lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 19. Apríl, , Dnes oslavuje Jela
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
METAXA 12* sa nepije, ale objavuje všetkými zmyslami

  Spracoval(a) : Peter
Dátum : 23.10.2016
späť
Späť

Poslať
 

Zrak je zrejme prvým zmyslom, ktorý zapojíte pri objavovaní METAXA 12*, keďže v tomto období dostala nové, elegantné balenie. Čistý dizajn balenia je však len prvým krokom k zážitku, ktorý sa dá prežiť prostredníctvom všetkých piatich zmyslov. Ikonický alkoholový nápoj, inkarnovaný prostredníctvom redizajnovaného balenia s osobitým, luxusným štýlom je výsledkom snahy METAXA Mastera Costasa Raptisa. METAXA 12* sa však nepije. Objavuje sa!

V roku 1888 sa Spyros Metaxa vybral na cestu za vytvorením alkoholického nápoja, ktorý by svetu priniesol novú úroveň zamatovej jemnosti, až nakoniec vytvoril jedinečný jantárový nápoj, METAXU Jedinečná zamatová jemnosť METAXY 12* je unikátnym výsledkom majstrovskej práce. Žiarivo žltý jantárový alkohol nabáda k objavovaniu jeho charakteru a elegantnej povahy. Napnite sluch, aby ste si vypočuli tajomstvo jej tvorcu METAXA Mastera Costasa Raptisa:

“Nikdy sa nenáhlim. Viem, že na dosiahnutie dokonalosti treba určitý čas. METAXU 12* vytváram z dvanástich zložiek. Na začiatku si vyberám spomedzi najvznešenejších a najaromatickejších muškátových vín zo Samosu, ktoré miešam dohromady a nechávam ich zrieť. Keď cítim, že už je čas, kombinujem ich so zmesou hroznových destilátov dozrievajúcich v sudoch z limousinského dubu, ktoré boli vypaľované na rôzne teploty. Potom pridávam tajný buket z lupeňov ruže a stredomorských rastlín. Nakoniec pridám veľmi starú zmes muškátových vín a destilátov z ostrova Samos, ktorá bola majstrovsky pripravená, vyzretá a vyhradená výlučne pre tento druh METAXY.“

Zaostrite zrak na jednoduchý a čistý obal novej METAXY 12*, ktorá vrhá lúč svetla na všetky elementy a tie z nej robia ikonický alkohol dneška. Hrdo stojaci zlatý salaminský bojovník, symbol odvahy, nesie korene spoločnosti METAXA. Po stranách vyrytý podpis je poctou zakladateľovi Syprosovi Metaxovi. Luxusne spracovaná spodná časť fľaše pripomína dokonalý pohár. Zapečatená modrým uzáverom, čo je farba typická pre krajinu, odkiaľ METAXA pochádza.

Subtílne, vonné tóny vypaľovaného dubového dreva, ovocia a korenia, sú koncentrované v aromatickom prvom dojme, ktorý podráždi všetky vaše zmysly. Najviac však čuch, keď si vychutnáte jej vôňu. Má živý, koncentrovaný a aromatický buket s elegantnými tónmi sušených fíg, pomarančovej kôry a jemných pikantných aromatických bylín.

Na záver stačí zapojiť už len chuť a METAXU 12* preskúmať svojimi chuťovými pohárikmi. METAXA 12* má zamatovú, hodvábnu, skrátka komplexnú chuť. Intenzívny pocit v ústach s chuťou tmavého kakaa, medových fíg a sliviek, sušených pomarančov s nádychom sladkého drievka zavŕši dotyk korenia a pomarančovej kôry, ktoré vyvrcholia v intenzívnom finále.

Viac informácií o tom ako na to sa dozviete na www.dontdrinkexplore.com.

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!