lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 19. Apríl, , Dnes oslavuje Jela
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Kancelárske blues

  Spracoval(a) : Martina Jeníková
Dátum : 15.8.2002
späť
Späť

Poslať
 

Britskí vedci zistili neskutočnú vec. Keďže človek prežije viac času v kancelárii ako doma, mení sa každé pracovisko na dokonalú zoznamovaciu kanceláriu. Ľudia tu nadväzujú kontakty, pretínajú staré lásky a hľadajú nové, prežívajú temperamentný zdravotný sex, ktorý im doma chýba. Spĺňajú si  najtajnejšie fantázie. Harašia a haraší im.

No a medzitým flirtujú. Podľa vedcov sa počet vzťahov zvyšuje v priamej úmere s počtom hodín strávených na pracovisku. Za najhorúcejšie miesta flirtu určili po dlhoročnom výskume závodné jedálne a bufety. Tu prichádza k prvým očným kontaktom, ak to niektorí nadržaní jedinci nestihnú už vo výťahu. Ak je vedľa pracoviska park, oddychová plocha, alebo relaxačné centrum, všetko pokračuje tam. Slováci nie sú až tak nároční a keď chcú pokračovať, stačí im kľúčik od chaty.
To netvrdia anglickí vedci, ale ja. A viem o čom hovorím. Len nechcite mená. Ten zoznam by sme písali niekoľko hodín Známy britský psychológ profesor Robert Edelmann tvrdí, že: „Dvadsať percent vzťahov sa  začalo po pracovnom čase, s pohárikom v ruke. Môže za to aj zvyk, nepozývať na tieto mejdany svojich partnerov.  Desať percent sa zišlo pri obede v bufete, päť percent si padlo dočasne do oka vo výťahu. A prečo to tak je? Vraj sme všetci v podstate hanbliví a je nám dosť nepríjemné osloviť niekoho len tak na ulici, alebo v autobuse, ale v práci je to samozrejmé. Potom už stačí trocha vône, sympatie, dobrej nálady a ochoty z oboch strán, aby sa rozhorel oheň lásky, nevery a pomsty. Ako bonus máme rovnaké profesionálne záujmy, zážitky z pracoviska a nenávisť k šéfovi. No uznajte, môže nás  niečo lepšie stmeliť?


Diskusia k článku:

Tak isto to funguje aj na Slovensku, sme len ľudia.Moja terajšiu kolegiňa, bola v predchádzajúcich funkciách zaľúbená do každého svojho šéfa, s niektorými udržiavala aj intímnejšie kontakty, bežne odchádzali zo zamestnania v šéfovom aute, takže nerobili s tým žiadne tajnosti. A to stíhala popri "šťastnom" manželstve. Dokonca si pamätám, že keď jedného z "jej" šéfov prepustili plakala asi pol dňa. Treba len zdravý rozum ak si nechcete zničiť manželstvo.Nehovoriac o hustých vzťahoch na pracovisku. Osobne si myslím, že láska, sex na pracovisku skôr uškodia ako niečo zlepšia.
Neregistrovaný - ťululum, 15.8.2002 16:14
uz mi to tu pripada,akoby sa pisalo len o sukani,zachvilu budem mat aj pri rozpravke pocit,ci to nie je zakamuflovana pornorepostaz
Neregistrovaný - , 15.8.2002 19:34
Nedá mi to nereagovať. Všetko závisí od charakteru ľudí. Som vydatá 15 rokov, mám okruh svojich známych aj spolupracovníkov, ale odtiaľ-potiaľ. Vernosť je pre mňa zásadná vec. Ak by som chcela skákať z postele do postele, tak by som sa nevydávala.Ľudia sú naozaj rôzni, ale nie sme preboha zvieratá - keď zbadáme príležitosť, hneď zahýbame ?!Je to neospravedlniteľná zvrátenosť.
Neregistrovaný - strelec, 16.8.2002 17:13
strelec, moje slová.
Neregistrovaný - Bellezza , 19.8.2002 13:46
Gloomy tales
Neregistrovaný - Muxvrpnk, 3.5.2009 09:58, greenwood(`na`)webtown.com
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!