lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Fotoaparát na módnu prehliadku: štýlový COOLPIX S01 - menší ako platobná karta a odolný fotoaparát – COOLPIX AW100

  Spracoval(a) : Peter
Dátum : 9.12.2012
späť
Späť

Poslať
 

Spoločnosť Nikon Europe uviedol fotoaparát COOLPIX S01, pôsobivý mikroprístroj, ktorý je doteraz najštýlovejším modelom radu COOLPIX. Aj keď má telo fotoaparátu menšie rozmery ako platobná karta, jeho výrazný štýl mu zabezpečí dostatočnú pozornosť. Tento fotoaparát môžete používať kdekoľvek a kedykoľvek. Je vybavený objektívom NIKKOR s 3× optickým priblížením, dotykovou obrazovkou s uhlopriečkou 6,2 cm (2,5 palca), obrazovým snímačom CCD s rozlíšením 10,1 megapixelov, vnútornou pamäťou s veľkosťou 7,3 GB a možnosťou záznamu videosekvencií v rozlíšení 720p.

 

Nicolas Gillet, produktový manažér divízie pre spotrebiteľské produkty spoločnosti Nikon Europe, hovorí: „Fotoaparát COOLPIX S01 je neodolateľný. Má ultrakompaktné telo a je ľahký ako pierko. Je neuveriteľne atraktívny a zároveň obsahuje dostatočné množstvo najmodernejších technológií, ktoré zabezpečia, že vaše fotografie budú vždy vynikajúce. Keď ho uložíte do tašky alebo peňaženky, pravdepodobne si ani neuvedomíte, že ho máte pri sebe. Keď ho však vyberiete, objektív s 3× optickým priblížením a obrazový snímač s rozlíšením 10,1 megapixelov určite urobia dojem. Vďaka dotykovej obrazovke s jednoduchým používaním je potešením zhotovovať videosekvencie so špeciálnymi efektmi alebo používať kreatívne filtre na nasnímané fotografie. Tento fotoaparát predstavuje nielen superštýlový módny doplnok, ale aj veľmi vyspelé miniatúrne fotozariadenie umožňujúce snímať videosekvencie.“


Kompaktná nádhera
Superštíhly a dokonale jednoduchý fotoaparát COOLPIX S01 je vybavený vstavanou batériou a vnútornou pamäťou s veľkosťou 7,3 GB, ktorá umožňuje uložiť až 3 000 snímok v plnom rozlíšení alebo 3 hodiny videosekvencií v kvalite VGA, a to bez nutnosti použiť pamäťovú kartu. Nabíjanie vstavaného akumulátora sa realizuje cez USB kábel.


Intuitívna práca s dotykovou obrazovkou zase ponúka jednoduché používanie a umožňuje snímať nádherné fotografie a videosekvencie. Fotoaparát ponúka veľa kreatívnych efektov, ktoré dodajú obrazu jedinečnú atmosféru – od videosekvencie zaznamenanej pomocou nostalgického efektu Sépia, až po imitáciu starých fotografií zhotovených pomocou filtra Detský fotoaparát. Veľké ikony ponuky na dotykovej obrazovke umožňujú jednoduchú navigáciu. Hlavnú obrazovku si môžete prispôsobiť podľa vlastných potrieb, alebo použiť ako obrázok na pozadí jednu z vlastných fotografií.

 

Ďalšie kľúčové funkcie
Objektív NIKKOR s 3× optickým priblížením (2987 mm): vychutnajte si výhody technológie objektívov od spoločnosti Nikon. Tento objektív umožní vytvárať vynikajúce fotografie a videosekvencie na cestách, či už fotografujete skupinové snímky alebo portréty.

HD videosekvencie (720p): jednoducho zaznamenávajte svet v pohybe vo vysokom rozlíšení. Záznam videosekvencií spustíte jednoducho dotykom v režime videosekvencií.

Rozpoznanie rozmazania pri pohybe: Rozpoznanie rozmazania pri pohybe znižuje účinok chvenia fotoaparátu a koriguje pohyb fotoaparátu a objektu. Vysoká citlivosť ISO (až 1 600) znižuje riziko rozmazaných snímok pri fotografovaní rýchlo sa pohybujúcich objektov, alebo pri fotografovaní na slabo osvetlených miestach.

Jednoduchý automatický režim s automatickým výberom motívu: fotoaparát automaticky vyberie optimálny motívový režim pre situáciu, v ktorej fotografujete, takže vždy získate vynikajúce výsledky.      

EXPEED C2: Pokročilé spracovanie obrazu od spoločnosti Nikon optimalizuje všetky technológie fotoaparátu s cieľom dosiahnuť rýchle reakcie, vynikajúci výkon a maximálnu kvalitu snímky.

Nabíjanie pomocou USB alebo sieťového adaptéra: fotoaparát je možné nabíjať pomocou počítača prostredníctvom dodávaného USB kábla.

  

 

Odolný fotoaparát – COOLPIX AW100

 

Spoločnosť Nikon Europe má vo svojom portfóliu odolný fotoaparát špeciálne určený pre outdoorové aktivity. Vodotesný fotoaparát COOLPIX AW100 odolný proti nárazom aj mrazu je dostatočne vybavený pre každú činnosť a zhotovíte s ním ohromujúce snímky pri lyžovaní či šnorchlovaní. Kategória fotoaparátov do každého počasia COOLPIX ,All Weather‘ (AW) pribudla do rodiny COOLPIX k doterajším radom Štýl (Style – S), Výkon (Performance – P) a Život (Life – L).


„Fotoaparát COOLPIX AW100 sme navrhli tak, aby bol pripravený na dobrodružstvo rovnako ako vy,“ hovorí Nicolas Gillet, produktový manažér divízie Consumer Products spoločnosti Nikon Europe. „Je pripravený vyraziť do akcie po celý rok, ale hlavne je vybavený všetkými technológiami, ktoré očakávate od kompaktného fotoaparátu Nikon. Vo všetkých situáciách môžete teda očakávať skvelý obraz.“


Pripravený na outdoorové aktivity – COOLPIX AW100
Fotoaparát COOLPIX AW100 navrhnutý na zachytenie akcie na súši aj vo vode je skvelým spoločníkom pre každého, kto žije aktívnym životným štýlom. Vodotesný do hĺbky 10 m, odolný proti nárazu pri páde z výšky až 1,5 m a spoľahlivý pri mraze až -10 °C – skrátka skvelý fotoaparát do úžasnej prírody. Najmodernejšie technológie, ktorými je fotoaparát vybavený, ako napríklad vstavaný globálny navigačný systém GPS, elektronický kompas a vstavaná mapa sveta* umožňujú do fotografií ľahko vkladať informácie o polohe, uľahčujú orientáciu na neznámych miestach a sledujú vašu trasu pri cestovaní.

 

Obrazová kvalita bez kompromisov

Fotoaparát COOLPIX AW100 je nabitý najnovšími technológiami spracovania obrazu tak, ako by ste čakali od fotoaparátu COOLPIX, takže zhotovíte vynikajúce fotografie pri surfovaní na vrchole vlny, aj pri zliezaní hory. Vysoko citlivý snímač CMOS s rozlíšením 16 megapixelov a zadným podsvietením v kombinácii so špeciálnymi režimami pre slabé svetlo prináša ohromujúce výsledky na silnom slnku, v noci aj pri potápaní.

 

Na zabezpečenie maximálnej kvality zhotovených videosekvencií a snímok je fotoaparát AW100 vybavený aj širokouhlým objektívom NIKKOR s 5-násobným zoomom, nahrávaním videosekvencií s rozlíšením Full HD (1080p) so stereofónnym zvukom a štyrmi modernými funkciami pre redukciu rozmazania snímok, ktoré minimalizujú vplyv pohybu fotografovaného objektu, slabého osvetlenia a chvenia fotoaparátu.

 

Funkcia Jednoduchá panoráma rozširuje váš pohľad na svet zhotovením snímok s uhlom 360° a 180°. Pri vertikálnom alebo horizontálnom pohybe cez snímanú scénu zhotoví fotoaparát rýchlu sériu snímok a ihneď ich spojí do krásnej panorámy.

 

Jednoduché ovládanie

Ovládanie fotoaparátu COOLPIX AW100 je veľmi jednoduché, čo vám poskytuje dostatok priestoru užiť si akciu. Na snímanie podvodných scén tak, ako ich vidíte, slúži jednoduchý režim Pod vodou, ktorý automaticky upravuje nastavenie vyváženia bielej farby. Po stlačení tlačidla Action-Control môžete nastaviť fotoaparát a zachytiť snímku jednou rukou: tlačidlo aktivuje režim, v ktorom možno nastavenia fotoaparátu meniť jednoducho pokývaním fotoaparátu dopredu a dozadu, takže na svahu môžete fotografovať, bez toho aby ste si zložili rukavice.

 

Fotoaparát COOLPIX AW100 prichádza v troch farbách: kamufláž, ​​oranžová a čierna. Bude k dispozícii za odporúčanú maloobchodnú cenu 229 euro.

 

ViewNX 2

Softvérový balíček všetko v jednom ViewNX 2 umožňuje jednoduché a rýchle importovanie, prechádzanie, upravovanie a zdieľanie statických snímok aj videosekvencií. Rovnako, ako jeho veľmi úspešný predchodca ViewNX, je aj softvér ViewNX 2 jednoducho použiteľnou súpravou programov, ktorá ponúka mnoho funkcií nad rámec štandardných možností operačného systému. Novo pridané funkcie na úpravu videosekvencií sú prevzaté priamo z programovej výbavy oceňovaných profesionálnych zrkadloviek Nikon. Používatelia tak môžu vytvárať ohromujúce videosekvencie. Softvér ViewNX 2 sa dodáva so všetkými digitálnymi fotoaparátmi Nikon a je k dispozícii aj na stiahnutie zdarma.

 

EXPEED C2

Pôvodný systém spracovania obrazu EXPEED v sebe obsahoval všetky skúsenosti a technológie vyvinuté za dlhú históriu spoločnosti Nikon. Teraz, vďaka najnovšej verzii známeho systému Nikon EXPEED C2, sa možnosti fotografovania ďalej rozširujú: zdokonalené nahrávanie videa, vysoká výkonnosť pri vysokej citlivosti a maximálna kvalita snímky. EXPEED C2 maximalizuje výkon snímača s cieľom dosiahnuť čistý a realistický obraz so živými farbami, nižším šumom a hladkými prechodmi tónov pre vynikajúce snímky a videosekvencie.

 

Nikon my Picturetown

Teraz môžete bezpečne zálohovať svoje snímky pomocou služby my Picturetown (www.mypicturetown.com), bezplatného on-line ukladacieho priestoru pre digitálne fotografie a zdieľanie, ktoré vám prináša spoločnosť Nikon. Svoje fotografické spomienky môžete jednoducho zdieľať s priateľmi a usporiadať si cenné spomienky do on-line zbierok. Získate 2 GB voľného miesta na ukladanie tisícov spomienok a ak potrebujete uložiť viac snímok, svoje členstvo si môžete kedykoľvek rozšíriť na Zlatý účet.



Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!