PORADŇA |
Dnes pribudlo: 0 tém, a 0 reakcií. Včera pribudlo: 0 tém, a 0 reakcií. |
|
|
Streda, 02. Júl,
,
Dnes oslavuje Berta |
|
KATALÓG |
Informácie Pridať firmu |
Móda, módne odevy, bielizeň |
Obuv, kabelky |
Módne doplnky, klenotníctva |
Kozmetika, parfuméria |
Skrášľovacie salóny, služby, pobyty |
Zdravie, výživa |
Filé fantázia
|
|
Spracoval(a) : Martina Jeníková
Dátum : 21.2.2002 |
 Späť |
|
 Poslať |
|
|
250 g rybieho filé, 60 g tvrdého syra, 2 vajcia, 2 lyžice kyslej smotany, 2 mrkvy, 1 mladý karfiol, 70 g zeleného hrášku, 40 g masti, nadrobno nasekaná zelená petržlenová vňať, soľ.
Rybie filé nakrájame na plátky. Očistený karfiol, mrkvu a vylúpaný zelený hrášok uvaríme v slanej vode a nakrájame na menšie kúsky. V rozpálenej masti opražíme plátky rybieho filé, pridáme nakrájanú zeleninu a opražíme. Dáme do vymastenej ohňovzdornej misy, zalejeme rozšľahanými vajciami, posypeme nastrúhaným syrom, petržlenovou vňaťou a zapečieme vo vyhriatej rúre. Hotové potrieme kyslou smotanou.
Diskusia k článku:
|
|
|