lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 19. Apríl, , Dnes oslavuje Jela
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Zháňate remeselníka? Služba 123dopyt.sk Vám v mnohom uľahčí výber

  Spracoval(a) : Peter
Dátum : 25.7.2013
späť
Späť

Poslať
 

Letné dni sú ideálnou príležitosťou na zveľadenie Vášho domova - vylepšenie záhrady, realizáciu novej fasády domu či úpravu interiéru. Kde ale dnes zohnať šikovného a spoľahlivého remeselníka? Môžete ho nájsť jednoducho - cez internet. Pomôže Vám dopytový on-line server 123dopyt.sk. Rýchlo, jednoducho a bez stresu dostanete ponuky hneď od niekoľkých dodávateľov, ktorých si môžete preveriť, a z ktorých si môžete vybrať toho najvhodnejšieho z pohodlia domova. 

 

V dnešnej hektickej dobe je pri využití on-line dopytových serverov výhodou najmä zjednodušenie a urýchlenie celého výberového procesu. Ak napríklad plánujete postaviť posedenie so záhradným grilom, systém k Vám nasmeruje vhodných dodávateľov na základe Vašich konkrétnych požiadaviek. Konkrétne, na webstránke zdarma vyplníte zadanie Vašej požiadavky (dopytu) vrátane konkrétnych údajov ako požadované rozmery, materiál, termín realizácie, maximálna cena za realizáciu, ale i lokalita zhotovenia spolu s detailným popisom Vašej predstavy projektu.  

 

Váš dopyt je po zadaní okamžite spracovaný a v priebehu dvoch dní preverený operátorom (pozn.: nie automatickým systémom). Následne je cielene rozoslaný na relevantnú databázu remeselníkov/firiem, ktorí/é sa špecializujú na Vami požadovanú prácu (v tomto prípade stavebníci a špecialisti na drobné záhradné stavby). Súčasťou zadania je uvedenie Vášho súkromného emailu, na ktorý budú chodiť konkrétne ponuky a Vy si z pohodlia domova vyberiete tú najvhodnejšiu. Vaša komunikácia s firmami, ktoré na požiadavku zareagujú, sa už teda deje mimo dopytového systému.

 

Tak vzniká Vaše súkromné výberové konanie, pri ktorom odpadá zdĺhavé vyhľadávanie jednotlivých remeselníkov, ich kontaktovanie, osobné stretnutia a podobne. Na on-line dopytových serveroch, akým je 123dopyt.sk, jednoducho zadáte Vašu požiadavku a podľa skúsenosti Vám v priebehu cca 10 dní na e - mail príde 6 - 10  konkrétnych ponúk.   

Výhodou systému je aj možnosť preverenia si solídnosti dodávateľa na základe referencií od iných dopytujúcich, ktoré sú súčasťou profilu každej firmy/živnostníka registrovaného v systéme.

 

Nech už teda hľadáte kvalitného dodávateľa klasických maliarskych, obkladačských prác alebo niekoho špecifického ako zámočníka, kovotepca či stolára, 123dopyt.sk vám „pátranie“ po ňou v mnohom uľahčí. Na výber máte 65 000 dodávateľov zo všetkých kútov Slovenska.

 

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!