PORADŇA |
Dnes pribudlo: 0 tém, a 0 reakcií. Včera pribudlo: 0 tém, a 0 reakcií. |
|
|
Streda, 07. Máj,
,
Dnes oslavuje Monika/Róbert |
|
KATALÓG |
Informácie Pridať firmu |
Móda, módne odevy, bielizeň |
Obuv, kabelky |
Módne doplnky, klenotníctva |
Kozmetika, parfuméria |
Skrášľovacie salóny, služby, pobyty |
Zdravie, výživa |
Valachová desiata |
| 700 g bravčového pleca, 2 sardely, 2 vajcia, 8 lyžíc mlieka, 40 g masla, 150 g žemle, cibuľa, 2 strúčiky cesnaku, mleté čierne korenie, soľ. | Jana Osuská, 25.4.2002, Reakcií: 1, Posledná: 30.1.2006 13:31 |
|
Rebierko pod klobúkom |
| 600 g zemiakov, 100 g cibule, 110 g masla, 1/8 l bieleho sladkého vína, 750 g kyslej kapusty, 4 údené rebierka asi po 150 g, 1/4 l šľahačkovej smotany, soľ, mleté čierne korenie, štipku muškátového... | Jana Osuská, 24.4.2002 |
|
Plnka piatich chutí |
| 400 g bravčového stehna, 200 g šunky, 200 g tvrdého syra, 2 vajcia, smotana, mlieko, šampiňóny, kapia, hladká múka, olej na vyprážanie, strúhanka, karí korenie, soľ. | Kristína Farkašová, 19.4.2002 |
|
|
|
|