lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 3 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Utorok, 16. Apríl, , Dnes oslavuje Dana/Danica
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Anglicky odmalička so strapatou loptičkou

  Spracoval(a) : Zuzana
Dátum : 18.9.2013
späť
Späť

Poslať
 

Máte pocit, že dvojročné deti sú na jazykový kurz ešte primalé? Omyl! V škole angličtiny Helen Doron Early English sa prirodzenou a úspešnou metódou materinského jazyka s anglickým jazykom zoznamujú deti už od troch mesiacov. Na unikátnych hravých hodinách si totiž dieťatko ani nevšimne, že sa niečo učí. Z náskoku, ktorý takto dostane, však bude ťažiť celý život.

Metóda materinského jazyka britskej lingvistky Helen Doron u nás i vo svete už dlho dokazuje, že na výučbu cudzieho jazyka nikdy nie je priskoro – práve naopak. Využíva totiž princípy učenia sa materinskej reči od útleho veku detí, kedy sa ešte všetky jazykové vnemy ukladajú v rovnakých oblastiach. Dieťatko sa tak akýkoľvek jazyk dokáže naučiť s ľahkosťou, ktorú mu my dospelí môžeme len závidieť.

„Helen Doron vytvorila hravú, zábavnú a zároveň vysoko efektívnu metódu výučby angličtiny s učebnými postupmi špeciálne prispôsobenými pre každú vývojovú fázu dieťaťa. Pre deti je dokázateľne najúčinnejším spôsobom učenia sa hra, tá je preto u nás aj hlavným prostriedkom výučby,“ vysvetľuje Katalin Deák, hlavná metodička Helen Doron na Slovensku.

Žiačikovia si tak na kurzoch Helen Doron v malých skupinkách osvojujú jazyk interaktívnou formou prostredníctvom pesničiek, riekaniek, pohybu,  divadla,  kreslenia, či  rôznych podnetných hier.

Anglicky naučí strapatá loptička

Vynikajúcim príkladom fungovania metódy Helen Doron je interaktívny kurz Fun with Flupe určený pre deti vo veku 2 – 5 rokov. Unikátny je netradičnými učebnými postupmi, ktoré by rodičia v klasických školách angličtiny hľadali márne. Deti sú počas kurzu vtiahnuté do zábavného dobrodružstva prostredníctvom dvanástich krátkych animovaných DVD príbehov a prežijú príhody malého Paula, jeho rýmujúcej babičky Granny Fix a ich veselého spoločníka loptičky Flupe.

Tým, že deti hrdinom pomáhajú riešiť rôzne úlohy, naučia sa základnú slovnú zásobu okolo 660 slov, získajú dobrú výslovnosť a aj základný cit pre tvorbu viet v anglickom jazyku. Špeciálne pre tento kurz bolo dokonca napísaných aj 25 piesní, ktoré si deti obľúbia a neustále opakujú, čím podporujú prirodzené osvojenie si jazyka.

„Celý program je koncipovaný tak, aby pozornosť detí úplne odviedol od pocitu učenia sa. Tajomstvom úspechu našich kurzov je nadštandardná starostlivosť o deti v malých skupinkách a vo vedomostiach získaných formou pozitívnych zážitkov. Práve tie sa totiž deťom najefektívnejšie ukotvia v dlhodobej pamäti,“ vyvetľuje Katalin Deák.

Výhodou kurzov Helen Doron je aj možnosť plynule pokračovať vo výučbe až do 18 rokov veku dieťaťa. Po zoznámení sa s angličtinou spolu so strapatým Flupom tak napríklad môžu 3 až 6-ročné deti na nadväzujúcom kurze More Fun with Flupe okamžite začať rozširovať svoju slovnú zásobu o ďalších 650 slovíčok, vybrusovať dokonalú výslovnosť a ešte hlbšie si vžiť anglické vetné štruktúry.

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!