lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 19. Apríl, , Dnes oslavuje Jela
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Vychutnajte si v zime niečo čarovné

  Spracoval(a) : Zuzana
Dátum : 22.12.2011
späť
Späť

Poslať
 

Najkrajšie sviatky v roku sa neúprosne blížia a s nimi prichádzajú aj čoraz chladnejšie dni. Zima pomaly klope na dvere a vy by ste sa najradšej schúlili doma do deky. Vychutnajte si túto čarovnú chvíľku s horúcou šálkou čaju Saga. Objavte neopakovateľnú chuť a výraznú arómu v šiestich rôznych ovocných príchutiach a v dvoch rôznych baleniach čierneho čaju.

 

Saga znamená rodinný príbeh. A práve príjemná rodinná atmosféra je pilierom pre strávenie krásneho času. Čaje Saga si milovníci neopakovateľných pôžitkov môžu vychutnať so svojimi blízkymi nielen počas Vianoc, ale aj pri popoludňajších stretnutiach, zahriať sa s nimi môžete v čase sychravých podvečerov alebo si nimi pohladiť zmysly vždy, keď sa budete chcieť potešiť niečím výnimočným a lahodným zároveň.

 

Čaje Saga, to sú jedinečné  okrúhle čajové vrecúška, ktoré sa ľahko vkladajú do šálky a tak je ich príprava skutočne jednoduchá.  V praktickom obale, ktorý je možné opakovane uzatvárať, vďaka čomu si čaj uchová po dlhší čas svoju neopakovateľnú arómu, nájde každý milovník čajových pôžitkov svoj malý poklad. Keď ho objaví, už nikdy nesiahne po inom.

 

Čaje Saga sú dostupné vo viacerých príchutiach a za výhodnú cenu. Navyše, ovocné príchute si  môžu smelo vychutnávať aj tí najmenší. Lesné ovocie, malina, čierne ríbezle, dula&jahoda, citrón&mäta, jablko alebo klasický čierny čaj, stačí, ak si vyberiete svoju príchuť. Výnimočné chute ukryté v čajoch Saga zahrejú svojím teplom aj vás.

 

Vedeli ste o tom?

 

Prvý príbeh hovorí, že podľa legendy čaj náhodne objavil istý čínsky cisár pred približne 5 000 rokmi počas jedného zo svojich výletov. Keď si zohrieval vodu, zo stromov padali čajové lístky. Do nádoby s vriacou vodou mu spadlo zopár z nich. Cisár, amatérsky vedec, ochutnal tento čudesný nápoj, ktorý mu sama príroda namiešala a zachutil mu. Takto objavili v Číne čaj. Následne sa čajová kultúra rýchlo rozšírila po celej Číne a Japonsku. Dodnes patrí medzi základné kamene východnej kultúry.

Druhý príbeh pochádza z európskej čajovej kultúry. Za jej medzník možno považovať svadbu anglického kráľa Karola II. s portugalskou princeznou Katarínou Braganz, vášnivou konzumentkou čaju. Nová anglická kráľovná totiž chcela aj vo svojej novej domovine zaviesť pravidelné pitie čaju. Tento zámer sa jej podarilo uskutočniť natoľko úspešne, že obyvatelia ostrovnej krajiny dodnes holdujú až rituálne čajovej vášni.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!