lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
MRAZNIČKA SA HODÍ AJ V ZIME – OBDOBIE ZABÍJAČIEK JE V PLNOM PRÚDE

  Spracoval(a) : Peter
Dátum : 15.12.2012
späť
Späť

Poslať
 

Príchod zimy v mnohých slovenských domácnostiach sprevádzajú tradičné zabíjačky a zásobovanie sa mäsom na dlhé zimné mesiace. Pokiaľ si chcete čerstvé jaternice či tlačenku dopriať nielen v deň zabíjačky, ale aj neskôr, ideálnym riešením je kvalitná mraznička. Celý rad kvalitných spotrebičov, ktoré potraviny dokážu rýchlo zmraziť a uskladniť v ideálnych podmienkach s nízkou spotrebou energie, ponúka značka Whirlpool, svetová jednotka vo výrobe a predaji domácich spotrebičov.

Zabíjačka bola a v mnohých slovenských domácnostiach aj stále je dôležitou udalosťou jesenných mesiacov. Je zdrojom množstva kvalitných mäsových výrobkov z domácej produkcie, od jaterníc cez tlačenku až po kvalitnú bravčovú masť. Tradične sa zabíjačka plánovala na chladnú časť roka, keďže jej produkty sú chúlostivé na teplotu a náročné na trvanlivosť. V minulosti, keď chladničku či mrazničku nevlastnili ani tí najbohatší hospodári, to ináč ani nešlo. Mäso sa konzervovalo ukladaním do soli v drevených nádobách, ďalším rozšíreným spôsobom konzervácie bolo údenie. Mnohé statky mali na uskladňovanie mäsa špeciálne jamy či studne, v ktorých bola teplota dostatočne nízka na to, aby sa zabránilo rozmnožovaniu baktérií. Našťastie, v súčasnosti máme k dispozícii širokú ponuku mrazničiek pre dlhodobé a bezpečné uskladnenie potravín, nielen mäsa.

Inteligentná senzorová technológia, ktorou sú mrazničky Whirlpool vybavené, automaticky zvýši výkon mrazenia pre dosiahnutie ideálnej teploty, zachováva maximálnu kvalitu potravín a ušetrí až 30% energie. Kedykoľvek zákazník doplní do mrazničky nové potraviny, technológia automaticky spustí režim rýchleho zmrazovania, čím potraviny zakonzervuje až o takmer tretinu rýchlejšie ako mrazničky bez tejto technológie.

Hlavnou prednosťou voľne stojacej mrazničky Whirlpool WHM 25112 v bielom prevedení s celkovým objemom 225 litrov je nízka spotreba energie. Model patrí do triedy A++, ktorá zaručuje o 40% nižšiu spotrebu než modely v triede A. Ročne tak na prevádzku potrebujú 194 kWh elektriny. Mrazničku je možné zamknúť, jednoduchú manipuláciu zabezpečujú praktické kolieska.

Truhlicová mraznička WHE 25352 F s technológiou 6. Zmysel™ má celkový objem až 255 litrov a je zaradená do energetickej triedy A++. Je vybavená špeciálnou technológiou Stop frost. Vznikajúca námraza sa automaticky zhromažďuje v špeciálnej odnímateľnej nádržke, ktorá je umiestnená na dverách mrazničky. Tú stačí raz za dva mesiace vymyť pod tečúcou vodou. Vďaka tomuto systému sa tvorba námrazy zníži až o 50%. Vnútorné usporiadanie je riešené dvoma košmi pre jednoduché a prehľadné uloženie potravín. Mraznička má elektronické ovládanie, zámok, kolieska pre jednoduchú manipuláciu a tiež vnútorné osvetlenie. V prípade výpadku elektriny dokáže mraznička uchovať potraviny v zmrazenom stave až 45 hodín.

Skriňová mraznička WVE 16402 W v energetickej triede A++ ponúka veľký vnútorný priestor, ktorý je rozdelený do dvoch štandardných zásuviek, dvoch zásuviek MAX SPACE a dvoch políc s výklopnými dvierkami. Spolu s chladničkou WME16402 W tvorí dokonalú kombináciu, ktorá sa vynikajúco hodí do každej modernej kuchyne.

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!