lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 19. Apríl, , Dnes oslavuje Jela
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Recept na dnes: Filé na špenáte

  Spracoval(a) : Jana Osuska
Dátum : 3.4.2001
späť
Späť

Poslať
 

500g rybieho filé, 500g špenátu (najlepšie čerstvého), 1 veľká cibuľa, 3 strúčiky cesnaku, 2 veľké paradajky, 50g rozpusteného masla, ½ lyžičky garam masaly, ½ lyžičky mletého koriandru, ½ lyžičky chilli, soľ, 2 lyžičky cukru, ½ lyžičky mletého zázvoru, kúsok škoricovej kôry, ½ citróna

Rybu uvaríme v osolenej vode( cca. 12 minút), scedíme a pokrájame na kocky. V hrnci rozohrejeme rozpustené maslo a opražíme na ňom posekanú cibuľu a cesnak. Pridáme špenát a za stáleho miešania pražíme ešte desať minút. Pridáme sparené a ošúpané paradajky, garam masalu, koriander, chilli, zázvor, rozdrtenú škoricovú kôru, cukor a soľ. Dusíme na miernom ohni asi 15 minút. Pridáme rybu a dusíme ešte asi 7 -10 minút. Pred podávaním ozdobíme plátkami citróna.

Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!