lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Sladké sny

  Spracoval(a) : Jana Osuská
Dátum : 18.12.2001
späť
Späť

Poslať
 

Už od čias Freuda je jasné, že naším životom lomcuje sex. Najčastejšie sa jeho skryté symboly a signály odohrávajú v našich snoch. 4% žien a 12% mužov má sny jednoznačne erotické, bez akýchkoľvek symbolov. Často vo sne prežívajú aj pravý orgazmus. Tu je niekoľko ďalších zaujímavostí z oblasti erotických snov, ktoré ste možno doteraz iba tušili.


V erotických snoch majú ženy a muži rozdelené úlohy podobne ako v živote. Muži sú mocní a vytrvalí a vo svojich snoch hrajú zväčša dobyvateľov. Ženy naopak sú skôr otrockými  účastníčkami snov. Často sú sputnane, obmedzované, surovo pomilované. Mnoho žien si iba vo sne dopraje to, čo im chýba v živote. Nemusí to byť iba neha. Často si nežné blondínky vysnívajú chlapa, ktorý im surovými a jednoznačnými pokynmi prikazuje, čo majú robiť. A ony to z láskou plnia až do chvíle vyvrcholenia.

Mnoho ľudí, ktorých výchova bola veľmi prísna, nedokáže ani vo sne prejaviť svoj sexuálny apetít a preto sa v ich snoch sex skrýva za symboly. Tu sa opäť líši prístup žien a mužov. Kým falické symboly sú veľmi jednoznačné a ľahko čitateľné, muži padajú, lietajú, vidia kvitnúť kvety alebo oplodňovať zvieratá. Aj keď podľa Freuda je takmer všetko sexuálnym symbolom, niekedy sú naše sny celkom nevinné, až do chvíle, kým ich začneme analyzovať. Preto, ak máte dostatok dobrého sexu, zabudnite sa rýpať vo svojich erotických nočných morách.

Najčastejšie symboly v snoch

   Symboly mužstva: anténa, vodovodný kohútik, vták, bojler, varecha, rúra, potrubie, otvárač na konzervy, fajka, cigareta, cigara, auto, lietadlo, padák, rôzne veže a komíny, homole, povraz, uhorka, lízatko, banán, udica, bageta, párok, golfová palica, hokejka, zbraň, kladivo , klobúk, kľúče,  pilník, materinské znamienko, viazanka, šál, ceruzka, had, pavúk, vlak, dáždnik, vibrátor, sviečka, „koza“.

Symboly žien: ovocie, údolie, záhrada, jaskyňa, pole, mesiac, slnko, oceán, väzenie, izba, dom, kufor, urna, váza, kvety, hora, kostol, dieťa, vŕba, ryba, jazero, oheň, voda, žemľa.

Moderná psychológia síce dáva v mnohom za pravdu Freudovi, ale vyskúmala aj to, že sexuálne sny, nemusia mať vždy súvislosť s našou reprodukciou alebo chuťou na sex. Často vyjadrujú iba naše vzťahy s okolím, preto pri ich výklade buďte opatrní. V prvom rade treba brať ohľad na to, akú úlohu hráme vo sne a aký pocit máme z ľudí okolo nás. Ak nič nenasvedčuje tomu, že riešime vzťahy, potom bol náš sen jednoznačne erotický.

Často sú naše sny romantické. Stretneme v nich človeka, ktorý sa nám páči a prežijeme s ním krásne dobrodružstvo. Tento sen skôr vyjadruje našu túžbu po porozumení a partnerstve ako erotický poryv našej duše. Čo nám chýba cez deň, v noci si dosnívame.

Sondu do nášho vnútra ponúkajú sny, ktoré sa nám zdajú tak šokujúce, že sa ráno bojíme otvoriť oči. Napríklad sa nám snívalo o búrlivom vzťahu so svokrom. Boli sme účastníčkami party, kde sa nám venovalo naraz päť mužov. Vymysleli sme takú polohu, ktorá nebola opísaná ani v kamasutre...

Účasť na grupáku, orálny a análny sex, striptíz pred pracovným kolektívom nevyjadruje našu túžbu po perverznosti, ani našu zvrhlosť. Znamená iba toľko, že sme zvedaví a otvorení novým veciam.


Ak sa nebudeme báť vlastných erotických snov a pokúsime sa o ich pochopenie, urobíme krok k sebe samému, aby sme sa naučili prijať sa takí, akí sme. Sny sa tak stanú našimi učiteľmi. Príjemnú zábavu pri ich analýze.


 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!