lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Čo majú muži radi na ženách?

  Spracoval(a) : Kristína Farkašová
Dátum : 20.12.2001
späť
Späť

Poslať
 

Sme majsterkami v umení zvádzať. Čo ale spôsobuje, že niektoré ženy na seba priťahujú mužský zrak častejšie ako iné? Obzerajú sa muži za predstaviteľkami pekného pohlavia kvôli mikrosukni ,zvodnému parfému, alebo azda kvôli sladkému úsmevu?

 

Každá žena má iný recept na úspech. Arzenál ženských nástrojov, ktoré pomáhajú získať mužský záujem, je skutočne impozantný: vysoké podpätky na ihličkových podpätkoch, minisukne, dekoltované svetríky obšité kožušinkou, čipky, hodbáv,labutenka...ktorý muž by odolal takto oblečenej krásavici? Ale nielen vzhľad je dôležitý. Britney Spearsová je presvedčená, že najsexi na nej je veselá povaha. Celkom opačného názoru je Isabelle Adjaniová – podľa ktorej muži zbožňujú ženy, čo si vedia zachovať odstup a ostávajú tajomné. A Madonna zase tvrdí, že mužov treba držať nakrátko a z času na čas im dať najavo, kto hrá prvé husle. Čo si myslíte vy – ktorá z uvedených žien má pravdu?

V skutočnosti na získanie mužského záujmu a sympatií neexistuje jediný, univerzálny spôsob. Napokon aj samotní muži majú problémy vysvetliť, čo sa im vlastne páči na ženách.

 

Ideál je iba na snívanie

V anketách o vzhľade ideálnej ženy muži uvádzajú najmä dlhé nohy a pružné prsia. Lenže podľa názoru psychológov nemá vysnívaný ideál veľa spoločného so ženou,  do akej sa muž zaľúbi v reálnom živote. Nie azda preto, lebo ,,ideálne“ ženy neexistujú, ale preto, že sny mužov sú sformované televíziou, modelkami a voľbami najrôznejších missiek , ale muž v skutočnosti hľadá predovšetkým takú ženu, pri ktorej má pocit istoty. Vzhľad hrá najdôležitejšiu úlohu iba v prvej fáze zaľúbenosti. Biológovia hovoria, že v tejto fáze sa muži riadia podnetmi, smerujúcimi k rozmnožovaniu dokonca aj vtedy, ak na to samotný muž vôbec nemyslí!   Jemu sa iba zdá, že si vybral sám, ale v skutočnosti za neho rozhodli gény.

Kritéria výberu v počiatočnej fáze vzťahu sú nemenné už stovky, či tisíce rokov. Pás musí byť  štíhly a boky široké – sú to vlastnosti, ktoré charakterizujú  plodnosť. Žiarivé veľké oči, plné pery a hladká pokožka sú zase znakmi mladosti, a teda zároveň schopnosti rozmnožovať sa. Podobne je to aj s plochým bruchom – pre muža je to dostatočné znamenie, že žena nie je tehotná.

 

Žena so zárukou istoty

Pri ďalších stretnutiach, keď už vzťah prechádza do ďalšej fázy,  začínajú byť dôležité iné vlastnosti. Ako zhodne tvrdia vedci, muži sa v prvom rade v partnerstve radi cítia  bezpeční a preto sa radi stretávajú so ženami, s ktorými ich spája čo najviac:  pohľad na svet, inteligencia, záujmy, známi. A nielen to, z výskumov vyplýva, že do párov sa veľmi často spájajú muž a žena, ktorí  majú rovnako vzdialené oči, rovnaký pomer veľkosti nosa, úst, čela a podbradku, podobné í proporcie tela, gestikuláciu a dokonca aj zloženie potu!

Vďaka takejto podobnosti sa muž môže cítiť v prítomnosti svojej vyvolenej bezpečne: vie, že žena súhlasí s jeho životným štýlom a bude sa rozhodovať podobne, ako on.  Záruka istoty je pre muža  veľmi dôležitá, pretože príroda obdarila predstaviteľov „silnejšieho“ pohlavia omnoho menšími schopnosťami prispôsobovať sa novým situáciám a ľuďom, ako ju majú ženy.

 

IDEÁLNA ŽENA OČAMI MUŽOV

Mala by byť:                                         Mala by mať:

Verná            90%                                   Ošetrenú pleť  95%   dôveryhodná      84%     

Nežná            85%                                    Zmyselné pery   81%

Spoľahlivá       81%                                    Ženský pôvab    80%

Citlivá          74%                                    Zmyselný pohľad 80% 

Čestná           61%                                    Plné prsia      77%      Šetrná           57%

Hospodárna   55%                                    Husté vlasy         75%

Oddaná          48%                                    Štíhly pás       74%         

                                                     Dlhé nohy          72%

Vzdelaná        30%                                    široké boky      60%

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!