lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Vytlačte starosti z domu

  Spracoval(a) : Peter
Dátum : 4.7.2013
späť
Späť

Poslať
 

Nezáleží na tom, či bývate v staršej budove alebo novostavbe. Po čase sa v každej domácnosti objavia problémy, ktoré je potrebné riešiť. Prasklina v stene, zle tesniace okná, presakujúce akvárium, škára za sprchovým kútom alebo pod parapetnou doskou. To sú momenty, kedy treba nabrať odvahu a pustiť sa do opráv. Spoločnosť Henkel predstavuje nový rad štyroch opravných hmôt Pattex, ktoré pomocou jednoduchého stlačenia vytlačia tieto problémy z vášho domova.

Každý rodinný dom, byt, či chalupa si vyžaduje údržbu. Praskliny v stenách, zatekanie vody za kuchynským drezom, štrbiny okolo okien a dverí, čierny okraj vane spôsobený plesňou. To sú problémy, s ktorými sa stretol asi každý z nás. Na pomoc pri týchto nepríjemnostiach si môžete zavolať odborníkov alebo s nimi skoncovať vlastnoručne. S novými opravnými hmotami Pattex vám pôjdu opravy skutočne od ruky. Praktické balenie so samospúšťou urýchľuje a uľahčuje aplikáciu. Špeciálna spúšť umožňuje korigovať silu vytlačovanej hmoty, trysku je možné otáčať, a tak sa s ňou ľahko dostanete aj do ťažko dostupných miest. Stačí jediný dotyk a premeníte sa na domáceho kutila.

Praskliny v stenách v interiéri a exteriéry, škáry okolo okien alebo v blízkosti dverí vám pomôže opraviť nový Pattex Praskliny, steny a stropy. Práca s ním je veľmi rýchla a jednoduchá. Po zaschnutí ju môžete pretierať rôznymi odtieňmi farieb tak, aby opravená prasklina celkom splynula s pôvodným podkladom a miesto vyzeralo ako nedotknuté.

Na škáry v kúpeľni či v kuchyni je vhodný Pattex Kúpeľne a kuchyne. Dokáže opraviť škáry medzi vaňou a obkladom či stenou, za sprchovým kútom alebo okolo kuchynského drezu či umývadla. Vďaka špeciálnej receptúre je odolný voči vode. Chráni tak kúpeľne a kuchyne pred nepriaznivými účinkami vody a plesňou. Škáry zostanú čisté a žiarivé.

Na opravy akvárií, terárií a ostatných sklenených plôch je tu nová špeciálna opravná hmota Pattex Sklo a akvária. Transparentná farba vytvára takmer neviditeľný spoj. Navyše neobsahuje fungicidy, preto nie je škodlivá pre živé organizmy a vaše rybičky sa v opravenom akváriu budú cítiť ako doma.

Novinka Pattex Easy for you na kúpeľne a kuchyne vyniká unikátnou receptúrou, ktorá je založená na vodnej báze. Pri vytvrdzovaní neuvolňuje kyslý zápach a jednoducho ju zmyjete z rúk či náradia obyčajnou vodou. Aplikácia je jednoduchá - vyhladzuje sa pomocou prstov a vašu kúpeľňu chráni pred vlhkosťou a plesňou. S Pattex Easy for you zvládne domáce opravy skutočne každý.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!