neveľmi dbáte o zovňajšok a zrazu sa nahodíte, lebo máte zraz so spolužiačkami. Keď chcete ohurovať v minisukni a v tričku s výstrihom, musí toto oblečenie patriť do vašej bežnej výbavy.
PRAVIDLO 8: Nezabúdajte na oči
Najčastejším varovným znamením pre partnera sú vaše rozjasané, lesklé  či zasnené oči, v ktorých sa ešte dlho, po príchode domov, odráža prežité dobrodružstvo. Najlepšie je prísť tak, aby ste rovno zaľahli a s manželom sa nestretli, alebo sa za dverami skonsolidovať, spomenúť si na babičkin pohreb a s týmto pocitom vojsť do bytu.

 



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.