lady.sk
AKLINIK B 468X60
Nájdené

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Himalaya zubné pasty – Himalaya Sparkly white a Himalaya Sensi - Relief

  Spracoval(a) : Lenka
Dátum : 22.11.2013
späť
Späť

Poslať
 

Himalaya predstavuje svoje novinky v oblasti zubnej hygieny - zubné pasty Sparkly White a Sensi-Relief z rady Gum Expert, ktoré sú určené pre komplexnú starostlivosť  o zuby a ďasná. Pravidelné používanie nových Himalaya zubných pást posilňuje zdravie celej ústnej dutiny a pôsobí ako účinná prevencia a úľava od problémov s paradentózou, citlivými zubami a s nepríjemnými zubnými krčkami.

Všetky zložky týchto zubných pást, teda abrazívne častice, odstraňujú zubný povlak a obsahujú protizápalové  látky, so sťahujúcim účinkom pre prevenciu paradentózy, ale aj chuťové prísady spolu s fluoridmi rastlinného pôvodu. Obe nové pasty Himalaya využívajú účinky tradičnej tzv. žuvacej tyčinky miswak, ktorú k čisteniu zubov používa celá indická populácia už tisíce rokov. Tyčinka miswak je z koreňa alebo z vetiev stromu arak a obsahuje všetky látky dôležité pre zubnú hygienu, má prirodzené antiseptické, antibakteriálne a bieliace účinky. Zabraňuje vzniku zubného kazu tým, že chráni zubnú sklovinu a stará sa o zdravie ďasien.

Pasta Sparkly White obsahuje navyše ďalšie bieliace látky, a to extrakty z papáje a ananásu, ktoré na enzymatickej báze účinne odstraňujú škvrny zo zubnej skloviny a zabraňujú ich ďalšiemu výskytu.

Pasta Sensi-Relief je určená pre citlivé zuby, zubné krčky a ďasná zaťažené paradontózou alebo zápalmi. Okrem miswaku obsahuje výťažky zo špenátu, ktorý tlmí citlivosť odhalených zubných krčkov a zabraňuje nepríjemným bolestivým reakciám na studené alebo horúce nápoje. Obsahuje osviežujúci mentol a klinček, ktorý utlmuje bolesť a tiež adstringentné látky z mandľových jadierok.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!