lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 3 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Utorok, 16. Apríl, , Dnes oslavuje Dana/Danica
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Láska, Bože, láska

  Spracoval(a) : Jana Osuska
Dátum : 15.12.2000
späť
Späť

Poslať
 



Hľadáte manžela? Pobehali ste všetky „zoznamky“ na inete a nič? Možno neviete, kto by mal byť ten pravý? Ja to viem! Prinášam vám zoznam výhod pre spoločný život tak, ako ich nadelili hviezdy.
Ak si ani teraz nebudete vedieť poradiť pri výbere partnera, navštívte najbližšiu manželskú poradňu.
Záruka, že sa vám to po tejto návšteve podarí nie je žiadna. Zistíte však, že aj psychológ je iba človek a na jeho chybách sa dá tiež poučiť.
Keby psychológovia lepšie rozumeli hviezdam, nemuseli by mať toľko problémov v láske.

Baran.
Baran je od prírody lovec a naháňať zver patrí medzi jeho najmilšie zábavy. Snažte sa preto, aby ste neboli ľahkou korisťou, ale trofejou, ktorú chce mať doma za každú cenu. Ak milujete nezáväzný sex, je to vlastne jedno.
Baran je totiž výborný milenec, ktorý sa v tomto smere rozdáva omnoho radšej, ako keď chcete od neho peniaze na pomoc osirelým deťom. Je priamy, otvorený, nervózny, keď sa veci nedejú podľa jeho predstáv. Vtedy je panovačný a ješitný.
Ak ste ochotná to znášať, odmení sa vám tým, že sa pri ňom nebudete nikdy nudiť. Nesnažte sa ho však vychovať, stratili by ste svoj život a úspech by bol mizivý. Je ťažké naučiť ho aj to, že Vianoce sú pravidelne každý rok a darček sa patrí aj dať, nielen dostať.

Býk
Ste materinský typ? Chcete svojho muža ochraňovať a za najdôležitejšie v živote rodiny považujete dobrú kuchyňu? Potom je Býk ako stvorený pre vás. Miluje pravidelnú stravu, pravidelný sex, svoju rodinu, svoj dom a svoje zvyky. Medzi ne môže patriť aj oddanosť manželke. Niekedy dobrou ženou učičíkaný
Býk nadobúda dojem, že jeho okolie je tu preto, aby sa starali o j ho pohodlie, ktoré má s postupujúcim vekom čoraz radšej. Ak mu včas nezabránite, aby sa k vám správal ako ku slúžke, potom ste prehrali a preberie ho iba žiadosť o rozvod. Najlepšie urobíte ,ak ho nalákate na spoločné hromadenie majetku, umeleckých zbierok alebo trofejí.
Z kníh má najradšej vkladnú knižku a z pohybu otváranie chladničky a sústavné hýbanie žuvacími svalmi. Keď vás doma nenaučili dobre variť, vyhýbajte sa Býkom.

Blíženci
Isté je, že s Blížencami sa nebudete nudiť. Majú toľko tvárí, že kým odhalíte jednu, bude na vás číhať zo zálohy ďalších päť. Niekedy sa vám bude zdať, že to už hraničí so schizofréniou. A možno sa ani nebudete mýliť. Ak ich odhalíte, budú vás do konca života ohovárať. To robia veľmi radi.
Ak si chcete Blíženca udržať, lebo vás upútal svojou zábavnou povahou, potom sa musíte nechať bez obáv vtiahnuť aj do tých jeho najneuveriteľnejších nápadov a tváriť sa, že nič nie je jednoduchšie ako letieť v balóne ponad Alpy a večer sa spúšťať na vrcholci novoobjavenej hory.
Ak si chcete ušetriť nervy, organizujte divoké dobrodružstvá sama. Blíženec to má rád a vy aspoň ustriehnete nebezpečenstvá, ktoré na vás čakajú. Jediné čo vám Blíženec nikdy neodpustí je nuda. Tak sa snažte!

Rak
Viete ako si môžete najlepšie získať Raka? Tak, že pochválite jeho deti. Je to síce trocha pritiahnuté za vlasy, ale Rak tak veľmi miluje svoju rodinu, že je ochotný zamilovať sa do vás len preto, že sa vám páči jeho manželka, čím ste ocenili jeho skvelý vkus. S Rakom si však veľa zábavy neužijete.
Je precitlivelý akoby ženský a rád sa na svoju partnerku celkom upne a očakáva od nej, že sa bude o neho starať. Odmení sa jej tým, že aj on jej podá čaj s rumom, keď ju prepadne zradný vírus chrípkového ochorenia. Vzťah s Rakom neodporúčame nezávislým povahám, lebo neustále uisťovanie o ich oddanosti, by ich mohlo pripraviť o rozum.
Naopak slečny závislé / nie od alkoholu a drog, s tým má Rak zlé skúsenosti/, ho môžu priviesť k oltáru neustálym zdôrazňovaním svojej oddanosti k nemu a neustálym chodením mu v pätách. Znáša to vcelku dobre. Ani žena stíhačka ho nevyvedie z miery.

Lev
Je to vhodný typ pre dámy, ktoré baví robiť korune tvorstva hárem. Lev vás upúta v každej spoločnosti. Je vtipný, šarmantný, srdečný a zdá sa, že všetko, čo sa práve deje, zorganizoval on. Ak to dokážete oceniť a pritom vyzeráte, akoby ste práve vypadli z prvej strany módneho časopisu, ste na najlepšej ceste k nemu.
Byť Levovou manželkou znamená súčasne zabudnúť na žiarlivosť. Lev musí mať k životu svoje stádo. Odmení sa vám zato bezstarostným životom v luxuse. Zlatá klietka, ktorú vám vytvorí je však jediné, čo od neho môžete čakať. Viac citu ako vám, bude však venovať vaším spoločným deťom.
Pýcha na rod, patrí k jeho silným stránkam. Nekritizujte ho, nedráždite ho nabádaním k vernosti a netlačte sa s ním tam, kam vás nepozval, potom bude všetko v najlepšom poriadku. Tie drahé večerné šaty, čo ste si kúpili do divadla, si môžete obliecť aj do postele, odpustí vám to.
Aspoň sa priveľmi nebudete líšiť od žien, ktoré celý večer očarúval. Nechcite len, prosím vás, aby bol šarmantný aj doma. Je už unavený a potrebuje pokoj.

Panna
Kto má rád sterilne čisté prostredie, vo všetkom systém, prudérnosť, konzervativizmus a vážnosť, ten nech zabojujte o Pannu. Je to pre neho správny typ. Len žiadne hlúpe vtipíky alebo hrubosti.
Panna musí mať vo všetkom celkom jasno. A humor miluje jemný a nekonvenčný. Odmení sa vám tým, že sa o vás bude starať ako o vlastnú, občas sa uvoľní a vy zistíte, že to stojí za to, mať ho doma polovicu roka zachmúreného akoby ťarcha celého sveta ležala na jeho pleciach. Medzitým môžete spolu prať, variť a upratovať.
Pri prvej večeri si dávajte pozor, ako bude vyzerať miesto, ktoré po vás v reštaurácii ostane. Veľký neporiadok a mastné fľaky by vám určite neodpustil.

Váhy
Sú citliví, inteligentní a spoločenskí. Nežiaria síce ako Lev, ale vy máte pocit, že je to pravý diamant a nie iba jeho trblietavá napodobenina. Omyl. Aj tu sa môže pod leskom skrývať lenivosť, povrchnosť a nenásytnosť.
Nie však pravidelne, preto to treba skúsiť. Toho pravého z ich rodu najlepšie upútate tým, že sa nebudete vôbec snažiť ho upútať. Ak bude mať dojem, že všetci okolo chcú práve vás, rozhodne sa vyhrať tento neľútostný boj. Inak je v podstate lenivý a nerozhodný. Keď ho už budete mať, neváhajte rozhodovať aj za neho.
Zväčša vám to odpustí. Jediné čo vám neodpustí je vaša prílišná hlučnosť. Tú priam nenávidí.

Škorpión
Hovorí sa, že kto chce zapáliť, musí sám horieť. Tak presne takto zapaľuje všetkých v spoločnosti šarmantný a trocha tajomný Škorpión, ak sa vám tieto vlastnosti páčia, neváhajte a začnite horieť. Najlepšie rozdúchate oheň sexy oblečením, super parfémom a svojou okázalou zmyselnosťou a chuťou do života.
Vášnivé ženy, to je to čo miluje. A na čo potom priam chorobne žiarli. Nebudete sa s ním síce nudiť, ale budete musieť trpezlivo vysvetľovať, prečo ste nedali zabiť po skončení školy všetkých spolužiakov, ako to, že v práci máte aj kolegov a napokon aj taxikár bol možno v aute iba preto, aby vás zviedol. Keď mu to všetko šarmantne vysvetlíte, potom sexom spečatíte svoju vernosť, budete mať až do ďalšieho výbuchu žiarlivosti pokoj. Pozor, aby práve pri udobrovaní nezazvonil poštár. Mohol by ohroziť výsledok vašej misie.

Vodnár
Títo muži majú jedinú chybu, žijú neustále v oblakoch. Netúžia po majetku,

Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!