lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 6 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 47 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 14. August, , Dnes oslavuje Mojmír
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Vianočný recept od slávneho francúzskeho šéfkuchára Philippe Rogé nielen pre rúry Hotpoint Openspace: Mini tortička s mandľovým krémom

  Spracoval(a) : Lenka
Dátum : 9.12.2012
späť
Späť

Poslať
 

Prísady:

Cesto:

150 g zmäknutého masla

150 g cukru

1 polievková lyžica vanilkového cukru

2 vajcia

300 g hladkej múky

½ polievkovej lyžice prášku na pečenie (približne 7 g)

 

 

Mandľový krém:

100 g zmäknutého masla

100 g cukru

100 g mletých mandlí

1 vajce

1 kopcovitá polievková lyžica múky

2 polievkové lyžice rumu

1 vajce na potretie

 


 

Postup:

Cesto:

Rozotrite maslo s cukrom, vanilkovým cukrom, pridajte vajce a zamiešajte. Pridajte presypanú múku a prášok na pečenie. Cesto vytvarujte do tvaru gule a vložte na 1 hodinu do chladničky.

 

Mandľový krém:

Zmiešajte všetky ingrediencie dohromady a nechajte odstáť. Vyvaľkajte cesto na hrúbku približne ½ cm a vložte do okrúhlej formy na pečenie tak, aby okraje cesta mierne presahovali cez okraj formy. Vrchnú stranu potrite mandľovým krémom a prikryte ďalším plátom cesta. Utesnite starostlivo okraje, aby krém nevytekal. Potrite tortu rozšľahaným vajcom.

Rúru predhrejte prostredníctvom funkcie „Tarts“ na 180°C alebo v klasickej rúre použite režim Horúci vzduch. Vložte formu na plech a ten umiestnite na 2. úroveň a pečte približne 35 až 40 minút. Potom vyberte z formy a nechajte vychladnúť. Pred servírovaním môžete posypať tortu práškovým cukrom a ozdobiť nasekanými mandľami. Na rovnaký recept je možné využiť automatický program „Desserts“.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
LADY emailom
V prípade že máte záujem pravidelne odoberať spravodajstvo z nášho servera, prosím zadajte vašu e-mailovú adresu a stlačte tlačítko Prihlás.

 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!