lady.sk
AKLINIK B 468X60
Nájdené

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Príbeh lásky v šumivom víne Pauline Hubert

  Spracoval(a) : Monika
Dátum : 25.11.2012
späť
Späť

Poslať
 

Spoločnosť Hubert J.E. predstavuje exkluzívnu limitovanú edíciu červeného sektu Pauline Hubert Extra Brut. Toto elegantné cuvée vzniklo na počesť manželky Johanna E. Huberta, zakladateľa spoločnosti Hubert J.E., ktorá sa dnes môže pochváliť dlhoročnou tradíciou a vysokou kvalitou šumivých vín. Preneste sa v čase a odhaľte čaro jedinečnej plnej chuti a jemného perlenia, ktoré v sebe spájajú bohatú históriu a temperamentnú ženskosť.

 

Sekt vo farbe lásky opradený legendou

Podľa legendy bola firma založená mladým francúzskym vojakom  Johannom Evangelistom Hubertom. Johann sa počas neúspešnej napoleonskej výpravy v Rusku zranil a pred návratom do rodného Champagne sa liečil vo vojenskom lazarete v Prešporku. V tom čase sa o neho starala krásna ošetrovateľka Paulína, do ktorej sa zamiloval a oženil sa s ňou. Mladému Johannovi učarovali okrem krásnej Paulíny aj kvalitné miestne vína a rozhodol sa založiť v roku 1825 spoločnosť Hubert J.E., prvú výrobňu šumivého vína mimo francúzskeho územia. V skutočnosti bola spoločnosť založená Johannom Fisherom a Michaelom Schönbauerom. Jedným z významných spolumajiteľov firmy bol Johann E. Hubert, ktorý však v mladom veku 33 rokov zomrel. Vedenie spoločnosti prevzala jeho manželka Paulína, ktorá dokázala vybudovať úspešnú firmu ocenenú aj na medzinárodnej scéne. Nový sekt Pauline Hubert je venovaný tejto výnimočnej žene, ktorej patrí obdiv a vďaka za jej prácu a oddanosť.    

  

Pauline Hubert Extra Brut – výnimočná chuť a vysoká kvalita

Červený suchý sekt Pauline Hubert poteší milovníkov šumivého vína svojou výnimočnou chuťou a vysokou kvalitou. Je vyrobený klasickou metódou kvasenia vo fľaši po dobu minimálne deväť mesiacov. Po dokončení fermentácie ešte niekoľko mesiacov vyzrieva na kvasničných kaloch, čo dodáva tomuto sektu krásny biskvitový charakter. Pri jeho výrobe bol navyše použitý nový, ručný spôsob striasania kvasničných kalov, aj preto je sekt Pauline Hubert vyrobený len ako  limitovaná edícia. Sekt Pauline Hubert je z noblesnej odrody Frankovka modrá, ktorá je veľmi obľúbená a je typickou odrodou z južnoslovenskej vinohradníckej oblasti. Tradícia Frankovky modrej sa prenáša aj do tohto krásneho sektu a zapožičiava mu príjemnú ovocnú vôňu maliny a černice, v chuti zase výraznejší vnem višne a jemnej škorice. Dokonale jemné až hodvábne taníny dopĺňajú jemne krémový charakter sektu, ktorý je v záver, ozdobený kyselkavou sviežosťou. Je vhodným nápojom k červenému mäsu, predovšetkým k divine, výborne sa hodí aj ku grilovanej zelenine či pečenej husi.

 

Pauline Hubert je suchý červený sekt v kategórii Extra Brut s obsahom zostatkového cukru do šesť gramov na liter. Chladenie suchého sektu z červeného vína má svoje špecifiká. Najlepšie chutí pri izbovej teplote medzi 15-18 °C, kedy naplno rozvinie svoju arómu.

                                

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!