lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
5 tém, a 15 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Streda, 17. Október, , Dnes oslavuje Hedviga
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Vedomostný kvíz 7

  Spracoval(a) : Natália Krížová
Dátum : 20.2.2002
späť
Späť

Poslať
 

Ktorému  štátu patria Kanárske ostrovy?
a) Francúzsku b) Portugalsku c) Španielsku
2. Kto je Šiva?
a) hinduistický boh b) budhistický boh c) islamský boh
3. Akej národnosti bol maliar Rembrandt van Rijn?
a) francúzskej b) holandskej c) anglickej
4. Kto sú nomádi?
a) kočovní pastieri b) žoldnieri Alexandra Veľkého c) baníci
5. Čo je to cola?
a) nápoj b) drevina c) hnedé farbivo
6. Čo znamená výrok „cogito ergo sum“?
a) myslím teda som b) myslím teda viem c) myslím teda mám
7. Čo je to ostrakizmus?
a) druh náboženstva b) polemika c) aténsky súd
8. Čo je to Karakoram?
a) morský živočích b) pohorie c) rímska vojnová loď
9. Kde pôsobil časť svojho života spisovateľ Martin Kukučín?
a) na Rabe b) na Hvari c) na Brači
10. Z akej dynastie pochádzala Kleopatra?
a) Ptolemaiovcov b) Ming c) Keneddyovcov
11. Čo je to Cosa nostra?
a) talianska mafia v Taliansku b) talianska mafia v U.S.A. c) talianska mafia v Španielsku
12. Po koľkých rokoch sa oslavuje drevená svadba?
a) po 5 b) po 10 c) po 15
13. Čo je to kynológia?
a) náuka o filme b) náuka o mačkách c) náuka o psoch


1.c
2.a
3.b
4.a
5.b
6.a
7.c
8.b
9.c
10.a
11.b
12.a
13.c
 
 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
LADY emailom
V prípade že máte záujem pravidelne odoberať spravodajstvo z nášho servera, prosím zadajte vašu e-mailovú adresu a stlačte tlačítko Prihlás.

 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!